MOJCA GREGORčič

Tedenska astrološka napoved: 18.–24. 4. 2022

18. april 2022    187 ogledov

Pozdravljeni v podaljšanem prazničnem koncu tedna in upam, da ste ga preživeli prijetno. 

Kaj nam prinaša prihajajoči teden?

Ne bo prav veliko dogajanja (razen volitev), Luna bo prehajala znamenja od škorpijona do vodnarja, le Sonce bo v sredo prestopilo že v drugo znamenje pomladi – zemeljskega bika, drugih astronomsko astroloških dogajanj v tem tednu ne bo.

Se pa približujemo prvi letošnji sezoni mrkov, saj bomo 30. aprila 2022 imeli mlado Luno, ki bo hkrati tudi mrk. Morda v razmislek, kaj vse se nam dogaja, katero življenjsko področje je bilo aktivirano v decembru 2021, ko smo imeli 4. decembra 2021 sončni mrk na 12. strelca.

Kaj se nam obeta po posameznih dnevih?

Ponedeljek, 18. 4. 2022

Zadnji dan praznikov bodo dopoldne prevladovale še kar umirjene energije, kolikor so lahko z Luno v škorpijonu. Merkur je dopoldne glavni akter, tako se nam obeta prijetna, zanimiva in dinamična komunikacija – odlično za druženja in kofetkanja. Težavnejše postane pozno popoldan, zgolj kratkotrajna motnja – pojavijo se težke misli – neprizanesljivi in trmasti se umaknimo v svojo družbo, morda na sprehod. Sledi prijetnejši večer, polni novih idej in optimizma preživimo zadnje praznične ure.

Torek, 19. 4. 2022

Jutranje in dopoldanske energije prvega delovnega dneva bodo stresne in zaletave. Stopimo korak nazaj, preštejmo do deset in se šele nato aktivirajmo. A na srečo je Luna že v znamenju optimističnega strelca, 'pišmeuharsko' razpoložena, da bomo lažje preživeli torek.

Sreda, 20. 4. 2022

Danes Sonce prestopi že v drugo znamenje pomladi, v znamenje bika. Prihaja vrhunec pomladi in najlepši mesec – maj (je reklo Sonce v znamenju bika). Uživali bomo življenje, umirjeni se bomo predajali zemeljskim užitkom, se znali predajati delu in veselju.

Povsem drugačne energije kot v zgodnji pomladi. Zaletavost popusti, vse se umiri. Ne verjamete? Opazujte petje ptic v zgodnjem jutru, veliko manj so strastne kot v marcu in aprilu.

Četrtek, 21. 4. 2022

Luna že navsezgodaj prestopi v hladnega in ambicioznega kozoroga, a se čez dan harmonično povezuje s Soncem in Marsom. Nam pa se obeta umirjen dan, ko bomo usklajeni s seboj, a z dovolj energije opravili dnevne izzive. Dan kot nalašč za delo, urejanje zadev in načrtovanje.

Petek, 22. 4. 2022

Še se nadaljujejo stabilne energije preteklega dneva, delavna in ambiciozna Luna v kozorogu se lepo povezuje s preostalimi planeti in nam prinaša priložnosti za dobro načrtovanje, spremembe in odlično komunikacijo ob podpori dobre intuicije. 

Sobota, 23. 4. 2022

Pred nami je malce nemiren dan zadnjega krajca, energije se umirjajo in pripravljamo se na mlado Luno, na nov lunarni cikel, ki bo izredno močna lunacija – sončni mrk.

Še teden dni nas loči, da končamo vse, kar je še za končati, pa ne le zaostanke zadnjih dni, ampak vse, kar ostaja odprto od decembra. Razmislite, kam ste v tem času vlagali energijo oziroma kam vas je nezavedno pritegnilo – katera življenjska področja so stopila v ospredje in kaj vam je uspelo razrešiti.

Nedelja, 24. 4. 2022

Volilni dan in kot nalašč Luna v vodnarju (da jim ni kakšen astrolog pomagal pri izbiri datuma, a je slabo izbral). Energije vodnarja nas vlečejo v razmišljanja o osebni ujetosti ali pomanjkanju svobode in hkrati o nekih višjih, skupnih ciljih. Pa jih sploh imamo? Planetarna dogajanja nam ne bodo prav v veliko pomoč – celodnevni vpliv Merkurja in Saturna v dinamičnem kvadratu blokira razmišljanja in prinaša pesimizem. Edini aspekt Lune skozi dan je kvadrat Urana – ta prinaša nemir in nenadejane spremembe, zato ne bodite presenečeni, če na volišču obkrožite drugega kandidata, kot ste se odločili pred tem. Previdno.

 

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju. 

Za natančnejše osebne informacije pa je potreben posvet pri astrologu, ki vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti. 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...