Aleksandra Winkler Drole

Bi lahko bila kvantna regreso-terapija ključ do rešitve vaših težav?

10. junij 2022    1308 ogledov

Bi lahko bila kvantna regreso-terapija ključ do rešitve vaših težav, pot do uspešne osebne in poslovne transformacije, do  finančne svobode in popolnega zdravja?

Če ste nekdo, ki se tako ali drugače zanima za reševanje svojih težav na duhovni, ezoterični poti, potem boste tega pisma še kako veseli, saj bo tole eno izmed najbolj pomembnih pisem, ki je kadarkoli prišlo v vaše roke.  

Danes lahko namreč po res smešni ceni pridete do malo poznanega reševanja globljih vzrokov za težave, ki vam preprečujejo radostno in izpolnjeno življenje. Vse to je bilo do sedaj rezervirano samo za mojo interno ekipo, naše poslovne partnerje in izbrano skupino, za katere je cena znašala 530,00 €  

Preden pa vam zaupam, kako se lahko najhitreje »«dokopljete« do te izjemne ponudbe, vam v spodnjih vrsticah razkrivam le delček zaklada, ki ga skriva ta izjemna, popolnoma individualno prilagojena tehnika.   

  • Terapija bo potekala v treh delih. V prvem delu boste prejeli obrazec, kamor boste vpisali dosedanje težave tako čustvene, kot zdravstvene. V drugem delu se bova pogovarjali, da se bolje spoznava. V tretjem delu pa greva v blago oz. bolj močno hipnozo. V nekaterih primerih, vse bo odvisno od vaših težav, pa gremo tudi v regresijo. Mnogim zadošča že eno samo srečanje, včasih pa je potrebna ponovitev v razmahu enega ali dveh mesecev. Najtežje primerke sem reševala s tremi ponovitvami.
  • Kvantna regresoterapija ponuja možnost najhitrejšega reševanja korenskih vzrokov za nastale težave, ki jih imate v tem življenju. V tem hipnotičnem stanju se dogajajo čudeži, katerim se še sama čudim in me vedno znova in znova presenečajo. V tem THETA stanju ni Ego percepcij, je le glas duše, ki je tako čist in iskren, da mnogi moji klienti doživljajo ta »AHA« trenutek.   

PRIJAVA: https://www.omgarden.si/kvantna-hipnoza-in-regrespterapija/ 

 DVOMITE?

Kaj pa če mene ne morete spraviti v THETA stanje HIPNOZE? Prejela sem kar nekaj takih in podobnih vprašanj, zato vam vsem preprosto odgovarjam: Vsakdo je lahko hipnotiziran, tudi vi, brez izjeme. Hipnoza oz. trans stanje je naše naravno stanje. Vsak dan gremo vsi vsaj dvakrat v to stanje in to preden zaspimo in tik preden se prebudimo. Naše telo je vajeno tega, zato lahko vsakega spravim enostavno v to stanje.

Koliko srečanj ali terapij bo potrebnih?

Običajno za blage težave zadostuje že eno samo srečanje, najtežje primere pa sem obravnavala v treh delih s presledki enega meseca. V vmesnem času so imeli naloge (popolnoma brezplačne), ki so jih redno izvajali.  

Katere težave najpogosteje rešujete z metodo kvante regresoterapije?  

Vse od depresije, pa do frigidnosti (spolni nezainteresiranosti) rakovih bolnikov, pa zasvojenostjo raznih vrst tudi od hazarderstva, od ogljikovih hidratov do alkoholizma in drog.   

Kolikšna je čakalna doba oz. kdaj lahko pridem na vrsto?  

Na dan lahko sprejmem samo enega klienta, torej v enem mesecu običajno sprejmem okrog 20 oseb, katerim se bom osebno posvetila z metodo kvantne hipnoze in / ali regreso-terapije.   

 Cena in trajanje?

Redna cena je bila 530€, vendar je za letos znižana na 330€ za vse. Cena fiksna na terapijo, ne glede na čas. Običajno traja 3 ure, vendar se lahko od posameznika do posameznika skrajša ali podaljša. Ponavljam: cena se za vas ne bo spremenila.  

  Zakaj je pomembno odkriti vzrok in ne le blažiti posledice?  

Vzrok za nastale težave je pomemben, sicer le blažimo simptome. Mnoge težave so psihosomatskega izvora, torej poiskati v globine psihe, da jih tam najdemo in odpravimo.   

  Ali mi boste med terapijo kaj svetovali, kar še ne vem?  

Ne, ničesar vam ne bom jaz svetovala. Pri delu bojo prisotni Mojstri Modrosti, ki že vedno so od prvega dne moje in vaše inkarnacije. Ti mojstri bojo podajali odgovore preko vas. Po terapiji pa boste prejeli tudi avdio ali video posnetek, vašega glasu, kar boste povedali se morda ne boste več spomnili, zato bo posnetek dobrodošel.   

Bi radi še več informacij? Seveda. Dobimo se v webinarju. Povabilo boste prejeli na mail. Moji webinarji so brezplačni in so namenjeni kupcem mojih izdelkov, direktno preko naših podjetij, ne preko knjigarne in drugih posrednikov.   

Koga ne sprejmete v kvantno regreso-terapijo?  

Ne morem delati z osebami, ki ne ločijo domišljijskega od realnega sveta. Med njimi so običajno

shizofreniki in nekateri avtistični bolniki.   

Ali sem primeren kandidat za osebno terapijo?  

Ja, če si dobrega srca in ne škodiš nikomer namerno ali nenamerno. V primeru škodljivih oseb, ki povzročajo trpljenje drugim, jih psihično ali fizično maltretirajo, se poslužujejo laži in prevar, Mojstri  

Modrosti NOČEJO SODELOVATI.   

Kako in kdaj začneva?   

Po vplačilu prejmete obrazec  - vprašalnik, ki mi ga pošljete na mail, skeniranega ali poslikanega z mobijem. Obenem boste prejeli tudi proste datume, ki bojo ob sredah, petkih in sobotah. Vrstni red bo določen glede na vaš datum vplačila. Vplačate lahko samo polovični znesek, ostalo polovico pa na dan terapije. Čakalna doba je v povprečju od enega meseca do maksimalno dveh mesecev. S septembrom predvidevam zaprtje osebnih kontaktov iz dveh razlogov: viroze in veliko dela s spletnimi tečajniki.

PREDRAČUN ŠT. 30 - 2022  
Namen: Kvantna hipnoza in regresoterapija  
Znesek za plačilo 330,00 (od tega 165,00 AVANS ostalih 165,00 pa lahko na dan terapije)  
Račun je plačljiv na TRR:  SI56 2900 0005 3437 739 SKLIC 00 30 02  , IBAN:  SI56 2900 0005 3437 739   
SWIFT/BIC: BACXSI22 Sklic je lahko datum ali pa 99 je vseeno.   UniCredit Bank Slovenija d. d., OM GARDEN - INŠTITUT OB DOLENJSKI ŽELEZNICI 12 1000 LJUBLJANA   

PRIJAVA: https://www.omgarden.si/kvantna-hipnoza-in-regrespterapija/ 

V kolikor si želite priti do teh ugodnosti, potem vas vabim na osebno srečanje.  

 Se vidiva tam,                                  

Aleksandra Winkler Drole

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...