Eva Pavlin

Čas je, da postanemo, kdor v resnici smo

piše: Eva Pavlin
10. avgust 2018    1213 ogledov

Smo v času, ko postajamo to, kar v resnici smo – kdo in kaj smo. S poglobljenim zavedanjem odkrivamo svoje globoko zakopane duhovne lastnosti, vedenja in znanja, pridobljena v različnih civilizacijah, v katerih smo živeli.

Je čas učenja, širjenja zavesti in rasti. Je čas učenja poglobljenega stika s seboj, svojo dušo in vsem Stvarstvom.

Čas je, da se ljubimo odkrito, svobodno in brezpogojno. Le tako nas imajo lahko radi tudi drugi.

Čas je, da se spomnimo, da smo tako mi kot vsako bitje na tem na planetu lepi, vsak na svoj način. Četudi tega ne vidimo navzven, vsakdo na svoj način poseduje notranjo lepoto. Pri številnih je skrita za globokimi ranami in bolečinami, v zaprtem srcu. Čas je za zdravljenje in oproščanje.

Čas je za razumevanje, zakaj vsak igra svojo vlogo, tako pozitivno kot negativno. Ker tak je božanski načrt in ker smo pred vstopom v to življenje vedeli, v kaj gremo, kaj bomo doživljali, česa se učili, kaj zdravili in kdo iz najtemnih kotičkov obstoja bodo naši učitelji.

Čas je tudi, da se zavemo in sprejmemo, da se drugi ne prebujajo z enako hitrostjo kot mi, da sta to njihova pravica in svobodna volja.

Je čas, ko moramo biti še naprej prijazni in sočutni tudi do tistih, ki se ne strinjajo vedno z nami in ne stopajo po naši poti. V tem sta naša veličina in brezpogojna Ljubezen.

Čas je, da dokončno sprejmemo, kaj nam Vesolje in brezpogojna Ljubezen prinašata, česa nas učita. Čas je, da širimo brezpogojno Ljubezen vsem, v vse smeri planeta in celotnega Stvarstva, saj le to prinaša mir, srečo, obilje in vse tisto, kar si želimo in po čemer hrepenimo.

Ste pripravljeni storiti korak naprej, stopiti po tej poti?

Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
  komentiral 2 leto nazaj
všeč mi je takšno življenje......
Nalagam...