Mojca jakomin

Če izraziš sebe, boli. Če ne izraziš sebe, boli še bolj!!!!

28. maj 2019    43 ogledov

Februarja sem zasledila, da svetovno znani motivator in trenutno najbolj uspešen influencer Jay Shetty prihaja v našo lepo deželo. V trenutku me je pritegnilo in sem vprašala prijateljico, če bi šla z menoj in je bila takoj za. Bolj, kot se je bližal datum seminarja, bolj so se začela prebujati notranja vprašanja. Na dan dogodka, sva obe s prijateljico spoznali, da v kolikor ne bi februarja kupili karti, naju zagotovo ne bi bilo na seminarju (zaradi spleta okoliščin), tako da sva se ga obe še toliko bolj veselili.

Kot se spodobi za tako vsebinsko in energijsko močan dogodek, je bilo par prijetnih predskupin, da so tisoč-glavo množico ogrele in pripravile na celotno dogajanje in proces. Glasbena skupina UMA nam je predala sporočilo, da nas otroci učijo spoznavati sebe in da je treba občutiti vse, kar je in le čutiti…

Boris Vene, ki je predaval že na velikih odrih širom sveta skupaj z velikimi zvezdniki, ni skrival navdušenja, da smo lahko, kot tako majhna dežela, gostili tako velikega gosta, kot je Jay Shetty. Prvi v Evropi smo imeli to čast! Udeleženci so prišli iz različnih evropskih držav, le da bi ga videli in slišali v živo.

Sporočilo, ki nam ga je g. Vene podal, je bilo o energiji namena. Vse, kar delamo, moramo delati z nekim določenim namenom in zavestno, da se lahko povežemo z energijo namena.

Poznate še tisti občutek, ko se vaše telo zmrazi, strese, zadrhti? Kar tako? Brez razloga?

Dobro vedeti → če te zmrazi, ko nekdo govori, pomeni, da ta oseba govori iz srca. Če pa te zmrazi, ko ti nekomu govoriš, potem pomeni, da ti govoriš iz srca. Saj vemo, kje je duša doma, aneda

Vir: Seminar Jay Shetty-ja
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...