Majaea Maja Radej

Čutna spolnost – počasen, globok, orgazmično-tantričen seks

25. september 2019    1965 ogledov

Čutna spolnost ni samo uživanje v spolnem odnosu, ki lahko traja več ur. Je globoko povezovanje in predaja med žensko in moškim. Je celostno zdravljenje, predaja v ljubezni in spoštovanju ter povezovanje s celotnim kozmosom ali univerzumom.

V večini smo se spolnosti 'učili' prek revij, televizije in interneta. Veliko so na razumevanje spolnosti vplivali holivudski filmi, tračarske revije in pornografski filmi. To je v nas, v našo podzavest, zakoreninilo iluzijo ter predstavo, kakšen naj bi bil seks in kaj naj bi se ob njem doživljalo. 

Zato naš notranji nagon, pohota, hiti v čim večje trenja, drgnjenja, nabijanja. Hitimo proti cilju, proti sprostitvi napetosti, ki se je ustvarila na področju spolnih organov, in proti hitremu orgazmu. Ta orgazem je običajno samo zunanji, na področju spolnih organov.

OBSTAJA PA NEKAJ POVSEM DRUGAČNEGA

Obstaja nekaj globokega, čutnega, nežnega, ljubečega, počasnega, polnega orgazmične energije in ljubezni.

Prek počasnega, prisotnega, čutnega seksa se partnerja povežeta na izredno globokih nivojih, energija pomaga, da se med seksom sproščajo globoko potlačena bremenilna čustva in bolečine (ki se zaradi prisotnosti energije ljubezni hitro topijo).

Ustvarita lahko poseben energijski vrtinec, ki žensko poveže s celotnim univerzumom. Potem lahko ženska skozi sebe spusti to energijo in jo usmeri v moškega, da se tudi moški poveže s posebno celovitostjo našega univerzuma. In to je edini način, da se lahko moški poveže s tem delom božanskega – prek ženske.

Da se ustvarita energijski vrtinec in povezava z univerzumom, morajo biti zagotovljeni naslednji pogoji:

1. ženska se mora počutiti popolnoma varno – v vseh pogledih;
2. ženska se mora počutiti popolnoma ljubljeno – vsi deli njenega bitja;
3. ženska se mora popolnoma sprejeti in dvigniti spolno energijo na področje srca.
Le tako se lahko ženska poveže z božanskim univerzumom popolnoma drugače. In prek nje tudi moški.

Pri čutni spolnosti čutimo orgazmičnost v celem našem telesu, to čutenje pa lahko traja in traja, tudi več ur. Zaradi upoštevanja polarnosti med moškim in žensko lahko ustvarimo čudovito kroženje energije, ki nas poveže še z globljim stanjem zavesti.

Seveda pa je za takšno vrsto spolnosti potrebno nekaj vaje, ozaveščanje, spuščanje iluzij, zdravljenje spolnih zlorab iz naših preteklih življenj ali iz življenja naših prednic in spuščanje starih priučenih načinov.

Ženska potrebuje ozavestiti temne dele svojega bitja in se naučiti odpreti svoje srce – na polno in široko.
Ženska potrebuje spustiti svoj nadzor in zasidrati energijo sprejemanja – ki je jedrna ženska energija.
Ženska potrebuje aktivirati ljubezen do sebe, samospoštovanje in vsaj delno aktivirati svojo notranjo božansko žensko.
In najpomembneje – ženska potrebuje sprejeti in polno začutiti svojo spolno energijo. Začutiti svojo orgazmičnost in svojo žensko strast – na pravi način!

Vsekakor pa brez zdravega odnosa med žensko in moškim, ki temelji na ljubezni, spoštovanju in prijateljstvu, žal ne bo šlo.

Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 2 leto nazaj
To moram moraš doziveti
Nalagam...