Nastja Spasojević

Intuitivna astrološka napoved DECEMBER: veliki finale leta 2020!

10. december 2020    4134 ogledov

December je magičen mesec, ki bo postregel s portalom 12/12, sončnim mrkom, solsticijem in VELIKO PORAVNAVO Jupitra in Saturna, ki bo zasenčila vse druge. Letos se namreč ta poravnava dogaja v znaku vodnarja, kar se zgodi zgolj vsakih 200 let! S tem se odpira novo 200-letno obdobje, cikel, ki prinaša galaktične aktivacije, ki bodo planet ponesle na višje frekvence.

Pomembni astrološki dogodki decembra 2020

10. december: Pluton in Eris

Pluton je planet smrti in ponovnega rojstva, Eris pa pooseblja neslogo in konflikt. Kombinacija teh dveh energij v nas vzbuja nepredvidljivi kaotičnost in vzkipljivost.

Pomembno je, da se te dni zavedamo, da se kaos v našem življenju pojavi zgolj tam, kjer je priložnost za rast. Če se počutite kaotično in nezadovoljno, se vprašajte: kako me ta situacija kliče, kako lahko prevzamem odgovornost za to, kar se mi dogaja, in zrastem skozi to? Kaj me uči, kaj kaže, katera moja prepričanja kliče k soočenju z resnico?

12. december: PORTAL 12/12

1212 je mogočno angelsko število, ki ponazarja celovitost in zaključeno celoto.

Dvanajstega dne 12. meseca v letu se aktivira močna numerološka koda, ki nam omogoča dostop do višjih dimenzij, lažje aktivacije našega svetlobnega telesa (MERKABE) in dvig naše zavesti ter dostop do višjih dimenzij brezpogojne ljubezni.

Prinaša tudi konec dolgega cikla in predstavlja zaključeno celoto, celovitost. Postavlja nas v usrediščeno energijo, iz katere bomo lahko videli večjo sliko in razumeli, kje smo in zakaj smo tukaj, zakaj je bilo to leto takšno, kot je bilo. Včasih moramo priti do konca nekega cikla, da razumemo, zakaj je bil potreben, in vidimo njegovo vrednost. Šele takrat se nam namreč naše razumevanje sestavi kot sestavljanka.

Numerološka koda 1212 nam omogoča tudi lažjo aktivacijo MERKABE – svetlobnega telesa, ki nam omogoča pogledati na naše življenje skozi višjo zavest in stanje brezpogojne ljubezni ter nam omogoča povezavo srca z neskončno zavestjo.

Ponuja nam odskočno desko za spoznanje ljubezni, sreče in hvaležnosti – zato preživite ta dan v miru: meditirajte, pišite dnevnik, uglasite se s svojim srcem, povežite se s seboj, pojdite v naravo …

14. december: prazna luna in sončni mrk v strelcu

Tokratni popolni sončni mrk prinaša vznik nove energije, ki ponazarja nove začetke in veliko spremembo v nas. V celoti se vpliva te energije morda ne bomo zavedali še nekaj časa, ampak čeprav sprememba ne bo vidna navzven, bo seme, ki smo ga posejali, vzklilo močno in krepko ter v bližnji prihodnosti ponosno pokukalo na površje. Le dajte mu čas, ki ga potrebuje. Bodite nežni s seboj in dovolite času čas. Potrebujete ga, da se zacelijo tako globoke rane.

Odprite se novim idejam, sanjam in namenom.

17. december: Saturn v vodnarju

Saturn na ta dan vstopi pod vpliv vodnarja, kjer bo ostal naslednji dve leti in pol.

Na osebnem nivoju to pomeni konec pomembnega karmičnega cikla in začetek novega.

Saturn je planet karme in v vsakem znaku vedno znova prinaša druge karmične lekcije, ki jih je treba predelati. Vzemite si čas in poglejte, kaj ste se naučili v zadnjem letu. Kako ste dozoreli? Kaj ste spoznali?

In zaupajte – podajte se v novo obdobje vzneseni, brez strahu, saj Saturn vedno prinaša velike lekcije, a tudi velike nagrade za tiste, ki se ne skrijejo pred svojo temo, ampak jo povabijo na plan in opravijo trdo delo, ki ga od njih zahteva.

18. december: sonce na galaktičnem centru

Ta dan je idealen za manifestacijo, alkimijo, rituale. Izkoristite intenzivno energijo tega dne in z njo napolnite svoje življenje, vizije, sanje, želje!

19. december: dan očiščenja

Karkoli je potlačeno, ima na ta dan izjemen potencial, da se sprosti. Ta dan nosi očiščevalno in sproščujočo energijo, ki nam bo pomagala, da se premaknemo naprej tam, kjer se najbolj držimo nazaj.

20. december: Jupiter vstopi v vodnarja

Jupiter preživi 12 mesecev v vsakem znaku zodiaka, tako da nam energija tega dne lahko napove tematike, ki se bodo za nas odvijale prihodnjih 12 mesecev.

Premik Jupitra v vodnarja nakazuje fokus na humanitarnost, zdravljenje, grajenje skupnosti in kolektivno zavest.

Jupiter je prinašalec ekspanzije in obilja.

21. december: zimski solsticij, sezona kozoroga in VELIKA KONJUNKCIJA

21. december je energijsko nabit dan, tega dne se zvrstijo kar trije pomembni dogodki: zimski solsticij, začetek sezone kozoroga in velika konjunkcija Jupitra in Saturna.

Ta poravnava Saturna in Jupitra nas potiska v novo dobo.

Letos se ta poravnava dogaja v znaku vodnarja, kar se zgodi zgolj vsakih 200 let! To pomeni, da nihče od nas, ki to beremo letos, ne bo doživel konca tega cikla. S tem se odpira novo 200-letno obdobje, cikel, ki prinaša galaktične aktivacije, ki bodo planet ponesle na višje frekvence – planet naj bi na ta dan doživel vibracijski dvig v višje frekvence, ki bodo odklenile nova darila, zmožnosti in manifestacije.

Tako se premikamo iz zemeljske, materialne energije v vodno, čutno. Energija vodnarja, v katero vstopamo s to poravnavo, se osredotoča na celoto – na to, kar je dobro za vse. V ospredje ne postavlja več posameznika in njegovih potreb in želja, ampak nas sili v to, da spoznamo, kako smo medsebojno povezani in kak vpliv imamo na druge. Vleče nas k temu, da začnemo SLUŽITI drugemu, namesto da živimo v energiji zahtevanja (želim to, hočem to, takšne so moje želje …).

Namesto manifestiranja svojih želja postavimo v ospredje služenje celoti in iz tega se bodo manifestirale naše najgloblje želje.

Skozi energijo Saturna bomo dozoreli, postali modrejši in našli svojo pravo moč. Saturn je tudi planet karme, kar nakazuje na to, da bodo karmični dolgovi morali biti poplačani. Velika poravnava bo stvari začela potiskati v ravnovesje, kar ne bo vedno lahko.

23. december: Mars in Pluton

Na ta dan se zgodi že tretja poravnava Plutona in Marsa v tem letu. Kot pri prejšnjih dveh lahko pričakujemo dvig agresivne energije v nas, ki je bila globoko potlačena zaradi naših prepričanj, da jeze ne smemo izražati, zaradi našega občutka nemoči ipd.

30. december: polna luna v raku

Zelo posebna polna luna, ki jo bo prežemala nežna in subtilna, ljubeča energija raka. Nakazuje na nov začetek in nas vabi domov k sebi.

Obdaja jo močna energija zdravljenja, občutljivosti in ljubezni.

Leto 2020 je bilo izjemno intenzivno in zdaj, ko se bližamo koncu, nas čaka še en veliki finale. Zlahka bo na 2020 pogledati kot na leto, ki bi ga vsi najraje pozabili in odpisali zaradi njegove teže – a če pogledamo skozi druga očala, lahko morda v njem najdemo tudi nekaj biserov modrosti, ki se jih splača vzeti s seboj v prihodnje leto. Spomnimo se, kaj vse nam je prineslo, kaj vse nas je naučilo, kaj nam je vzelo in kaj dalo. Predvsem pa si prikličimo vse, za kar smo lahko hvaležni – za vso moč in rast, ki nam ju je prineslo.

Preberi še: 

Vir: povzeto po https://foreverconscious.com/, astrolife
Kaj pa ti praviš? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Matija
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala,danes mi je zelo čuden dan,razlaga je prav prišla.
Nalagam...