Renata ReaDana

Dnevnik energij

piše: Renata ReaDana
29. marec 2021    7 ogledov

Teden pred nami nosi energijo notranjega izra┼żanja ÔÇô potrebo po tem, da povemo kaj ─Źutimo.


┬áZdelo se nam bo, da je potrebno veliko kontrole in discipline, da ohranimo mirno "kri". A pomembno bo izraziti v popolnosti to kar ─Źutimo in kako se po─Źutimo. Kako bomo sprejeti je odvisno od nas samih - kako bomo to izrazili in se ob tem po─Źutili.


┬áNa podro─Źju odnosov, ┬ábo veliko izzivov z osebami, ki jih ljubimo. Ob─Źutek pripadnosti in podpore se zna v nekaterih trenutkih zamajati. Lahko pride do izraza na┼ía "temna" plat nas samih. To izra┼żanje je lahko zdravilno, ─Źe bomo ob tem iskreni in odprti. Brez pri─Źakovanja, le prepustiti se ─Źustvom, da vodijo - ne glede na to kaj pride ven.


┬áNa podro─Źju dela, slu┼żbe in mogo─Źe kolektiva. Pa je v masi "jeze", u┼żaljenosti ali zamre potrebno stopiti korak nazaj in po─Źakati, da se situacija razplete v jasno sliko. Ne rinimo z glavo skozi zid, raje po─Źakajmo, da dobimo jasno sliko.


┬áV tem ─Źasu (tednu) negujemo jetra - pomagajmo sebi in organom - ┬ázadihajmo. Pozornost usmerimo na podro─Źje o─Źi (gledanje v zeleno barvo in v daljavo).


┬áBodimo ne┼żni in potrpe┼żljivi.

S hvale┼żnostjo v srcu

Renata ReaDana

 

 

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...