Renata ReaDana

Dnevnik energij: 12. - 18. aprila 2021

piše: Renata ReaDana
11. april 2021    11 ogledov

eden prina┼ía presene─Źenje. Bo teden, ki bo zrcala slika na┼íih misli - ─Źustev.


Na delovnem podro─Źju se bo kazala slika kako v resnici se po─Źutimo na delovnem mestu. Zna biti, da bomo v situaciji, kjer nam bo jasno kje "smo", katero mesto zasedamo in kako drugi gledajo na nas in na┼íe delo. Pomembno je to, kako se bomo ob tem po─Źutili. Ne zaletavajmo se z odlo─Źitvami, begom ali dokazovanjem. Vse kar se nam bo dogajalo je nekako nam v le odraz tega kako se mi znamo in zmoremo odzvati na dolo─Źeno situacijo. Bolje zapisati kot se jeziti.


Na podro─Źju odnosov bo v ospredju dru┼żenje in ─Źe bomo iskreni bomo videli kam nas srce vle─Źe in v kateri dru┼żbi se po─Źutimo dobro in prijetno. Sledimo srcu, ─Źeprav um govori druga─Źe. ─îas je za spremembe - ker smo se spremenili in dovolimo si, da vidimo novo podobo na┼íih misli - nov pogled na svet.


Na podro─Źju ljubezni bomo na preizku┼ínji in lahko se zgodi, da bomo hoteli "dokaze" da nam pripada, da smo ljubljeni ali za┼żeleni. Zelo bomo previdni in zato nam lahko splava odli─Źna zabava in spro┼í─Źenost. Odprimo srce in dovolimo, da se nam poka┼że - kar nam je pa─Ź namenjeno.


Na podro─Źju zdravja, ─Źe se ne po─Źutimo dobro po─Źivajmo. ─îe se po─Źutimo odli─Źno dobro razporedimo energijo. Ne razdajamo se za stvari, ki nam niso ljube. Foksu - energijo usmerimo raje v kreiranje miru kot iskanje krivca za nemir. Kar koli bomo delali v tem ─Źasu za fizi─Źno telo, duha in um bo na dolgi rok blagoslov.┬á


Jutro za─Źnimo z molitvijo: Hvala za novo prilo┼żnost.


Ve─Źer zaklju─Źimo z molitvijo: Hvale┼żna za prilo┼żnost in novo poznanje - u─Źenje.┬á


S hvale┼żnostjo v srcu Renat ReaDana

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...