Renata ReaDana

Dnevnik energij: 6. - 13. aprila 2021

5. april 2021    576 ogledov

Teden pred nami nosi energijo gradnje hiše na trdnih temeljih

V tem času se bo pokazalo ali so temelji postavljeni in kako. Nič hudega ne bo, če zamujamo »z deli« imeli bomo podporo in znanje, ki ga potrebujemo, da delo zaključimo in izpeljemo tako kot je potrebno.

Zaupanje vase in svoje sposobnosti nam bo v pomoč, da bomo videli obilje, ki nas obdaja. Mogoče se vam zdi, da se niste odločili pravilno, ker ste se morali v preteklosti odločati praktično čez noč, pa ni tako.

Vse se odvija v pravo smer, razlika je le v tem, da te smeri še ne poznamo oz nam je neznana in tukaj se pojavljajo dvomi in prebujajo strahovi. Vodniki smo z nami.

Lahko se obračamo stran in čakamo na to, da se nekdo drug odloči namesto nas, zaradi strahu, da ne naredimo napake. Vendar bomo vedno znova in znova postavljeni pred istim izzivom, dokler ne osvojimo lekcije s tem ko se odločimo na hitro in spontano.

Na področju financ:

Čaka nas manjši dobiček, nagrada ali priliv, ki pa ga je dobro dati na stran za čase, ko bomo lahko uresničili svoje sanje – želje.

Na področju odnosov:

Tako, kot ti z mano, tako tudi jaz s teboj. Ali pa Kar delam sebi delam tudi tebi.

Razmislimo kako gledamo na določen odnos do osebe, okolja, situacije, izzivov in dobili bomo jasno sliko zakaj se na področju ljubezni – odnosa z določeno osebo ustavilo in se ne premakne.

Na področju zdravja pa:

Popazimo na ušesa in čeljust – zobe. Bodimo na toplem in delajmo na tem, da ohranimo telo prozno in mehko. Meditacija, raztezanje, joga ali sprehod.

Teden izkoristimo za stvari, ki nam prinašajo neprespano noč

  V tej situaciji smo se znašli zato, ker je ZDAJ čas, da naredimo korak naprej. V katero smer in kako pa je odvisno koliko zaupamo v to, kar živimo in vemo.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...