Renata ReaDana

Dnevnik energij - april

31. marec 2021    14 ogledov

Mesec april mesec spoznavanja samega sebe.

Predstavljaj si, da imaš hišo in pred hišo prostor, ki je lahko kar koli želiš. Vse, kar veš je to, da je potrebno nekaj narediti, da bo pogled iz hiše na ta prostor Prijeten.

Začneš pospravljati in prazniti ta prostor. Začneš iskati rešitve kaj in kako si želiš narediti prostor lep. Narediš načrt kako boš naredil  in lotiš se dela. Traja nekaj časa mogoče let, da prostor pred hišo dobiva podobo. Vedno je nekaj za premakniti, odmakniti, zamenjati in dodati. Vsakič ko si v tem prostoru si obdan z energijo, ki te polni. Vsak dan razmišljaš o tem: Kaj bi še bolje? Kako lahko obogatim vrt?

In z leti ko samo še uživaš v razgledu svojega dela in se predajaš užitku. Ne razmišljaš o tem koliko si se žrtvoval, koliko si porabil časa. Samo uživaš v sadovih svojega dela.

Pride soseda in si želi tudi takšen »vrt«. Želi si »podobno« sliko kot jo imaš ti.

Na tebi je: Ali ji boš pomagal z nasveti kako si začel, ali s tem, da greš urejati njen prostor.  Pozornost daješ na svoj vrt ali na njen vrt? Energijo usmerjaš na svoj prostor ali na sosedov prostor?

To so vprašanja, ki se bodo v mesecu aprilu zastavljali: Ali bom poskrbel zase ali za drugega?

Kaj potrebujem? Kaj potrebuješ?

Pred nami je mesec izzivov ko bomo na razpotju za koga »poskrbeti«. Kam iti, da bomo ali bodo zadovoljeni? Kdo vodi naše življenje in kdo odgovarja za naša dejanja?

Ne zaletavajmo se z odločitvami.

Vseeno pa bodimo pogumni pri tem, da poskušamo nekaj novega. Svežega. Mogoče predrznega.

April nam bo trmasto pokazal pot na katero je potrebno stopiti. Zaupajte v to, da vam je življenje naklonjeno. Pa saj veste tam kjer je misel je tudi energija. Sledite ji.

S hvaležnostjo v srcu Renata ReaDana

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...