Emily  Enveritas

Družabna igra za osebnostno rast: Jaz sem

19. oktober 2017    1561 ogledov

Sem pedagoginja in svetovalka. Predvsem pa mama. Danes bi naredila marsikaj drugače kot takrat, ko je sin še živel z menoj. Ne morem spreminjati stvari za nazaj, nadomestiti izgubljenega časa, še vedno pa lahko marsikaj popravim in izboljšam.

Tako sem razvila igrico za osebnostno rast, ki gradi mostove, izboljšuje samopodobo in sodelovanje.

Ta igra je več kot igra.

Je naložba v boljše odnose, večje samozaupanje in večjo bližino.

Zagotovite si svoj izvod in jo podarite tistim, ki jih imate radi. 

Družabna igra Jaz sem

Igrica je sestavljena iz 60 kartic z različnimi nalogami, ki na nezavedni ravni brišejo strahove ter spodbujajo notranjo moč in aktivnost.

Te kartice z nalogami podpira sistem, ki omogoča spremembe nevronskih povezav skozi zabavo.

Igra je podprta s sistemom pridobivanja točk, ki nezavedno aktivira aktivnost in ciljno naravnanost.

Je dovolj zabavna, da pritegne tudi manj zainteresirane za resne vpoglede.

 ŽELIM DRUŽABNO IGRO JAZ SEM  

Se sprašujete, ali je igra dobra?

Odlična je.

Osebnostna rast in delo na sebi sta večinoma resnobna in duhamorna zadeva. Težko boste pritegnili k sodelovanju svoje najstnike ali moške. Če jim ponudite sistem, kako lahko zmagajo in uveljavijo svoje želje, bodo pa pristali. :) 

Tarok igrajo po vse noči. Kako fajn bi bilo, da bi igrali tudi igro, v kateri lahko zmagajo le, če vidijo vaše dobre lastnosti, sodelujejo pri uresničevanju vaših ciljev, postanejo aktivnejši in posledično uspešnejši ...

Da, ta igra ima sistem; niso zgolj kartice z nalogami. 

Testirana je z več 10 skupinami, od 2 do 10 igralcev.
In daje rezultate!

ŽELIM DRUŽABNO IGRO JAZ SEM  

Kaj pravijo o njej tisti, ki so jo že kupili in odigrali:

Smiljan Mori – najuspešnejši slovenski motivator: JAZ SEM - Najmočnejše besede, ki oblikujejo našo usodo.
Uspeh, denar, kariera, ljubezen, ustvarjalnost … vse to je odvisno od naše samopodobe in sposobnosti sodelovanja.
Življenje nas uči z brcami, le kdaj pa kdaj s prijetnimi stvarmi.
Nova igra za osebnostno rast, namenjena družinam, prijateljem, skupinam – razvijajte svoje notranje moči na prijeten način. Z igro. Otroci vam bodo hvaležni, vi sebi pa še bolj!
Močno priporočam! Podarite sebi in svojim dragim najboljše od najboljšega, kar lahko. 


Nada Mulej – NLP coachinja in pisateljica: Če ste naveličani klasičnih iger, kot sta Človek ne jezi se in Monopoli, če se želite bolje povezati s svojo družino in izboljšati spoznavanje ljudi, potem je ta nova igra Jaz sem naše kolegice Emily, NLP trenerke, kot naročena za vas. 
Poseben čar igre so zanimive naloge, ki ob reševanju zbujajo prijetne občutke in odkrivajo skrite vire moči udeležencev ali pa jim pomagajo preokviriti nezaželeno. Igra spodbuja dobre občutke in stik z viri moči in sposobnostmi, zato izboljšuje tudi vzdušje v skupini in pri posamezniku. Z njo bomo veliko izvedeli o sebi in drugih in odšli domov dobre volje, ne glede na to, ali smo zmagali ali ne. Raznovrstne naloge poskrbijo za pestrost med igranjem. Naloge so jasno opisane na posamezni karti, kjer je označeno tudi možno število točk, ki jih lahko dobite.
Igra je vizualno privlačna, ne zahteva posebnih pogojev in jo lahko igramo povsod, v prostem času in pri učenju socialnih veščin. Primerna je za družine, prijatelje, partnerje in kolektive.
Z njo se boste igraje učili, ne da bi to sploh vedeli. 
Zanimiva, zabavna in samoraziskovalna igra, ki jo priporočam timom, vzgojiteljem, družinam in vsem nam. Sama kar nisem mogla nehati igrati. 
Sicer pa je JAZ SEM igra, ki je novost v našem okolju, zabavna in kreativna, v naše odnose pa vnaša dobro voljo, dober občutek lastne vrednosti in boljše poznavanje drugih in sebe, zato jo priporočam kolektivom in posameznikom. 

Sanja Kranjc – doktorski študij zakonske in družinske terapije: Tisti, ki me poznate, veste, da ogromno preberem. Tudi do 100 knjig na leto, poleg študijske literature. Večinoma so to knjige o osebnostni rasti, medsebojni komunikaciji, spodbujanju psihičnega zdravja. V teh knjigah so zapisani različni postopki, vidiki, misli, kako postati bolj zadovoljen v življenju. A toliko, kot mi je dala ta igrica JAZ SEM avtorice Emily Enveritas v tako kratkem času, mi ni dala še nobena knjiga. Res ne!
 
Zakaj:
- ker je ta igrica narejena tako, da TAKOJ skozi igro preizkusiš vse, kar pravita nevrolingvistika in pozitivna psihologija;
- ker skozi igro razviješ drugačen pogled nase in na druge TAKOJ;
- ker je to igra, ki temelji na vzpostavljanju ODNOSA;
- ker se naši možgani najhitreje učijo prek igre in si neverjetno hitro zapomniš nauke vsake izmed nalog;
- ker je zabavna, knjige pa so lahko včasih že kar naporne.

Super izdelek tudi za tiste, ki se ukvarjate s svetovanjem družinam ali delate teambuildinge za podjetja.
Nikjer še nisem zasledila tako dobre igre, ki bi spodbujala osebnostno rast. :) 

Jasmina Kandorfer – voditeljica TV-oddaje Klepet ob kavi: Nenavadno sposobnost ima ta igra! Prav vsaka kartica igralca lahkotno usmeri v iskanje nekih globljih resnic o njegovem bistvu, tako prek igre spoznava sebe in druge igralce, zaradi česar se s skupino poveže na bolj subtilni ravni, kot to omogočajo druge igre! Z energijskega vidika bi rekla, da med igralce prinese energijo svetlobe, jasnosti, iskrenosti, ki se kaže kot lahkotno raziskovanje lastnih zmožnosti in nezmožnosti, ter skupino pripelje do stanja, ko so lahko avtentični in spontani, kar je tudi bistveno za vsakega duhovnega iskalca resnice. Igro bi priporočala tako družinam, prijateljem, cimrom, podjetjem, vsem skupinam ljudi različnih starosti in velikosti, saj močno prispeva k boljšemu razumevanju sebe in drugih. 

ŽELIM DRUŽABNO IGRO JAZ SEM  

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...