Barbara Köveš

Duhovnost in ljubezen

5. maj 2020    56 ogledov

Duhovnost in ljubezen- zakaj ju združiti

Kaj pomeni združitev duhovnosti in ljubezni ?

Duhovnost in ljubezen sodelujeta z roko v roki, kadar ju uspete povezati v eno, vaše življenje postane dosti bolj spontano, življenje doživljate iz višje perspektive in se ne poskušate ujeti v nižje nivoje,..

Združitev obojega je pot do univerzalne energije, katera živi v vas, kot vaš del višjega zavedanja ali vaš Višji Jaz. Združitev duhovnosti in ljubezni je kot naboj, kateri vam da poseben zagon. Združitev duhovnosti in ljubezen, vam prinaša notranjo srečo in notranji mir.

Kako dosežete notranji mir?

-Notranji mir dosežete z samodisciplino uma, kar pomeni, da spustite vse dogodke preteklosti in prihodnosti in ste fokusirani na trenutke, ki se dogajajo zdaj.

-Notranji mir dosežete v trenutku, ko postanete popolnoma odgovorni za svoje življenje. Odgovornost za karkoli je v današnjem svetu tematika, ki je zelo tuja, saj so zelo redki, kateri so pripravljeni prevzet odgovornost. Dalaj Lama je napisal: » Z razvijanjem občutka odgovornosti do drugih lahko začnemo razvijati prijaznejši, sočutnejši svet, o katerem vsi sanjamo.   »

Notranji mir dosežete, ko dovolj zaupate Svetlobi, ter se ji predate v popolnosti.

Notranji mir dosežete z pomočjo raznih dihalnih vaj in meditacije.

Kako priti do notranje sreče?

Notranja sreča je pot, katera zna bit zelo težavna za ljudi, kateri se težko soočajo sami s seboj, kar pomeni, da se na poti srečate z vsemi svojimi strahovi, ranami in prepričanji iz okolice, ki so vas nekako pokrili, da ste z težavo prisluhnili svojim željam.

Notranja sreča pomeni, da se znate zadovoljiti z majhnimi stvarmi in da vam uspe v  najti eno pozitivno stvar, ki se vam je dogodila tekom dneva. Vedite, da sreče ne morete kupiti, ampak jo morate začutiti.

Notranjo sreča pomeni, da delate stvari, ki so vam za Dušo.

Notranja sreča prinaša spremembe na vseh nivojih.

 

Duhovnost in ljubezen vam prinašata posebno nadgradnjo, ki vas podpreta in odpreta za doseganje višjih ciljev.

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...