Barbara Köveš

Duša je resnica o tem, kdo smo

14. maj 2020    126 ogledov

"Duša je resnica o tem, kdo smo. " - Marianne Williamson

Če verjamemo, da so naše duše resnica o tem, kdo smo, nas ne preseneča trenutno stanje. Lahko bi rekli temu tiha epidemija Dušne lakote.

Osebnosti so prazne in duše so lačne. Potrebno jih je hraniti, da bi lahko cvetele.

Vedno več ljudi se prebuja in se odloči živeti v skladu s svojo Dušo.

Mnogi čutijo notranjo potrebo po tem, da izpustimo zastarele predstave o tem, kaj pomeni biti uspešen človek in kaj potrebujemo, da smo srečni.

To je poseben čas preobrazbe v zavesti mnogih.

Preobražamo se v način bivanja, ki se usklajuje z našo Dušo in spoznanjem, da smo duhovna bitja s človeško izkušnjo. Poklicani smo, da reorganiziramo svoje življenje na podlagi tega, kar naša Duša potrebuje, in ne zgolj na podlagi svojega majhnega občutka sebe in svojih vlog.

Začenjamo razumeti, da transformacija ni samo normalen, ampak nujen proces v evoluciji naše Duše.

Nekateri to opisujejo kot občutek, kot da živijo dve življenji: eno življenje, ki temelji na tem, kaj menijo, da bi morali storiti in eno življenje, ki jih vleče, da poslušajo svojo notranjo modrost in tisti majhen glas v sebi. Drugi pravijo, da se počutijo, kot da so se izgubili v svojih vlogah do te mere, da ne vedo več, kdo so.

Ta transformacijski premik je klic duše. Ko poslušamo ta klic, se premaknemo v smeri uspeha. Ko ne poslušamo, bo naše zdravje, tako fizično kot čustveno, trpelo.

Vedno imamo možnost izbire.

Deli svoje izkušnje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Nataša
  komentiral 4 leto nazaj
Nalagam...