Aleksandra Winkler Drole

Genetska karma in zaobljube prednikov

11. december 2020    801 ogledov

Genetska karma

Med težje oblike blokad in omejitev, ki jih obravnavamo v spletnem programu »Ključ do duše« sodijo tudi genetska karma in zaobljube prednikov. 

 1. Kako deluje genetska karma?
 2. Zakaj si izberemo »takšne starše«, kot smo si jih izbrali?
 3. Ali je možno že na prvi pogled opaziti karmični vzorec na fizičnem telesu?
 4.  Ali lahko kaj spremenimo z miselnimi vzorci, afirmacijami in podobnim na mentalnem nivoju?
 5.  Kakšnega partnerja privlačimo?
 6. Kaj predstavljajo zaobljube prednikov? (Primeri)
 7.  Ali lahko zaobljube prednikov delujejo tudi na naslednje rodove?
 8. Kdaj se najbolj opazijo oz. rečeš temu »aktivirajo« zaobljube prednikov?
 9. In za vse to obstaja rešitev… Ki je zelo individualne narave… Berite DALJE!

Genetska karma zelo pogost pojav in ni nujno, da prinaša kakršne koli fizične simptome, ki bi bili povezani z omenjeno genetsko karmo, razen da težko manifestiramo kar hočemo.

Genetska karma prispeva k frekvencam energijskega telesa in povzroči to, da pritegnemo izkušnje z enako vibracijsko ravnjo. Takšno karmo podedujemo preko DNA in je na nas prenesena preko prednikov. Vendar je pomembno, da razumemo to, da smo sami odgovorni za takšno karmo. Če ne bi hoteli karmičnih vzorcev, ki so bili prisotni v osnovni biološki družini, potem se ne bi rodili v takšni družini.

Ko se človek rodi, je vibracijsko v skladu z vibracijo družine v kateri se rodi

Ko se človek rodi, je vibracijsko v skladu z vibracijo družine v kateri se rodi. Torej, genetska karma je prisotna zaradi odločitev, ki smo jih sprejemali v preteklih življenjih. Posledično smo odgovorni za genetsko karmo. Torej, takšni karmični vzorci so prisotni kot prvi v nas. Genetska karma naših staršev je vibracijsko skladna s tem, kar smo bili na dušnem nivoju ob inkarnaciji. Pomembno je, da to razložite tudi vašim klientom, ker če krivijo starše za to, kar doživljajo in takšno ravnanje odvzema moč. Genetska karma se pokaže takrat, ko je klient razrešil vzorce na 4. in 5. dimenziji, vendar jih še ni razrešil na 3. – na nivoju delovanja.

Lahko smo to razrešili na mentalnem nivoju in se s tem ne več identificiramo, razbistrili smo tudi kar koli je bilo prisotno v akaških zapisih, vendar še nismo nič drugače delovali, se to ne bo poznalo v naši fizični realnosti. V takem primeru lahko genetska karma zelo pretrese človeka, ker ne more razumeti, kaj se dejansko dogaja, čeprav nima na mentalnem in ostalih nivojih nič več skupnega s karmičnimi vzorci, ne razume kako ne more manifestirati kar hoče.

Kadar se to zgodi, klient verjame in razmišlja in čuti na en način, vendar pritegne nekaj popolnoma drugačnega… Ponavadi je to osnovano na težavi o kateri čutijo, da je že razrešena. To je izredno omejujoče (stresno, zafrustrirajoče). Leta in leta se spopadajo s težavami; preko raznoraznih coacing --ov, z osebnim razvojem… in kljub temu ni nobenega razvoja pri manifestaciji hotenega. Ta klient v resnici čuti, da je razrešil vse težave, zaradi tega ne more razumeti zakaj pritegne okoliščine, ki jih noče. Genetska karma je še vedno prisotna na energijski vibraciji telesa.

Na primer: če je genetska karma na področju finančnega pomanjkanja, lahko spremenimo način razmišljanja in delamo na prepričanju glede denarja, itd, vendar bomo še vedno s težavo pritegnili finančno obilje. Tako deluje genetska karma na delovanje. Posledično je to lahko zelo »odštekano«, (noro) ker ne more biti razrešeno na 4. dimenzionalnem nivoju. Torej, ne glede na to, koliko zelo se trudimo razrešiti prepričanja in čustvene vzorce, fizično telo še vedno vsebuje vibracijsko energijo takšne karme, ki privlači izkušnje v skladu s to vibracijo.

Ne potrebujemo vseh podrobnosti o tem, kaj je povzročilo takšno karmo, vseh predhodnih generacij – dovolj je, da klient ozavesti energijo v svojem življenju in njegovih starših ali starih starših.

Včasih lahko pritegnemo partnerja, ki lahko še dodatno nadgradi našo genetsko karmo

Včasih lahko pritegnemo partnerja, ki lahko še dodatno nadgradi takšno karmo. Včasih lahko genetska karma zbledi, včasih pa se lahko pojača.

Ko poznate energijski status genetske karme, lahko pomagate klientu ozavestiti to… Recimo, da je odčitani status pomanjkanje. Vprašamo klienta, kako se mama ali oče oz. oba spoprijemata s pomanjkanjem ali kako so se stari starši spoprijemali s pomanjkanjem in nato vprašajte klienta, kako on deluje v pomanjkanju. Lahko da deluje enako ali podobno, s čimer pač resonira na tak način, da privlači podobne okoliščine. Vprašajte ga, kaj počne, da še vedno resonira s takim vzorcem. Lahko je samo kakšna malenkost, kot uporablja vedno isto nakupovalno vrečko, vedno znova in znova in tako sta počeli tudi njegova mama in babica. Ali morda shranjuje vse drobnarije in so to tako počeli tudi njegovi predniki… Veliko je takšnih podrobnosti, ki lahko resonirajo z genetsko karmo in to klient počne brez, da bi se tega zavedal, da bi razmišljal… Lahko pa tudi klient podobno deluje s svojo verzijo delovanja, ki resonira z enako energijo in vzorcem.

Torej, pomembno je, da klient spremeni takšno navado, so nadomesti z novo. Genetska karma ustvarja navade, o katerih se ne zavedamo in o katerih niti ne razmišljamo, jih preprosto izvajamo. To je vzorec, ki je na fizičnem nivoju in je skoraj instinktiven, zato se ga sam človek težko zave. Torej, ko klient ozavesti takšne vzorce, bo to sprva za klienta precej neprijetno in nelagodno. Je pa nujno, za razrešitev genetske karme.

Zaobljube prednikov

Kot genetska karmo, lahko tudi podedujemo energijo zaobljube na fizičnem nivoju. 
Na primer: Prednica je naredila zaobljubo, ko se je poročila, da bo vedno postavljala potrebe moža pred svoje, kar je zaobljuba žrtvovanja. Če je bil tak vzorec vpeljan za časa njenega življenja, je postal del njenega fizičnega telesa – njene DNA, kar se je posledično preneseno na naslednjo generacijo. Če je takšen vzorec vzdrževan s stani ene generacije na drugo generacijo, lahko energija takšne zaobljube vpliva tudi na klienta v sedanjem življenju.

Ponavljam, da kakor pri genetski karmi, tudi pri zaobljubah prednikov deluje energijska vibracija, ki je skladna z našo inkarnacijo. Klient bi v takšnem primeru že resoniral v skladu s karmičnim vzorcem žrtvovanja ob inkarnaciji v takšno družino.

Tudi, če je klient že razrešil takšne vzorce žrtvovanja na miselnem in emocionalnem 4. nivoju, bo še veno pritegnila partnerje, ki pričakujejo podobno ravnanje z njene strani.

Zaobljube prednikov se aktivirajo ob določenih življenjskih dogodkih – v tem primeru bi to lahko sprožila poroka in posledično bi to aktiviralo tudi energijski vzorec, ki je »spal« na fizičnem nivoju, v telesu.

Ni nujno, da je prav zaobljuba, kot zaobljuba taka, vendar je lahko vzorec – način delovanja, ki resonira z energijo žrtvovanja, na principu katerega so delovali predniki.

Obstajajo določeni življenjski dogodki, ki so prisotni v življenju ljudi, ki so prisotni že več tisoč let, kot so zaroka, poroka, prvo rojeni otrok, smrt staršev… To so dogodki, ki so se vedno znova pojavljali preko različnih inkarnacij in to več tisoč let. Zaradi tega lahko takšni dogodki včasih aktivirajo zaobljube prednikov.

ODLOMEK iz spletnega program »Ključ do duše«. Program v celoti zajema 7. stopenj in običajno traja 2 leti. S 1. stopnjo pričnemo 21. decembra. Prijave že potekajo. Za več info: https://www.svetloba.si/dogodki/online-kljuc-do-duse-z-dostopom-v-akaske-zapise 

ONLINE Ključ do duše z dostopom v akaške zapise 

Organizira: Aleksandra Winkler Drole, 21. decembra 2020 dalje, preko spleta

Tečaj, kjer se bomo naučili dostopati do vira brezmejne informacije o naši Duši. Z vami bom delila znanje, ki je bilo nekoč dostopno samo nekaterim izbrancem, hranjeno v svetiščih na območju Indije, opisano pa v več kot 10. tisoč letnih svetih spisih imenovanih Vede.

Kako mi OnLine tečaj Ključ do duše lahko koristi?

 • Če se ne morete »premakniti« v življenju. Nekateri se kljub velikemu trudu ne morejo osvoboditi pomanjkanja …
 • Če ne najdete sorodne duše ali duše dvojčice. Mnogi iščejo partnerja, vendar »misleč«, da je z vsakim novim partnerjem nekaj narobe.
 • Če ne najde rešitve za svoje zdravstveno stanje.
 • Če imate težave z odnosi na splošno, pa najsi bo v sorodstvu ali na delovnem mestu…

Skratka: Online (spletni) tečaj »Ključ do duše« z dostopom v akaške zapise, je izjemnega pomena za razreševanje vseh ponavljajočih se težavah, za katere »pri zdravi pameti« ne najdete dokončne rešitve.

Spletni – online tečaja Ključ do duše, nudi odlično orodje za odstranjevanje blokad in omejitev na emocionalni in intelektualni ravni.

Preberi več: https://www.svetloba.si/dogodki/online-kljuc-do-duse-z-dostopom-v-akaske-zapise

Deli svoje mnenje! 3
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
srecko
  komentiral 3 leto nazaj
Lepo napisano v zivljenju je pa vecinoma drugace.Imamo veliko zdravilcev duse uspehi pa so zelo picli
Mojca
  komentiral 3 leto nazaj
Otrok z isto vibracijo, kot jo ima druzina, v katero se rodi, ponavadi ponovi celotno druzinsko zgodbo, kasneje v zivljenju se lahko zgodi dvigovanje vibracije, kot se masovno to dogaja zdaj...
Ce ima mati hude slabosti in te tezave v nosecnosti, je zelo pomemben znak, da ima otrok visjo vibracijo od nje in verjetno tudi druzine ...
Mojca
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala za ta zapis. Vendar pa ima lahko otrok, ki se rodi v neko družino, lahko tudi precej višjo vibracijo, kot starši ... v sebi nosi lekcije te družine, ki jih naj predela skozi življenje ... Kar se lahko zgodi je, da ga energije družine otežijo in energijsko naredijo težkega, ker je vibracija družine nižja (po domače povedano, povlečejo ga dol) ... da se rojevajo otroci z višjo vibracijo k staršem oz družini z nižjo, kaže tudi dejstvo, da ti kasneje "čistijo" energijo družine, ker imajo višjo vibracijo, lahko vidijo širšo sliko in danes se to vse več dogaja ... prihajajo otroci z visoko vibracijo, v družino z nižjo, da se zadeve prepucajo ...
Nalagam...