Emily  Enveritas

Igrica Jaz sem – družabna igra za osebnostno rast

14. november 2017    1239 ogledov

Sem pedagoginja, NLP coachinja in trenerka, predvsem pa sem mama. Svojega otroka sem vzgajala, kot sem najbolje vedela in znala in kot sem bila vzgojena sama. Danes bi marsikaj naredila drugače. Naša vzgoja vse preveč temelji na pridnosti, krivdi, kritiki … In odrastemo v pridne posameznike, ki nimajo dovolj poguma in energije, da bi segli po svojih sanjah in šli za svojimi cilji.

Letos sem razvila novo igro za osebnostno rast Jaz sem – družabno igro za družine, prijatelje, sorodnike, znance ...

Povratna sporočila so odlična, igra deluje na nezavednih ravneh:

  • briše in rahlja strahove,
  • spodbuja sodelovanje,
  • prebuja notranje vire moči in pomaga pri gradnji zdrave samopodobe,
  • usmerja v aktivnost in iz sanjarjenja v ciljno naravnanost,
  • izboljšuje medsebojni stik in spoštovanje,
  • igrica temelji na spoznanjih nevroznanosti in pozitivne psihologije.

Sestavljena je iz kartic s 60 različnimi nalogami. Pri nekaterih se riše, pri drugih zgolj ugiba, ponekod se pleše ali pokaže s pantomimo … Naloge so preproste, domiselne in učinkovite ter omogočajo spremembe nevronskih povezav skozi igro in zabavo.

 ŽELIM DRUŽABNO IGRO JAZ SEM  

Osebnostna rast in delo na sebi sta večinoma resnobna in duhamorna zadeva. Težko boste pritegnili k sodelovanju svoje najstnike ali moške. Če jim ponudite igro, v kateri lahko zmagajo in uveljavijo svoje želje, pa bodo pristali.

Tarok igrajo vse noči. Kako krasno bi bilo, da bi igrali tudi igro, v kateri lahko zmagajo le, če vidijo vaše dobre lastnosti, sodelujejo pri uresničevanju vaših ciljev, postanejo aktivnejši in posledično uspešnejši. 

Da, ta igra ima sistem; niso zgolj kartice z nalogami.
Testirana je z več 10 skupinami, od 2 do 10 igralcev.
In daje rezultate!

 ŽELIM DRUŽABNO IGRO JAZ SEM  

Kaj pravijo o njej tisti, ki so jo že kupili in odigrali?

Smiljan Mori – najuspešnejši slovenski motivator
JAZ SEM – to so najmočnejše besede, ki oblikujejo našo usodo.
Uspeh, denar, kariera, ljubezen, ustvarjalnost … vse to je odvisno od naše samopodobe in sposobnosti sodelovanja. Življenje nas uči z brcami, le kdaj pa kdaj s prijetnimi stvarmi.
Igrica Jaz sem je nova igra za osebnostno rast, namenjena družinam, prijateljem, skupinam – razvijajte svojo notranjo moč na prijeten način. Z igro. Otroci vam bodo hvaležni, vi sebi pa še bolj! Močno priporočam! Podarite sebi in svojim dragim najboljše od najboljšega, kar lahko.

Nada Mulej – NLP coachinja in pisateljica
Če se želite bolj povezati s svojo družino in izboljšati spoznavanje ljudi, potem je ta nova zabavna in kreativna igra naše kolegice NLP trenerke Emily Jaz sem kot naročena za vas. V naše odnose vnaša dobro voljo, dober občutek lastne vrednosti in boljše poznavanje drugih in sebe, zato jo priporočam družinam, kolektivom in posameznikom.
Igra je vizualno privlačna, v lični škatlici veselih barv, ne zahteva posebnih pogojev in jo lahko igramo povsod, v prostem času in pri učenju socialnih veščin.
Z njo se boste igraje učili, ne da bi to sploh vedeli. 
Jaz sem je zanimiva, zabavna in samoraziskovalna igra. Sama kar nisem mogla nehati igrati. 

Sanja Kranjc – doktorski študij zakonske in družinske terapije
Vesela sem, da je končno izšla igrica Jaz sem avtorice Emily Enveritas. Je ena boljših igric, kar sem jih v zadnjem času igrala, in najboljša v spodbujanju osebnostnega razvoja. Je kot pesem za dušo, saj spodbudi, da najdeš pozitivne lastnosti pri vseh (sebi in drugih). Pomaga, da spoznaš sebe in druge ter da s soigralci vzpostaviš odnos. Je kakor da bi bil na coachingu, ki je zelo zabaven. Poleg tega pa imaš kartice lahko pri sebi vsak dan (ter se z domačimi igraš), medtem ko coach ni tako pri roki.

Jasmina Kandorfer – voditeljica TV-oddaje Klepet ob kavi
Ta igra ima nenavadno sposobnost! Prav vsaka kartica igralca lahkotno usmeri v iskanje globljih resnic o njegovem bistvu, tako skozi igro spoznava sebe in druge igralce, zaradi česar se s skupino poveže na subtilnejši ravni, kot to omogočajo druge igre! Z energijskega vidika bi rekla, da med igralce prinese energijo svetlobe, jasnosti, iskrenosti, ki se odraža kot lahkotno raziskovanje lastnih zmožnosti in nezmožnosti, ter skupino pripelje do stanja, ko so lahko avtentični in spontani, kar je tudi bistveno vsakega duhovnega iskalca resnice. Igro priporočam družinam, prijateljem, cimrom, podjetjem, skupinam ljudi različnih starosti in velikosti, saj močno prispeva k boljšemu razumevanju sebe in drugih.

Polona Schmitzberger:
Igra je krasna! Z najstniki smo jo igrali na plaži in je povzročila toliko aha momentov, da zdaj na svet znotraj in zunaj sebe gledamo popolnoma drugače.
Zelo zelo priporočam!

Meta Velkavrh
Čestitke! Igra je super. Kup babnic jo je igralo najmanj štiri ure. Med seboj smo se poznale, nekatere malo več, druge manj. Štiri ure smeha, zabave, spoznanj, da mogoče pa le ne poznaš 'frendice' tako dobro, kot misliš … Fajn igra, poučna in da ti misliti. Marsikatero spoznanje pride za teboj čez nekaj dni.

Lara Žmaher – Mladinski center Šentjur
Včeraj smo na Mladinskem centru Šentjur s skupino mladih iskalk zaposlitve odigrali super družabno igro JAZ SEM avtorice Emily Enveritas. Zelo uporabna in hkrati preprosta igra za razvijanje zdrave samopodobe mladih, za povezovanje, teambuildinge …  Mi smo jo prvič igrali skupaj z njeno avtorico.
Uporabite jo lahko na različnih srečanjih, delavnicah, taborih … Osebno se mi zdi zelo uporabna pri našem delu z mladimi. Za naše udeleženke je bila zelo dragocena, bogata in zabavna izkušnja.

Bliža se se konec leta, ko se imamo navado obdarovati

Podarite svojim dragim, sorodnikom in prijateljem igrico Jaz sem, in če le imate možnost, jo tudi odigrajte z njimi.

 Naročite in kupite jo lahko tukaj  

Srečno danes in jutri, na vseh poteh!

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...