Karmen Plavčak

Intuitivna napoved: čas je, da izberete vi!

30. september 2019    2909 ogledov

Oktober bo vse prej kot dolgočasen jesenski mesec. Pred nami je že zanimiv prvi teden, ki ga bodo spodbujale čudovite vibracije. Te nas bodo z veliko srčnosti in iskrenosti postavljale pred nove odločitve, nove odgovornosti, seveda z namenom, da pridobimo svojo moč in poglobimo zaupanje vase ter tako učvrstimo na novo postavljene temelje.

Na prvem mestu izražanje sebe

Izražanje sebe in skrb zase imata v tem tednu še vedno posebno vlogo. Držite se je in pričakujte dober zaključek. Prevzeti skrb in odgovornost najprej zase je namreč neprecenljiva izkušnja.

Resnično je čas, da izberete vi! Zase!

Energije vam pošiljajo v okolje pomoč z vseh strani, od stvarnika, angelov, samorogov, vaših notranjih učiteljev do posameznikov, ljudi, s katerimi preživljate svoj vsakdan.

Prevrednotite odnose

Pred vami je izjemna priložnost, da prevrednotite odnose – prijateljske, poslovne, predvsem pa družinske in ljubezenske. V tem tednu utegnete jasno začutiti, katere odnose želite poglobiti in katere dokončno prekiniti. Morda vas bodo begale misli o novi družini, poroki, domu. Zato vselej sprejmite energije, ki vam ponujajo to čudovito vizijo, s katero sta povezani odgovornost in obveznost, saj ste se do zdaj zlahka izognili vsemu.

Pred vami je teden energij, ko boste tehtali med dvema izbirama. Če čutite čustvene zaplete v razmerjih, bo super, če si to čustveno energijo lahko razložite in jo razjasnite za vselej. Če se že dalj časa odločate za prekinitev nekega razmerja, pa trenutno ne vidite 'luči na koncu tunela', vam energije prinašajo odgovor in moč, da fokus obrnete v kariero in osebno rast. Naj vam energije prinesejo svobodo, ki jo sprejmite brezkompromisno. Odločite se, da boste odkrivali svoje življenjsko poslanstvo in sprejeli darove, ki vam jih prinaša. Dovolite energijam svojega notranjega otroka, da se sprostijo. Vzemite si čas zase, naredite premor, globoko vdihnite in se prepustite spontani razrešitvi zdaj!

Prevrednotite svoj vsakdan!

Zavedajte se, da ste izjemna, dragocena in koristna oseba, ki ima tudi zdravo mejo pričakovanja. Zdaj imate priložnost, da prevrednotite svoj vsakdan, naredite pregled preteklosti, in videli boste, zakaj ste prav vi tisti, ki ste tukaj in zdaj. Zavedajte se svoje neprecenljive moči, ki jo lahko upravljate.

  • Ste pogledali v svoja čustva?
  • Kakšno mnenje imate o sebi?
  • Koliko ste si pomembni?
  • Kaj si vi želite?

To so v veliki meri dejavniki, s pomočjo katerih si dovolite, kako močno bodo drugi vplivali na vas. Spoznanje sebe vam prinaša največjo dragocenost. Zavedanje in poznavanje sebe vas lahko v tem viharju energij, ki vas prepričujejo o ravno nasprotnem, rešita pred popolno zmedo. Samospoštovanje vam prinaša vitalnost, brez njega vam resnično ne bo uspelo. Sreča in uspeh prideta navadno med potjo, in nikakor ne na koncu poti.

Razvijte svojo vizijo in vztrajajte

Se v vaših mislih že dalj časa prepletajo ene in iste ideje, pa vedno sklenete, da bo fino, če jih boste uresničili? Upajte si. Ne čakajte, da imate v organizaciji več projektov, posvetite se najbolj srčnemu in začnite uresničevati svojo vizijo.

V vaše misli vam energije ponovno prinašajo napotke, kaj je tisto, kar 'morate' najprej storiti. Dovolite si in začnite delovati ter bodite dovolj ambiciozni, da vztrajate. Naj vaša vizija ne sloni na ideji ali videnju nekoga, ki mu radi zaupate. Dovolite si prisluhniti, kaj vam govori srce in šepeta vaša duša. Pomembno bo, da se dobro organizirate, pripravite dober načrt in resnično stopite v akcijo. Več energije boste usmerili v dani cilj, prej boste vse skupaj izpeljali po načrtu, ki ste si ga zamislili.

Se še spomnite kakšnega dogodka, ki ste ga popolnoma spontano izpeljali in se posledično počutili res super? Zavihajte rokave, kajti za uspešno obvladovanje boste morali veliko energije vložiti v dobro opravljanje dela, red, strogost in precejšnjo vztrajnost. Vztrajnost je izjemna lastnost, ki se je vsak najraje spomni takrat, ko je že mimo. Zato če se zavedate, da je to že v vaši naravi, potem razrešujte tiste izzive, s katerimi nimate izkušenj. Uspešno razrešite nov korak na svoji življenjski poti. Zavedajte se, da če ste na točki, ko se nič ne zgodi, morate narediti premik. Vsaka odločitev za naslednji premik v vas prebudi posebno voljo in notranjo moč, zaradi katere bo treba in bo vredno vztrajati.

Odprite se romantičnim odnosom

Postavljanje temeljev vedno znova prinaša v vaš vsakdan vedno bolj jasno sliko vašega življenjskega poslanstva, tudi na področju odnosov. Odprite se odnosom, ljubezni, ki je namenjena le vam. Pokažite zanimanje za tisto, kar je že ugasnilo in je vredno regeneracije. Naj vam energije prinesejo strast, veselje in privlačnost. Sprostite se, najdite svoj ventil. 

 

Morda ste v nekem odnosu na točki, ki potrebuje naslednji korak ali daljši čas za razvoj. Dovolite sebi in drugim, da energije prebudijo to srčico v vas, saj ste jo sami zaradi različnih čustvenih situacij raje pospravili na varno.

Poglejte na odnose s širšega zornega kota, kajti le tako boste prepoznali smisel svojega življenjskega poslanstva. Izrazite se, povejte na glas resnico iz srca, prenehajte cincati, dvignite svojo življenjsko energijo na višjo raven in končno zaživite svoje sanje tako, kot se spodobi. Do dosedanjih situacij ali pa posledic, za katere vam drugi govorijo, da niso okej, uporabite modrost in bodite sočutni. Sočutje vam bo na marsikateri točki pomagalo narediti izjemne, velike korake naprej. Ostajajte v ravnovesju, bodite potrpežljivi in z veseljem se odločite ter skreirajte čudovite, srčne stvari.

Čutiti bo delovanje na srčni čakri

Zanimive in zelo močne energije razvijajo vsakdan. Vsekakor se boste lahko počutili izjemno, še posebej če boste energije, ki se pojavljajo okoli vas in v vas, dobro začutili. Vsekakor bo čutiti delovanje srčne čakre. Energije bodo iz vas ruvale različna čustvena stanja z namenom, da jih izrazite in uravnovesite ter morda komu omilite vsakdan, ker mu prisluhnete. Ali pa ga olajšate z resnico, ki jo želi slišati že dalj časa.

Prebudite notranjo moč, ki prihaja iz srca, prebudite svoje izjemne, močne vodstvene energije, da se na čim nežnejši in pravi način izrazijo na področjih, kjer to potrebujete. Navdajajo naj vas smisel za umetnost, nadarjenost na vseh področjih, navdušenost in optimizem. Bodite družabni, duhoviti, dinamični in kreativni. Energije strasti, vdanosti in zvestobe vas bodo popeljale v nov vsakdan. Bodite predani odličnosti, živite po zlatem pravilu, da ravnate z drugimi tako, kot si želite, da bi oni ravnali z vami. Odkritost in integriteta naj bosta vaši vrlini. Veliko se smejte in odpuščajte s čistim samospoštovanjem. Tako se bo vaša srčna čakra počutila neprecenljivo. Resnično je čas, da izberete vi!

Naj uspeh zaznamujejo vaša potrpežljivost, ravnovesje, odločnost, pogum, ljubezen, strast, dobra organiziranost, vztrajnost in ljubezen do dobro opravljenega dela. Se pravi, imejte voljo ter bodite strpnega in prilagodljivega duha.

Preberi še:


 
Več o numerologiji in svetovanjih na: https://intuicija.si/karmen-plavcak/ 

Deli svoje mnenje! 4
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Mira
  komentiral 3 mesec nazaj
Kako lepe misli, ki so resnične! Vtisniti si jih je potrebno v spomin, da spontano pridejo na površje, ko jih potrebujemo.Hvala!
Mojca
  komentiral 3 mesec nazaj
Lepo ..vsak se najde v tem in vsak vsaj jaz tako mislimda si to zeli..naredim zase dobro se pocutim ok pa še okolica je super to je vrednota darilo
Irena
  komentiral 3 mesec nazaj
Noro. Članek napisan zame.
Božena petek
  komentiral 3 mesec nazaj
Kar ne morem verjet, temu kar sem ravnokar prebrala. Misli mi kar begajo, vse napisano je čista resnica, v sebi čutim, kakor, da je napisana zame. Sedaj verjamem v energijo vesolja. Občutek je prelep, v meni zbuja ljubezen, mir, vero.Življenje je lepo, še lepše je živeti življenje.
Hvala
Nalagam...