Tamara Belšak

Intutivna napoved meseca februarja 2019

7. februar 2019    63 ogledov

STOPI V RITEM VESOLJA
 

Vse manj si lahko zatiskamo o─Źi pred tem, da smo nedeljivi del vesolja, planetarnih (med)sil, tega planeta, galakti─Źnih povezav in drug drugega. Vse sile, ki sinhrono delujejo, ali pa zaradi nasprotnih polov povzro─Źajo velike napetosti, nas namre─Ź silijo k temu, da se ustavimo ter spregledamo.
 

Ni─Ź, pred ─Źemer zavestno ali podzavestno zatiska┼í o─Źi, ali ─Źemur pogleda┼í skozi prste, ne bo ve─Ź ostajalo skrito. Energije februarja bodo po─Źasi skozi spu┼í─Źale vse majhne napakice v odlo─Źitvah, ki smo jih sprejemali iz napa─Źnih razlogov. Predlagam, da za─Źetek meseca izkoristi┼í za neko revizijo svojega ┼żivljenja ter pogleda┼í, kje vse si iz ┬╗napa─Źnih┬ź razlogov v ┼żivljenju sklepal-a kompromise.

 

Poslovne revizije nenehno izvajamo. Sploh, ─Źe si v podjetni┼íkem svetu, ve┼í, kako rigorozne so lahko in kaj je njihov namen. Kaj pa revizije svojega ┼żivljenja, odlo─Źitev in dejanj?

 

Predlagam, da se februarja postavi┼í v ─Źevlje revizorja, ki je podvr┼żen strogim zakonom vesolja. Vesolje kot revizor deluje izrecno vibracijsko, vzor─Źno-posledi─Źno in tukaj ne dopu┼í─Źa napak.

 

Lahko samo za nekaj minut zapre┼í o─Źi, odda┼í to namero in dopusti┼í, da revizor v tebi ÔÇô tvoj vi┼íji jaz ÔÇô opravi revizijo ┼żivljenja. Lahko, da se bo pred teboj odvil film tvojega ┼żivljenja, ki bo pokazal sekvence, ki predstavljajo razpoke v tvoji zavesti, ki jih je ┼íe potrebno zakrpati. Zapi┼íi vse, kar bo prihajalo, vajo pa februarja izvedi ─Źim ve─Źkrat. Tako bo┼í tudi pospe┼íil-a svoj uspeh v vsem, k ─Źemur si prizadeva┼í.

 

─îe bo februar ┼íe malce milosten tozadevno, imam ob─Źutek, da naslednji meseci ne bodo ve─Ź. Energije mesecev, ki prihajajo, bodo brezkompromisno zahtevale od nas, da damo od sebe najbolj┼íe kar lahko, ali pa dokon─Źno podle┼żemo zunanjim silam, kar pa nas vodi iz poti notranjega zadovoljstva, sre─Źe in blagostanja.

 

To ne pomeni, da naj bi te bilo strah, ─Źe ne da┼í vse od sebe. Ne! To pomeni samo to, da tam, kjer si morda sedaj ┼íe len-a, lahko prihaja do hitrih preobratov in lekcij. Bolj kot bo ┼żelel-a sprejamati odlo─Źitve z mislenostjo; ker je tako enostavnejeÔÇŽin ne ker je tako prav ter ker je to usklajeno z mojimi vrednotami in navodili srca, ve─Źje bodo lekcije oziroma nezadovoljstvo in s tem pomanjkanje energije.

 

Zato ti toplo svetujem, da februarja zavzame┼í aktivno dr┼żo. Ne razmi┼íljaj preve─Ź, ne tehtaj, ampak sprejemaj opolnomo─Źene odlo─Źitve, pri katerih sta tako notranje vodstvo kot razum usklajena in delujeta kot najbolj┼íi tim. Pomembno je, da sprejme┼í odgovornost za svoje razpoke v zavesti, ki so jih povzro─Źili nevednost, strah, cona udobja idr. Vendar pa se tukaj odgovornost ne kon─Źa. Potrebno je sprejeti tudi odgovornost za razpoke v zavesti ─Źlove┼ítva.

 

Klju─Źno vpra┼íanje, ki si ga februarja postavi in poi┼í─Źi odgovor nanj je:┬áKako lahko postanem bolj┼íi ─Źlovek; profesionalec-ka, mama, o─Źe, partner-ka, prijatelj-ica, prebivalec-ka planeta?

Ti odgovori ti bodo februarja slu┼żili kot kazalnik poti in hitrih manifestacij namena. Resni─Źno se stvari odvijajo s svetlobno hitrostjo, saj se je vibracija planeta dvignila in ┼íe se dviguje. Zato se ti morda zdi, da tudi ─Źas hitreje mineva. Realno ─Źas sicer ni linearen, ampak paralelen, vendar v zavesti ─Źloveka izgleda kot linearen. ─îlovek je namre─Ź fizi─Źno omejen ter za sedaj ┼íe podrejen fizikalno-biolo┼íkim zakonom ter se ne zaveda ┼íe v celoti svoje neomejenosti. ─îe se tega zaveda┼í in dela┼í na tem, bo┼í tudi la┼żje upravljal-a s svojim ─Źasom in ga na nek na─Źin podredil-a svojemu namenu. ┼áe zmeraj pa je na voljo tudi brezpla─Źni ─Źasovni izziv, v katerega se lahko vklju─Źi┼í s klikom na spodnjo sliko in ustvari┼í pogoje za to, da ─Źas pri─Źne delovati tebi v prid.

 

PREDNOSTI MESECA FEBRUARJA 2019
Vsekakor se pospe┼íek dogaja in hitreje kot bo┼í staro in zno┼íeno uspel-a pu┼í─Źati za seboj, hitreje bo┼í napredoval-a.

IZZIVI MESECA FEBRUARJA 2019
Lahko, da se bodo pojavljali razli─Źni strahovi in bole─Źine iz preteklosti, ki bodo najve─Źji izziv v mesecu februarju.

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA FEBRUARJA 2019, DA BO┼á LA┼ŻJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE
Obilje, ki bo februarja tako izrazito, prihaja iz opu┼í─Źanja odvisnosti. Svojo energijo usmerjaj v izgradnjo svoje zlate pla─Źe in njeno vizualizacijo.

 

Postani naro─Źnik-ca celotne intuitivne napovedi meseca in prejemaj ugodnosti Strastnega ┼żivljenja

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Teme:
Nalagam...