Sabina Janežič

Refleksoterapija za krepitev imunskega sistema in vzpostavljanja ravnovesja v telesu!

3. marec 2020    823 ogledov

KAJ JE REFLEKSOTERAPIJA IN KOMU JE NAMENJENA?

Refleksoterapija je metoda za izboljšanje življenja in doseganja ravnovesja v telesu.

Je že več kot 5000 let stara metoda naravnega zdravljenja spada med metode pri katerih se človeka obravnava kot celoto in zajame vzrok neravnovesja v telesu in tega tudi spodbuja k doseganju ravnovesja, kar pomeni zdravo telo na vseh nivojih.

Po domače bi rekli, da je refleksoterapija metoda za boljše zdravje in počutje, saj v našem telesu vzpostavlja ravnovesje in odpravlja stres.

Deluje na sistemu poznavanja točk na stopalih in dlaneh ter posameznih organov. Na stopalih in dlaneh imamo namreč odslikavo naših organov. Ob dotikanju in stimuliranju teh točk iz njih v možgane potujejo informacije potem tudi v naše organe in na tak način se začne samozdravljenje našega telesa.

Nad stres in padec imunskega sistema z refleksoterapijo?

Kot vemo je žal stres prisoten prav povsod in zahteva od vseh nas stalno pripravljenost in nihanje razpoloženja in posledično izčrpava naše telo tako psihično, kot seveda fizično, Zaradi konstantnega vzpostavljenjega stresa se običajno zruši sistem kar vodi k različnimi boleznimi tako fizičnega kot psihičnega telesa .

Refleksoterapija prispeva , da se v našem telesu v primeru neravnovesja vzpostavi ravnovesje. Priporoča se za vse, kateri potrebujete podporo na kateri koli ravni vašega telesa. To pomeni, da si lahko z njeno pomočjo pridobite ponovno moč in odlično počutje.

Namenjena je tako otrokom , odraslim in starejšim. Priporoča se zdravim nosečnicam, saj z njeno pomočjo rodijo bolj enostavno in brez zapletov ob enem pa je terapije deležen že nerojeni otrok, kar mu prinaša polno in zdravo življenje.

Razstrupljanje z refleksoterapijo?

Odlična je za razstrupljanje 1x do 2x letno .

Kar pomeni 4 do 6 zaporednih obiskov. Ker se bliža pomlad je sedaj idealni čas za razstrupljanje. Za otroke je primerna v vseh starosti in jo imajo običajno zelo radi. Jih pomirja in po njej lepo spijo in ostanejo zdravi saj močno krepi imunski sistem.

Prav tako jo priporočam vsem starostnikom, saj jim prinaša večji energijski font, torej več osebne energije in odlično počutje. Priporočam refleksoterapijo vsem, ki potrebujete več energije in lepše življenje. Zavedati se moramo, da smo dnevno izpostavljeni sevanju in slabi kvalitetni hrani in zato je priporočljivo očistiti telo teh strupov in ko je telo čisto se človek počuti veliko boljše. Pomaga pri kroničnem vnetju mehurja, prostate, ušesa. Prispeva pri lažji zanositvi, izboljšuje spomin in tako pomaga pri težavi z demenco oziroma preprečitev le te.

Kdaj NE na refleksoterapijo?

Kaj so kontraindikacije ,da ni čas za obisk pri tej metodi oziroma obisk pri reflekso terapevtu:

  • akutna vnetje,
  • vročinsko stanje,
  • vnete žile,
  • glivično obolenja,
  • tromboflebitis,
  • žive rane na predelu stopal,
  • delno tudi nezdravljen diabetis in visok pritisk, to velja za bolnike, ki ne uživajo zdravil .

Priporočam, da me kontaktirate in vam dodatno razložim te stanja in možnosti.

Dodatno: na stopalih in dlaneh imamo odslikavo naših organom. S tretiranjem iz teh točk v možgane potujejo informacije potem tudi v naše organe in na tak način se začne samozdravljenje našega telesa.

Sabina Janežič: Pokažite mi stopala in povem vam kdo ste in kaj je vaše trenutno stanje

Res je, poskrbite zase in ne bo vam žal.

Za vse ki se odločite narediti raztrupljane pa vam pripada 25 % popust.

Prav posebna akcija tudi za vse, ki še niste nikoli izkusili tako čudovite izkušnje kar 25% popusta. Kako je lahko še boljše kot to?

Kaj če bi izbrali zdravje in odlično počutje? Se veselim vašega odličnega počutja. POKLIČITE me, ne bo vam žal. REFLEKSOTERAPIJA ni nadomestilo obiska zdravnika, lahko se predhodno posvetujete z vašim zdravnikom ali farmacevtom.

Pokličite 031256669, pišete lahko na sabina.janezic@gmail.com

Želim vam veliko užitkov in zdravja. 

 P. S. Izberete lahko energijsko podporo reiki in matriks na daljavo, če rabite  podporo pri ravnovesju in doseganja le tega. To je tudi pomoč pri gripi, virusnih obolenj... POLEG TEGA PONUJAM RAZLIČNE MASAŽE. www.salon-hajdi.si 

Vzamite si čas zase. 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!


Refleksoterepija

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...