Barbara Mali

Kaj, če ne obstaja takšna stvar, kot je napaka?

piše: Barbara Mali
8. december 2017    581 ogledov

Ste tudi vi med tistimi, ki jih je strah, da bodo napačno izbrali, rekli kaj napačnega ali da jim bo pri čem spodletelo?

Koliko s tem omejujete svoje možnosti? Koliko s tem omejujete svoje življenje? Kaj, če bi vam povedala, da kaj takšnega, kot je napaka, ne obstaja? Kaj, če bi vedeli, da nikoli ne naredite nič napačnega? 

Kaj, če bi vedeli, da vsaka vaša izbira nekaj ustvari?

Kaj, če bi videli, da vsaka vaša izbira ustvari nove možnosti? Za vas in za svet. 

Kaj, če bi spoznali, da vsaka vaša izbira poveča vaše zavedanje? 

Kaj, če bi spoznali, da je vsaka vaša izbira kamenček v mozaiku, ki vodi do uresničitve vaših sanj? "Ja, tega pa ne bom več naredil/-a.", "Tole mi pa ni všeč.", "Vau, tole je pa super! Še več tega, prosim!"

Kaj, če bi prepoznali, da vas je vsaka vaša izbira pripeljala do sem, kjer trenutno ste? Ja, tudi do tega, da zdaj berete ta zapis! Ja, tudi do tega, da ste me, pa čeprav morda za zdaj le virtualno, spoznali?

Kaj, če so vse tiste izbire, za katere ste menili, da so bile napačne ..., vodile točno do tu, kjer ste zdaj? In kaj, če to, kjer ste zdaj, ni napačno? Ampak zgolj trenutek in mesto, na katerem lahko na novo izberete. Morda ne več enako.

Če želite drugačen rezultat – bo treba drugačno

Kaj, če bi vam rekla, da ne obstaja ne prav ne narobe? Ko delujemo iz enosti, pravilnosti in napačnosti ni. Vse zgolj je. Kaj, če bi vam rekla, da vam nikoli ni nič spodletelo in vam nikoli ne bo? 

Vsakič boste dobili zgolj novo zavedanje, ki vam bo pomagalo naprej ustvarjati življenje.

Kaj, če bi vam rekla, da se iz tako imenovanih napak običajno zgodijo največje in najboljše stvari? Kaj, če bi spoznali, da z vami ni nič narobe? Da je z vami vse prav? Kaj bi izbrali?

Kaj bi izbrali, če bi vedeli vse to zgoraj? Izberite, prijatelj moj, samo izberite. Življenje je niz izbir. Bolj ko izbiramo, jasnejše nam postajajo stvari. Več ko izbiramo, več ustvarjamo. Vsaka vaša izbira ustvarja. Tisto, kar boste izbrali danes, bo ustvarilo tisto, kar boste imeli jutri. 

Samo izberite. Ni ne prav ne narobe. Ni ne prave ne napačne izbire. 

Kaj bi morali izbrati, da bi ustvarili življenje, ki si ga resnično želite? To je vprašanje, na katero ne iščemo odgovorov – smo zgolj v vprašanju in sledimu zavedanju, ki se prikaže, ko ga zastavimo. Ja, preprosto je ..., toliko, kot si dovolite, da je ...

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...