TA IZVIR Bachova

Kaj nas obdobje virusa lahko nauči, kaj nam sporoča to turbolentno obdobje in kako se dvigniti nad negativizem, nad strah?

15. marec 2020    25 ogledov

Sprašujete me, kako lahko v tem turbolentnem obdobju ostanem tako pozitivna?  Res sem vesela, da mi je to uspelo, da me kolektivni strah ni dosegel, niti virus. Namesto na strah in paniko, gledam na to obdobje kot čas učenja, ozaveščanja in tudi priložnost samoopazovanja in zavedanja:

1) Zdravje je veliko bolj pomembno kot kapital.

2) Ustaviti se, zdaj vidiš, da tudi »nujne« stvari lahko počakajo.

3) V tišini lahko slišiš svojo dušo.

4) Zavedanje, koliko ti pomenijo bližnji.

5) Zavedanje odgovornosti do sebe in do drugih.

6) Vse se začne (najprej) pri nas.

7) Akcija - nič se samo od sebe ne spremeni, če sami ne naredimo 1. koraka (preventiva, zaščita, ostani doma).

8) Spreminjati (se) začnemo, ko je hudo ali panika.

9) Čustva imajo ogromen vpliv na telo, na zdravje in vedenje. Telo se odziva na čustva. Vse se odziva na telesu, nespečnost, polna glava, bolečine v trebuhu, čustveni nemir, strah.

10) Naredi, kar lahko, nato zaupaj.

Kot izvajalka karmične diagnostike opažam velik kolektivni strah pred nepoznanim, strah pred smrtjo, strah pred spremembami in pomanjkanje zaupanja. Zavedanje minljivosti.

Dvigni se lahko na višjo vibracijo, lahko uspe tudi vam, vsaj probajte. Nauči se enostavne energijske tehnike Reiki ali meditacije, kar ti bo pomagalo, da si lahko pomagaš sam. Zelišča pomagajo, naravne Bachove kapljice - brez stranskih učinkov, kaj lahko izgubite? Strah, negotovost. Čustva vodijo vaše življenje, v kolikor zaradi strahu ali miselne napetosti ne morete zaspati, pomagajo tudi pri tem. Močne, a nežne tako, da so primerne tudi za dojenčke in nosečnice in tiste, ki že jemljete terapijo. Ostanite zdravi.

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...