Tina Ananda

Kaj pa manifestiranje "sorodne duše"?

piše: Tina Ananda
2. januar 2023    180 ogledov

Dragi moji,

moja naslednja načrtovana tema je bila obravnava manifestiranja partnerstva ali "sorodne duše", pa me je na moje veliko veselje prehitel kolega Robert Goreta, ki mi je napisal spodnje sporočilo:

"Živjo Tina! Sem si prebral tvoje današnje e-novice in tudi članek, ki si ga napisala o neuspešnosti manifestiranja. Se čisto strinjam s tabo - če je to res tehnika v pravem pomenu besede, potem bi moral 100%, če slediš manifestacijskemu postopku (kakorkoli se že imenuje, reciva mu šaljivo tehnika Čira čara X), vedno in to brez izjeme dobiti tisto, kar si "manifestiral".

Iz mojih izkušenj ti lahko povem, da postopek manifestacije deluje enkrat da, spet drugič ne, pa da, pa ne ... Toliko dejavnikov (ki jih ne poznaš) je vključenih, da je težko reči ali je prišlo do uresničitve željenega zaradi postopka, ki ga izvajaš, ali pa zato, ker si po domače premaknil rit in si nekaj naredil. Manifestacija se v New Ageju imenuje v smislu - tukaj čiči in čaki in potem bo prišlo vse do tebe."

Hvala Robert! Jaz bi tukaj celo dodala še, da tudi, če narediš VSE, kar je v tvoji moči z dejanji in akcijo, še vedno ni garancije, da bodo rezultati prišli, ker na nekatere stvari nimamo vpliva. Na primer, od kje se bo prikazal naš naslednji partner :)

In tudi tukaj bi še dodala, da četudi se trudiš spoznavati vsak dan nove ljudi, še ni garancije, da boš našel partnerja zase. Ko sem še delala na eni od fakultet, je bil v pisarni en mlad referent, ki si je želel partnerko, pa mu nikakor ni "ratalo", čeprav je imel vsak dan okoli sebe cca 5000 študentk:) In nikomur ni bilo jasno, kako to, da z nobeno ne "klikne". In tukaj se rabimo zavedati, da nimamo življenja pod kontrolo. Stvari se zgodijo, ali pa se ne.

Nekaj časa nazaj je bila na TV luštna oddaja, kjer so novopečeni milijonarji, ki so zadeli s srečko, kupovali svoj sanjski dom. In kaj mislite: ali je pogostost kupovanja loterijske srečke kaj vplivala na to, ali so zadeli ali ne? Seveda ne! Kajti bili so primeri, kjer je šla gospa kupit PRVO SREČKO V ŽIVLJENJU in je zadela milijon dolarjev, in bili so primeri, kjer je nekdo kupoval srečke tedensko zadnjih 20 let in je potem končno zadel ta znesek. Torej ni nobenega pravila ali "zakona".

O škodljivosti učenj s strani »New Age gibanja« sem že pisala (preberite TUKAJ). In na milijone ljudi se je ujelo v poskušanja, kako kontrolirati življenje in svoje manifestacije. Resnica pa je, da nam življenje servira marsikaj. In če najdemo v sebi mir oziroma smo večinoma v sebi v miru, potem stopimo ven iz stalnega čustvenega vrtiljaka in ostanemo mirni, medtem ko življenje je, kakršno je.

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...