Spoznaj svojo notranjo moč, intuitivno svetovanje

Kaj si želim?

11. februar 2023    153 ogledov

Ali sploh veste kaj si želite? Kaj je vaš namen?

Opažam, da veliki ljudi sploh ne ve kaj si želi. Živijo po načelih drugih v svetu nenehnega prilagajanja. Tukaj sem bila včasih tudi jaz.
Nisem vedela kaj si želim, nisem bila srečna ter izpopolnjena, nisem čutila svojega poslanstva ter nisem imela denarja.
Se že vidiš v napisanem? Potem ste se ravnokar srečali z vašimi prepričanji. To so vaše omejitve, ki si jih zavedno ali pa nezavedno postavljate sami. Vi in samo vi blokirate prihod obilja ter želja. Ustvarite si meje, preko katerih ne boste stopili. Priložnosti so povsod okoli vas, le vi jih ne vidite. Zakaj? Ker živite v svojih prepričanjih.

Vse to pa lahko spremenite. V sebi imate namreč svobodno voljo in izbiro. Da, izbiro. Sami si krojite svojo usodo. Torej kakšna bo vaša usoda? Bo takšna kot si jo želite vi, ali takšna kot jo od vas pričakuje okolica? 

Vzemite si čas zase, za svoje sanje. Prisluhnite sebi, svojemu notranjemu kompasu. Ta vam vedno kaže pot. Jasno definirajte želeno. Nato le premišljujte o teh sanjah, jih občutite v sebi. V vas se bo sprožila energija, ki bo kot magnet iz vaših sanj ustvarila resničnost. Vaše misli in vaši občutki imajo neverjetno moč. To si je vredno zapomniti, predvsem pa živeti.

Večkrat se vprašajte kaj si želite in kaj je vaš cilj. Za začetek začnite z manjšimi željami. Lažje vam bo, saj se um ne bo tako upiral vaši spremembi. Vedite pa, da ste vi tisti ki določate meje kaj je za vas majhno in kaj veliko. V realnosti je vse enako. 

Ko boste stopili iz cone udobja boste začeli opažati in doživljati čudeže. Takrat, ko to svojo mejo prestopiš ugotoviš da imaš veliko moč.
Vsak dan imate možnost za spremembo. Ključ do sreče je v delu ki vas uresničuje ter izpopolnjuje. V katerem lahko rastete in se širite. Delajte stvari, ki vas radostijo ter v katerih uživate. Posledično boste dobili še več tega. 

Torej, kaj si želite? Jasno definirajte te želje, predvsem pa se izognite pomislekom kot so kaj pa če, ni mogoče, kje bom dobila denar?...
Če še vedno ne veste vprašajte vesolje. In bodite pozorni na odgovor. Ključ do definicije želja je v tem, da se naučite poslušati sebe in ne drugih.

Vaše želje si lahko tudi zapišete. Vsak dan si vzemite nekaj minut zanje. Začnite živeti za stvari, ki jih delate z veseljem in ne za tiste ki jih delate z muko. In spet smo pri čustvih. Kakšno čustvo se vam vklopi, ko delate stvari ki vas izpopolnjujejo? Visoka in prijetna čustva, kajne? Kakšna čustva pa se vam prižgejo, ko delate stvari, ki si jih ne želite? Nizka in neprijetna. Vam že gori rdeča lučka? 

Uresničujte vse svoje želje. Npr. igranje klavirja, smučanje, tečaj likovnega ustvarjanja...
Karkoli si želiš. Da si ne boš pri svojih 80 letih očital, da tega pa nisi uresničil. Poslušajte svoje občutke, bodite pozorni na iskrice v trebuhu, to naj bo vaš notranji kompas ki naj vas usmerja. Uspe lahko vsakomur, če uspeva tudi meni. Vsi smo enaki, vsi smo duše v človeškem telesu.

Upam, da sem vam danes s temi stavki dala nekaj za pomislit. Ti pa poišči moč v sebi, tisti del sebe ki si želi sprememb, pozitivnih sprememb in stopi v akcijo. ️ 

V svojo rutino lahko vneseš pisanje dnevnika želja. Nobena želja ne pride v naša življenja brez namena. Vse je povezano in tako preprosto. Nekatere želje uresničiš in se tukaj želja tudi konča. Izkusil si jo in to je bil namen. V drugih primerih pa te bo izpopolnjevanje želja pripeljalo še na neraziskana področja. Dale ti bodo odskočno desko za naprej. Nekoč, ko boš pogledal nazaj po premici svojega življenja boš ugotovil, da je bilo vse tako povezano in enostavno. Dovoli si to lahkotnost tudi v sedanjem trenutku. Vse kar šteje je trenutek zdaj. Preteklosti ne moremo spremeniti, prihodnosti še ni tukaj. Nanjo pa kljub temu vplivamo z odločitvami, ki jih sprejemamo sedaj!

Pa zaključimo teh par stavkov z mislijo: Življenje brez ciljev in želja je prazno življenje. 

Z ljubeznijo, Veronika 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...