Monika Radič

Kako mi je Access bars pripeljal pravega partnerja ...

11. oktober 2018    2753 ogledov

Tokrat s teboj delim čisto pravo ljubezensko zgodbo. Mojo zgodbo, ki se je začela januarja. Mesec prej se je, medtem ko je večina uživala v veselem decembru, zame nepričakovano končal odnos s prejšnjim partnerjem. Takrat se mi je zdelo, da je bil to zame eden najbolj žalostnih decembrov, kar jih je. Danes ga vidim povsem drugače. Odločila sem se, da je čas za novo poglavje, in čutila sem, da bo leto 2018 moje leto. Vanj sem vstopila z nasmehom, v novi energiji. Neizmerno sem uživala v svoji lastni družbi in niti za trenutek nisem želela razmišljati o novem partnerju, čeprav sem na nekem nivoju čutila, da prihaja. Nekaj mi je govorilo, da ne bom prav dolgo samska, a temu se nisem želela kaj dosti posvečati. Želela sem se posvetiti le sebi. In sem se. Obrnila sem nov list v knjigi življenja in počela le tisto, kar me osrečuje. Vpisala sem se na aktivnosti in delavnice, po katerih je moja duša hrepenela več let. Ena izmed njih je bila tudi delavnica access bars.

Lahko rečem, da je bila to najboljša odločitev, kar sem jih v življenju sprejela. Ko sem povabila barse v svoje življenje, se je vse zasukalo za 180 stopinj. Na vseh področjih.

Za vse tiste, ki še ne veste, kaj so barsi:

Access bars so tiste čudežne točke na glavi, ki ti popolnoma spremenijo življenje, ko pritisneš nanje. Sliši se preveč čarobno in nerealno, vem. Tudi meni se je. Dokler se mi niso vsakodnevno začele dogajati velike spremembe. Zakaj? Z rahlimi pritiski na 32 različnih točk na glavi se začnejo sproščati vse energije, ki te na kateremkoli področju v življenju omejujejo. Brišejo se blokade in omejujoča prepričanja, vezana na vsa življenjska področja. Ko odstranimo vse te bariere, se ustvari več prostora, več zavedanja in vse v življenju začne k nam prihajati bolj lahkotno in radostno. Če si nekoč mislil, da je nekaj nemogoče, po tretmaju access bars veš, da je mogoče.

Postala sem energijska petarda

V samo treh januarskih dneh sem jih sama prejela sedem in vsakodnevno začela uporabljati accessova orodja. Moja facilitatorica mi je rekla, naj se pripravim, ker bom postala energijska petarda. Obe sva se smejali, a imela je prav. Moje življenje se je resnično drastično spremenilo in vsi so me začeli spraševati, kaj delam, da tako sijem. ”To delajo barsi,” sem odgovorila z nasmeškom do ušes. Čeprav na to delavnico sploh nisem šla z namenom, da bi tretmaje ponudila strankam, so se barsi pridružili mojim drugim storitvam, še preden sem se tega tudi sama zavedala.

Prijatelji, znanci in moje stranke, vsi so želeli preizkusiti tretma access bars. Ko so mi drug za drugim začeli opisovati svojo izkušnjo in pozitivne spremembe, ki so se jim začele dogajati, sem zasijala še bolj. Želela sem, da to občuti vsak. Takrat sem začutila, da je tudi to del mojega življenjskega namena in da želim vsakomur približati zavedanje, da zmore in si zasluži veliko več, kot si misli. Ko sem javno objavila, da po novem izvajam tudi access bars, se je na tretma prijavil on …

… in me s tem popolnoma presenetil. Recimo, da bi ga takrat uvrstila med kategorijo znancev. Poznala sva se točno leto in pol in se nekajkrat srečala na skupnem hobiju. O njem nisem vedela prav veliko, mi je bilo pa vedno zelo prijetno v njegovi družbi. In predvsem zabavno. Kot oseba je name naredil zelo pozitiven vtis, vendar nanj nikoli nisem gledala kot na potencialnega partnerja, navsezadnje sem bila v razmerju. A tudi če ne bi bila, verjetno ne bi bilo nič drugače. Zakaj? Ker sem imela močno omejujoče prepričanje, da me lahko privlači le določen vizualni tip moških, in on takrat res ni spadal v moj okvir. Daleč od tega, da bi mi videz toliko pomenil, pa vendar me nikoli prav zares niso privlačili moški, če niso bili vsaj 10 cm višji, temnejših las in rjavih oči. Neumno, vem, ampak te tri zunanje lastnosti so bile zame tiste, ki sem jih najprej opazila na moškem. Nezavedno sem ustvarila nekakšen okvir, s katerim sem se omejila in znotraj katerega sem kreirala svoje izbire.

Pravijo, da se zarečenega kruha največ poje, in tokrat sem ga pojedla res veliko.

Dva dni, preden je prišel na tretma, se je spet oglasila moja intuicija. Nekaj sem začutila, a kaj hitro jo je utišal moj razum, ki je poleg zgoraj naštetega navrgel še eno omejujoče prepričanje – komaj se je končal prejšnji odnos, ne moreš takoj v novega. Samo sebe sem prepričevala, da si le domišljam in da vse skupaj nič ne pomeni. Le na barse si želi, to je vse.

Končno je napočil dan, ko sva bila dogovorjena. Ulegel se je na masažno mizo in jaz sem kot običajno začela izvajati tretmaja. Nekje na polovici tretmaja pa se je v meni nekaj zgodilo. Bilo je, kot bi se v trenutku razblinila vsa omejujoča prepričanja in porušili vsi okvirji, ki sem jih imela. Občutek sem imela, kot da se mi je razširilo obzorje, da vidim veliko več kot sem kdaj prej. Kot konj, ki mu odstranijo plašnice. V tistem trenutku sem začutila tako močno vedenje, da je moški pod mojimi rokami moj partner. Misli so mi govorile: ”Kaj?! Pa ne on. Resno?” A preplavil me je tako močan občutek domačnosti, kot bi se poznala že nekaj življenj. Vedela sem. Preprosto sem vedela. Vedel pa je tudi on, že nekaj časa, a je to diskretno zadržal le pri sebi.

Po tem se je za naju ustavil čas. Klepetala sva ure in ure in za svoj rojstni dan sem prejela najlepše darilo – partnerja, kakršnega sem si vedno želela, a si ga nikoli nisem izbrala, ker nisem znala pogledati onkraj okvirja.

Nikoli si nisem predstavljala, da bi me lahko tako zelo privlačil le 3 cm višji moški brez las in zelenih oči. Zdaj me. Neznansko. Najprej nisem bila prepričana, ali lahko to pripišem barsom, dokler nisem začela opažati enakih sprememb tudi na vseh drugih življenjskih področjih. Moje življenje se je popolnoma spremenilo in največji premiki so se začeli dogajati na področjih ljubezni, zdravja, denarja, odnosov in dela.

Barsi so mi močno pomagali opustiti pričakovanja in nadzor

Drugače sem začela dojemati tudi čas in spustila nadzor, ki me je nekoč zelo oviral tudi v odnosih. Vse življenje se je začelo odvijati bolj lahkotno. Barsi so mi močno pomagali opustiti tudi pričakovanja. Moja prejšnja začrtana vizija o tem, kakšno bi moralo biti pravo partnerstvo, kako bi se moral partner obnašati, kakšen bi moral biti in kakšno bi moralo biti videti skupno življenje, se je razblinila, kar mi omogoča ohranjati zdrav partnerski odnos od vsega začetka.

Lahko bi rekla, da sem s pomočjo barsov postavila nove temelje na vseh področjih, na katerih vsak dan gradim svoj nov in lahkotnejši odnos do življenja.

Ko sem pogledala onkraj okvirja, se mi je odprl povsem nov pogled na ljubezen in partnerstvo, za kar sem neizmerno hvaležna, saj s preteklimi omejitvami nikoli ne bi pritegnila takšnega partnerja. Pa tudi če bi ga, bi se ta odnos z mojimi prejšnjimi mislimi, občutki in prepričanji verjetno kmalu končal.

Vsak dan se zahvalim Vesolju za tako čudovitega partnerja in za to, da se tako dobro razumeva, a najin odnos ima zame še večji pomen. Je kot ogledalo, v katerem vidim odsev svoje rasti, svojih lekcij, svojih učenj. Je kot učitelj, ki mi kaže prave vrednote, modrost in me vsak dan uči biti vse boljša in boljša. Večinoma mi je odsev všeč, a ne vedno. V obeh primerih, še posebej pri slednjem, pa vedno vprašam: ”Kako je lahko še boljše?”

Večno si bom hvaležna za izbiro, da barsi postanejo del mojega življenja, ker sem si z njihovo pomočjo dovolila prejeti najlepša in neprecenljiva darila Vesolja. Hvaležna pa sem seveda tudi svojemu Igorju, da si je takrat izbral barse in prišel ne le na tretma, ampak tudi v moje življenje. Leto 2018 se je, kot sem začutila lani, resnično izkazalo za (do zdaj) najboljše leto v mojem življenju. Kaj vse je zdaj še mogoče? In kako je lahko še boljše?

Če se na kakršenkoli način vsaj malo najdeš v moji zgodbi, če si želiš izbrati partnerstvo, ki deluje, in če čutiš, da bi to delovalo tudi zate, sledi svojemu občutku. Če tega ne čutiš zase, potem si tega ne izbiraj.

Vsak od nas je edinstven in vsak od nas kreira svoje življenje na svoj način. Moje poslanstvo je, da ti pokažem možnosti, a samo ti si tisti/-a, ki lahko odločaš o tem, kaj si za svoje življenje izbiraš in kaj ne. In prav je tako, zato vedno sledi tistemu in izbiraj le tisto, kar je zate lahkotno. Če si začutil/-a, da bil bil tretma access zate, ti z veseljem pomagam!

Več o mojih access bar tretmajih preberi tukaj.  

Vesela bom, če ti bo članek v kakršenkoli doprinos. Še bolj pa bom vesela, če boš to delil/-a z menoj. Saj veš: ''Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.''

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...