Mojca Koprivnikar

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

6. julij 2021    573 ogledov

Že starodavniki so takrat, ko se je vse zdelo brezizhodno, izbrali pot navznoter – meditirali so, kontemplirali in iskali novo vizijo sredi največjega kaosa. Povezali so se z višjo inteligenco in ta povezava bo v prihajajočih časih nujna, ključna.

Zato …

Meditirajte o svoji poti in poiščite novo vizijo, kot so to počeli starodavniki, ki so znali najti mir sredi največjega kaosa. Danes je pot navznoter izziv, ker smo tako močno okupirani z zunanjimi dejavniki in zunanjim svetom. Poleg tega nas ovira cona udobja – popolna iluzija zunanjega sveta. V coni udobja v resnici ostane tisti, ki se boji spremembe, je v strahu. A edina prava pot sta pot navznoter, ki nas poveže z višjo božansko inteligenco, in pot spremembe. Te nas čakajo, brez dvoma.

Spremembe, kot je spuščanja starega na kolektivni ravni in individualni – to pomeni preobražanje starih vzorcev, prepričanj, načinov delovanja …

Spremembe v smeri ustvarjanja novega, usklajenega z višjo božansko inteligenco … in ta nam je svoja vrata odprla na široko ...

V kaj bolj močno verjamete?

Pred nedavnim sem v tujem mediju prebrala (avtorja ni bilo): negativna misel – tako močno ste verjeli vanjo, da je postala resničnost, pozitivna misel – tako močno ste verjeli vanjo, da je postala resničnost.

Čakajo nas trenja med pozitivnim (svetlobo, višjimi energijami) in negativnim (temo, nižjimi energijami) – znotraj nas in kolektivno, kajti vsi smo med seboj neločljivo povezani. A začne se pri vsakem izmed nas, posebej – pri tebi, pri meni – v kaj boste v prihajajočem času verjeli? Tisto boste ustvarili. Treba je razviti čustveno-mentalno vzdržljivost.

Ljudje se sprašujejo, zakaj jim ne gre, zakaj se jim ne zgodi, zakaj je toliko teže, negativnega v njihovem življenju. Ne razumejo. V samem bistvu pa verjamejo ali negativnemu ali pozitivnemu (odvisno, kakšna prevladujoča sporočila so prejeli že v otroštvu), kar posledično oblikuje vibracijo, ki jo človek oddaja in privlači, in tja ga vleče – v tisto, kar verjame.

V sliki življenja je vse samo energija. Energija sem jaz, energija ste vi. Visoka vibracija je energija, nizka vibracija je energija. Četudi so stvari videti in delujejo še tako trdne in materialne, je v resnici vse samo energija. In ker jaz mislim in čutim in ker vi mislite in čutite, ste energija, kajti misel in čustva so v osnovi energija. Prav misli in čustva pa so tista, ki peljejo naše življenje in ga usmerjajo. Pogosto popolnoma nezavedno in prav tega je (za zdaj še) največ (nezavednega), zato tudi ne gre – ker življenje usmerjajo nezavedne misli in čustva. In če je nezavednih (negativnih, iz nižjega vibracijskega polja) več, potem ne gre, počutje je slabo, lahko pride tudi do težav na fizični ravni. Že sama beseda nezavedno pove, za kaj pravzaprav gre – za to, da se ne zavedamo. 

Šele ko nezavedno misel + čustvo, ki nas ovira, obelodanimo, se začne proces preobrazbe – pot v visoko vibracijo

Kot sem napisala zgoraj, so najbolj težavne tiste energije, tisti vzorci in negativni programi, ki se jih ne zavedamo. Te smo pridobili v otroštvu ali celo prejšnjem življenju. Vendar ostanimo pri tem življenju danes, torej otroštvu. Vse, kar smo prejeli v otroštvu, se avtomatično zrcali v odraslost. Lahko bi rekli, da smo v prvih letih življenja posneli ploščo, ki se predvaja še vsa naslednja (odrasla) leta. Predvajajo se tako vzorci odnosov, doživljanje življenja samega, bolezni, naravnanost itn. Ko se ta plošča vrti in vrti, ne da bi se vprašali, kaj se to sploh vrti, govorimo o avtopilotskem načinu življenja – naše življenje je na 'repeat'. Veliko ljudem to ustreza in se niti ne sprašujejo, samo živijo in v celoti prenašajo naprej, tudi na svoje potomce, pozitivne in negativne načine delovanja in vzorce, travme itn. 

Vedno več pa je tistih posameznikov, ki se sprašujejo, kaj se jim dogaja, in si želijo živeti drugače, lepše; ki se začenjajo zavedati, da obstaja še kaj več in se podajo v raziskovanje, spuščanje, odpuščanje in končno kreacijo nečesa novega, lepšega, ljubečega. 

Če dobro pomislite: le kdo si želi biti v strahu, obremenjen s krivdo, jezo, zamero, žalostjo, travmami in načini delovanja, ki nam jemljejo vitalno življenjsko energijo? Preprosto vprašanje. Težko bi rekla, da si to kdo želi. V resnici si želimo ljubezni, sprejetosti, svobode, miru, lahkotnosti. Vse to je mogoče. 

Energije nas bodo potiskale v spremembe. Bolj bomo želeli ostati v coni udobja, težje bo ...

Čas za preporod in preobrazbo starih vzorcev, travm in nizkih energij

V proces izjemne preobrazbe je vstopila tudi naša mati Zemlja, ki je živ organizem, enako kot smo ljudje. Ta transformacija in pot Zemlje v visoke vibracije pomeni, da se bo Zemlja v naslednjih letih intenzivno očistila vseh starih energij, v celoti. Zemlja bo postala dom visoke vibracije, zato je izjemno pomembno, da se tudi ljudje intenzivno očistimo vseh starih energij – nižjih misli, čustev, vzorcev, travm … IN v tem nismo sami. Višje božanske sile so nam dobesedno podarile podporo, da to v tem desetletnem obdobju naredimo lažje ...

Dobrodošli v svet visoke vibracije.

 

Kaj pa ti praviš? 3
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Mojca
  komentiral 2 leto nazaj
Zakaj je težko, Vesna? Potrebno je delati na preobrazbi nižjih energij ... seveda to zahteva vašo energijo, vztrajnost, predanost in da se vključite v nek program za rast in je to čisto izvedljivo in mogoce. Seveda pa iz danes na jutri in pa z eno meditacijo ali pa samo od sebe ne pride nic. Poiscite nek program, terapijo oz nekaj in se vkljucite (Tudi sama imam vse to). Če boste razmisljali, da je tezko in da se ne da, potem boste na tistem mestu in v taksnem razmisljanju ostali. Brez muje se še čevelj ne obuje, pravijo :) vse dobro želim
  komentiral 2 leto nazaj
Kako priti do spremembe, v višjo energijo? Način in pot je potrebno najti, ampak to je težko.
Vesna
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala, lepo povedano, ampak težko izvedljivo.
Vesna
Nalagam...