Romana Črček

Kako se izogniti črni magiji in biti imun zanjo?

30. julij 2017    2071 ogledov

V Sloveniji se zelo veliko govori o črni magiji in temu večina pripisuje veliko moč. Že ob sami omembi marsikomu zaledeni kri v žilah. In danes je to postalo orodje za ustrahovanje in manipulacije. In marsikdo ne ve več, kako se ubraniti pred njo oz. kaj narediti, da smo imuni zanjo. Imuni? Je to sploh mogoče? Seveda je. Vendar se premalo ljudi zaveda, kaj sploh je črna magija in kaj jo privlači oz. ohranja na mestu. In čas je, da ozavestimo vsi, ker vsi prispevamo k temu vsakič, ko sodimo sebe in/ali druge.

Edini stvari, ki omogočata črni magiji, da ima kakršnokoli moč, sta obsojanje in vaše prepričanje, da vam lahko drugi škodujejo.

Da bi stvari, kot je črna magija, imele vpliv na vas, morate obsojati sebe in druge. Tako pritegnete k sebi veliko entitet in demonov, ki se hranijo s to energijo.

Bolj ko ste jezni nase in na druge, bolj ko se obsojate, bolj jih privlačite

In v Sloveniji sta obsojanje in fovšija nacionalni šport. Ljudje, ki ves čas sodijo in kritizirajo druge (ali sebe), ustvarijo v svojem polju 'negativne' vibracije (če negativno ali pozitivno sploh obstaja).

Sodba je največja zloraba samega sebe

Zakaj mislite, da smo že ob rojstvu označeni za izvirni greh? Zato, da obsojamo in sodimo sebe. Ker ko se ne sodimo, smo lahko v zavedanju. Seveda cerkev tega ni želela, ker je želela ovčke, ki samo kimajo iz strahu pred kaznijo. Saj sploh ne potrebujemo pekla (ki ga itak ni), saj smo si ga že sami ustvarili tu na Zemlji. Vsakič, ko se obsojamo, smo magnet za nezavest in protizavest ... za temne energije, če se lahko tako izrazim. 

Kar te energije (entitete in demoni) najbolj sovražijo, sta luč in prijaznost

Zato bodite prijazni – do sebe in do drugih. Ko sodite in obsojate, privlačite negativno in nezavest. In tudi če nekdo dela z ljudmi – če veliko sodi in obsoja, hote ali nehote privlači te nižje vibracije, ki delujejo skozenj. Presvetlite sebe z lučjo in prijaznostjo in opazujte spremembe.

Povsod, kjer vi verjamete, da vam nekdo drug lahko škodi, ste s tem predali svojo moč

Dali ste jim ključe do svoje moči. Zavedajte se, da noben demon ali entiteta ni močnejša od vas. Vi ste bitje luči, zato temu ne predajajte moči. Vzemite to svojo moč nazaj in jo očistite pod svetlobo. Očistite svoje misli in začnite biti prizanesljivejši in prijaznejši do sebe. Vi imate to moč, nihče drug. Seveda včasih potrebujemo pomoč tretje osebe, ker smo energijsko šibki.

A bodite v zavedanju. Bodite v vprašanju ... kdo mi lahko najbolj pomaga? Ne hodite k ljudem, ki obsojajo na polno, razen če želite več teh energij. Bodite v vprašanju in vedno poslušajte sebe. Vi najbolj veste, kaj je prav za vas. Vi sami lahko največ naredite, ko postanete ljubeči in prijazni – do sebe in do drugih.

Čas je za novo dobo. Čas je, da ustvarimo ljubeč planet, poln hvaležnosti in prijaznosti. Da dopustimo drugačnost in da sprejmemo drug drugega. Opustite sodbo in nevoščljivost. Tudi vi lahko imate vse. Ne primerjajte se z drugimi. Vi ste unikat. In ste pomembni za ta planet. Le verjeti morate. Očistite svoje energijsko polje in svoje prostore s svetlobo in ljubeznijo. 

Sprejmite sebe takšne, kot ste

Čudovito bitje luči, ki je mogoče le pozabilo na svojo luč. Nič več. Čas je, da zasijete v vsem svojem sijaju. Naj vaša luč zasije in razsvetli vsak kotiček vašega življenja.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...