Angelica Horvatic

Kako se osvoboditi obsesije posedovanja?

1. marec 2019    811 ogledov

Resna bolezen ─Źlove┼ítva je obsesija posedovanja.┬áKo sem se pred tremi leti odlo─Źila znebiti vseh stvari v udobni vili v Dubaju, kjer sem ┼żivela 11 let, je bilo glavno vpra┼íanje, ki mi je bilo zastavljeno:┬áÔÇťAmpak ali ne bo┼í pogre┼íala vseh svojih stvari?ÔÇŁ

Smejala sem se, z vsakim prodanim kosom sem se po─Źutila bolj in bolj SVOBODNO.

Svobodna v gibanju, raziskovanju, potovanju, ustvarjati, biti.

Svobodno dihati in ┼żiveti polno ZDAJ, tako kot si ┼żelim.

Po─Źutila sem se, kot┬ábi obti─Źala┬áz vsemi STVARMI, ki sem jih kopi─Źila vsa leta (┼żalostno, da sem jih zares opazila ┼íele, ko sem se odlo─Źila, da se poslovim od njih).┬á

Vse, kar posedujem┬ázdaj,┬áje nekaj ┼íkatel. Te so shranjene, medtem ko ┼żivim in┬ápotujem po svetu┬áz enim kov─Źkom (in od tega uporabljam le 2/3).

Ko sem nedavno govorila po skypu z enim izmed mojih dobrih prijateljev iz luksuzne vile v Izraelu, sem sama sebi rekla:

"In veš, kaj je najboljše pri vsem skupaj?"

"Ni─Ź od tega ni moje!!! Moje je┬ále polno, ─Źisto zadovoljstvo in svoboda, le to u┼żivam v polni meri."

Veliko let je┬átrajalo, da sem tu, kjer sem zdaj. Leta trdega┬ádela, posku┼íanja┬áimeti┬á┼íe ve─Ź, dokazati si, da lahko imam ┼íe ve─Ź, in tako dalje.

Gnala sem se do meje, ko sem bila┬ápopolnoma izmu─Źena ÔÇô ter se na koncu vdala.

In od trenutka, ko sem se ustavila (vdala), sem za─Źela ┼ŻIVETI.

Poskusite sami┬ázase ÔÇŽ┬á

Nisem┬ásuper ─Źlovek, sem samo┬áoseba, ki deli svojo izku┼ínjo┬áv upanju, da vas motivira┬áÔÇô da postanete┬áSVOBODNI ...

Osvoji svojo goro!

O ANGELICI:

Angelica je praktik celjenja travm, facilitatorka procesa celovitenja, praktik dela s senco, zdraviteljica notranjega otroka in hipnoterapevtka. Rojena je na Hrva┼íkem, kjer je tudi odra┼í─Źala. V minulih 16 letih, v ─Źasu ┼ítudija in dela v Veliki Britaniji in na Bli┼żnjem vzhodu, je delala s tiso─Źi ljudmi z vsega sveta.

Ker so bile vse njene prve ┼żivljenjske izku┼ínje zelo travmati─Źne, je v svojem 'boju za ┼żivljenje' zgodaj doumela, da niso vsi obdarjeni z njeno hitrostjo, mo─Źjo in radostjo do ┼ŻIVLJENJA in da ji je bilo vse to dano v tolik┼íni meri prav zato, da bi lahko drugim pomagala OSVOBODITI SE.

Po ┼ítudiju prava se je lotila u─Źenja angle┼í─Źine, nato fitnesa, nutricionizma, poslovnega in korporativnega coachinga, kar jo je pripeljalo do metode NLP in hipnoze, ki sta jo popolnoma navdu┼íili.

V za─Źetku maja 2016 je┬áTeal Swan,┬ásvetovno znana ameri┼íka duhovna u─Źiteljica, pisateljica in za─Źetnica┬áProcesa Celovitenja, osebno izbrala in usposobila Angelico za svojo ambasadorko za Balkan in Bli┼żnji vzhod, da bi v doma─Źih krajih lahko┬á┬╗pomagala ljudem razbiti stare vzorce in se osvoboditi┬ź┬ás pomo─Źjo njene mo─Źne tehnike ─Źustvenega celjenja.

La─Źna ┼íe globljega znanja o ─Źlove┼íki interakciji in na┼íih krogih bole─Źine, la─Źna odgovorov na vpra┼íanja, zakaj in kako, da bi bila sposobna zaceliti sebe, je skozi leta zbrala veliko informacij, ┼ítudij in praks, isto─Źasno pa opravljala intenzivno kognitivno vedenjsko terapijo (CBT) s svojo klini─Źno psihologinjo in terapevtko.

Njeno┬áPOSLANSTVO┬áje pomagati ljudem vstati in se premakniti v smer, v katero si v ┼żivljenju ┼żelijo iti, se po─Źutiti manj osamljene, izolirane in same, zato pa bolj v Obilju, Ljubljene, Mirne, Sre─Źne, Zadovoljne, Zdrave, Zaceljene in Globoko Povezane s seboj in ljudmi okoli sebe, medtem ko gradijo mo─Źne, zdrave in dolgotrajne odnose.┬áOsvoji svojo goro!┬áje njen moto ÔÇô Bodite, Imejte in Naredite VSE, kar si v ┼żivljenju ┼żelite!

Po delavnicah v Avstraliji, se Angelica spomladi vrne v Evropo, z vikend delavnicami┬áÔÇťNotranji otrok: Poi┼í─Źi radost v sebiÔÇŁ. Dogodek bo potekal v Ljubljani bo med 11. in 12. majem.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...