Aurora anima mea

VIDEO: Kako se zaščititi na fizični in duhovni ravni?

23. marec 2020    752 ogledov

Pomagajmo si sami in drug drugemu – zato delite s svojimi prijatelji in z najbližjimi.

Vsesplošna družbena klima deluje na podlagi vsakodnevnih pritiskov, ustvarjanju strahu med ljudmi. Tako zavestno kot tudi nezavedno – podzavestno naš um-telo tovrstno ponavljajoče se stanje vsrkava. Posledica so strahovi, občutki negotovosti in nemoči.

Spremenimo kolektivno zavest v svetlobo in ljubezen. Naš način dojemanja sveta in dogodkov okoli nas naj bo poseben – ZAUPAJMO V BOŽANSKO LJUBEZEN in njeno zdravilno delovanje in zaščito. Sami bodimo in ostanimo LJUBEZEN ne glede na težavnost izziva, s katerim se soočamo. Ne pozabimo, nismo sami. Naj bo naša kolektivna zavest LJUBEZEN, v katero zaupamo. Kajti ljubezen je vse, kar obstaja, vse, kar je; voda, rastline, zrak, živali, ljudje, duše, tudi materialno …

Bodimo hvaležni za življenje, za ljudi, za prijetne in neprijetne situacije ter odnose, za živali … Kajti to je za našo dušo in za nas priložnost, da končno spremenimo svoj pogled, odpremo oči, presežemo zakoreninjeno, odpravimo vzorce reakcij – torej da se v svojem zavedanju povzpnemo stopničko višje in gremo naprej. Posebni izzivi v našem življenju so za dušo čudovita priložnost za učenje.

Združimo se v zavedanju samega sebe in okrepimo kolektivno zavest v smeri LJUBEZNI, ki nas združuje, podpira, zdravi in ščiti. Pomagajmo si! V domu duše smo vsi ENO – torej smo lahko ENO tudi na Zemlji.

Zaščita božanske ljubezni je območje okoli zaščitene osebe, v katero lahko vstopijo le bitja ljubezni. Prihaja iz duhovnega sveta ljubezni, kjer ni strahu in negativne energije. Omenjena zaščita nas obda v vsej svoji popolnosti in čistosti. Tako smo varni.

Zaščitimo se lahko, kadarkoli in kjerkoli to začutimo, tudi ko nam je lepo. Zaščita božanske ljubezni poskrbi za našo varnost, hkrati pa omili negativne občutke. Ko ustvarjamo zaščito, se pred tem umirimo in osvobodimo negativnih čustev ter v srcu poskusimo čim bolj občutiti ljubezen. 

Ne pozabimo! Kadarkoli nas je strah ali se počutimo negotove, npr. če imamo v šoli ocenjevanje, v službi ali zasebno pomemben sestanek, predavanje ali pa se soočamo z neprijetnimi situacijami, odnosi – vedno se lahko zaščitimo, zaupamo in smo hvaležni za pomoč. Vedno se lahko obrnemo na duhovnega vodnika božanske ljubezni. Pomoč bomo prejeli na način in pri stvari, kjer jo najbolj potrebujemo.

Če se po zaščiti jezimo ali na kakršenkoli način oddajamo negativno energijo, zaščita ljubezni popusti. Pomembno je, da se umirimo in osvobodimo negativnih čustev. Umaknimo se za trenutek, vzemimo si čas zase in ponovimo zaščito. Ob tem lahko prosimo duhovnega vodnika božanske ljubezni tudi za prečiščenje fizičnega in dušnega telesa.

V namen krepitve pomoči ponujam brezplačni posnetek zaščite, ki sem ga ustvarila.

 

Kaj pa ti praviš? 3
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Katja
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala
Vera repse
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala
Janka
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala, za lep prispevek za samopomoč.
Nalagam...