Aurora Anima Mea
medijstvo

4 zahval     2225 ogledov

Aurora Anima Mea je medij za povezavo z duhovnim svetom. Vidi in sliši dogodke preteklih življenj, načrte učenja pred utelešenjem, kanalizira dušne pogovore in dogovore. Iz duhovnega sveta ljubezni prejema odgovore na zastavljena vprašanja.

Svoje izredne duhovne sposobnosti je razvila na najpreprostejši način; z gorečo željo, ljubeznijo v srcu, brez kakršnekoli literature ali tečaja o meditaciji. 

S pomočjo teh informacij ljudem pomaga pri razumevanju sporočil, ki jih posredujejo naši duhovni vodniki, pri razreševanju odnosov, vezi, čustev, strahov, pa tudi duhovnih zaznav, s katerimi se soočajo posamezniki (videnj, občutij in slišanj). Dušam, ki so se izgubile iz različnih razlogov, pomaga spet začutiti ljubezen, se osvoboditi in najti njihov duhovni dom božanske ljubezni.

Po številnih meditacijah in duhovnih preizkušnjah se je pojavilo ključno sporočilo duhovnega sveta: »Napiši duhovno knjigo«. Ni mogla verjeti svojim ušesom, a predana kot je bila, je nalogo opravila.

V knjigi opisuje svoje učenje v duhovnem svetu in izbrana pretekla življenja, v katerih so podani pomembni nauki.

Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 3 leto nazaj
Veselim se jutrišnjega druženja. Že dlje časa spremljam duhovno literaturo, kar nekaj osebnih iskušenj imam na tem področju. A tako mlado dekle, živečo v Sloveniji, to je pa za vse nas velika sreča.

Pošlji sporočilo  |  Aurora Anima Mea

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...