Marjanca Vergan

Kako sem odkrila svoj dar in svoje poslanstvo?

piše: Marjanca Vergan
16. maj 2020    32 ogledov

Kako sem odkrila svoj dar in svoje poslanstvo?

V letu 2012/13 se je moja situacija popolnoma spremenila. Okoli┼í─Źine so me iz dru┼żbene aktivnosti, mno┼żice potovanj in opravljanja dveh slu┼żb hkrati, potisnile v svojevrstno izolacijo. Takrat ┼íe nisem vedela, da stopam v obdobje Sade satija, ki je predvsem namenjeno duhovni rasti in notranji preobrazbi. To je nekje 7 let in pol trajajo─Źe obdobje, ko tranzitni Saturn preide v znamenje, ki se nahaja pred znamenjem v katerem imamo v svoji astrolo┼íki karti postavljeno Luno in traja dokler ne zapusti ┼íe znamenja, ki se nahaja za njo. Obdobje Sade satija se dogaja vsakih 29 let, odvisno je seveda kdaj ga prvi─Ź do┼żivimo.

Veliki u─Źitelj Saturn me je v tem ─Źasu postavil v tak┼íno situacijo, da sem bila ┬╗primorana┬ź zaklju─Źiti obe slu┼żbi, zna┼íla sem se sredi lo─Źitve in selitve v novi kraj. Kar naenkrat sem imela ob─Źutek, kot da sem kaznovana, kot da se mi svet sesuva in vse kar sem do sedaj po─Źela, izginja v prahÔÇŽ.

V istem trenutku je hkrati pri┼íla tudi pomo─Ź - ┬╗re┼íilna bilka┬ź. Pot me je vodila na ┼ítudij astrologije in astrohealinga in tako se je mojih naslednjih 7 let in pol spremenilo v zelo zanimivo u─Źilnico in izkustveno prakso.

┼átudij astrologije, spoznavanje sebe, podzavestnih vzorcev in odkrivanje vseh tistih skritih koti─Źkov, soo─Źanje s svojimi ob─Źutki, s ─Źustvenimi stanji, katerim bi se najraje izognila, vsa ta notranja preobrazba mi je po─Źasi ostrila slikoÔÇŽ.. Kdo sem, kaj si ┼żelim, kaj bi rada po─Źela, v ─Źem sem dobra, kje se skrivajo moji talenti, v ─Źem je smisel ┼żivljenja.

Jasno sliko pa sem dobila, ko sem si na koncu postavila dobro vprašanje:

┬╗Kako lahko zdru┼żim vse kar sem do sedaj po─Źela, kako lahko zdru┼żim vse moje ┬źljubezni┬źÔÇŽ.design, astrologijo in nenehno iskanje smisla v vsem kar po─Źnem?

Odgovor sem na┼íla v Mandali. Mandali, ki je ena sama harmonija, spiritualnost, duhovnost, lepota, enostavnost, red in smisel, v Mandali, ki kot osebni talisman (izdelan na osnovi astrolo┼íke karte posameznika in njegovega izbranega cilja) premore energijo manifestacije ┼żeljenega.

┼átudij astrologije, astrohealinga, energijske psihologije, Hooponopona in intuitivnega coachinga so mi bili v pomo─Ź, da sem prepoznala in aktivirala svojo strast, da sem sledila svojim ob─Źutkom, poslu┼íala svoj notranji glas, hkrati pa naredila potreben korak, da pridem do svojega ┬╗pravega jaza┬ź. Tistega Jaza, ki je bil dolga leta v senci prekrit s kopreno nejasnosti ÔÇŽ. a hkrati vedno tu, v moji bli┼żini.

 

 

Zdaj sem neskon─Źno hvale┼żna tem okoli┼í─Źinam, velikemu u─Źitelju Saturnu, ki me je potisnil v osamo in raziskovanje sebe, prijateljici, ki me je spodbudila k ustvarjanju, svojemu partnerju za nesebi─Źno pomo─Ź in vzpodbudo ter hvale┼żna sebi za svojo vztrajnost, saj v zunanjem svetu tega nikoli ne bi na┼íla.

Ves ta ─Źas pa mi je bila v oporo ┼íe posebna afirmacija, ki jo ┼żelim podeliti z vami, afirmacija je iz male knji┼żice z naslovom: ┼Żivljenje je igra in kako jo igrati ÔÇô Florence Scovel Shinn, ki mi jo je pred leti podarila moja mama:

┬╗Brezmejni duh dovoli, da se bo┼żanski na─Źrt mojega ┼żivljenja uresni─Źi, naj se izrazijo vse moje genialne sposobnosti in naj jasno vidim popolni┬á na─Źrt.┬ź

 

Eden izmed osnovnih principov hermetizma je poznani Hermesov zakon, ki pravi: Kakor zgoraj, tako spodaj. Kakor znotraj, tako zunaj. In tej veliki spremembi, ki se je zgodila globoko v meni, sledi sprememba tudi v zunanjem svetu.

Z veseljem vas bom z Mandalami na 1000 in 1 na─Źin razveseljevala in vam bila v pomo─Ź, da boste v svoje ┼żivljenje zlahka privabili SRE─îO, tako kot so Mandale to omogo─Źile meni.

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...