Jana Špeh

Kako spoznati angela?

piše: Jana Špeh
27. september 2017    2970 ogledov

V ┼żivljenju sem se marsikdaj ob sre─Źanju z neznano osebo nenadoma po─Źutila, kot da je prav ta oseba zdaj tukaj ob meni z nekim posebnim namenom.

  • Se vam je ┼że zgodilo, da ste za─Źutili osebo, ki ste jo ┼íele spoznali, kot nekoga, ki ga v resnici ┼że od nekdaj poznate?
  • Se vam je ┼że zgodilo, da ste izbrali zaupanje do nekoga, ki ga ┼íe ne poznate, ker ga ─Źutite?

┼Żivljenje je ─Źarobno potovanje

Danes si upam trditi, da je v resnici to potovanje energij in vibracij. Ko ste v svojem toku, nenehno po┼íiljate sporo─Źila univerzumu in v svojo vibracijsko polje vabite vse, kar potrebujete, oziroma vse, na kar se osredoto─Źate. Tako je tudi z osebami, ki kot darilo pridejo, kadar jih potrebujete,

  • Se vam je ┼że zgodilo, da je v trenutku, ko ste potrebovali podporo, pri┼íla oseba, ki je s pravimi besedami v vas spodbudila razmislek?
  • Se vam je kdaj zgodilo, da ste ob 'naklju─Źnem' sre─Źanju ozavestili pomembno sporo─Źilo?
  • Ali se vam je zgodilo, da ste si tako mo─Źno ┼żeleli podpore pri tem, da bi nekaj spremenili, in ste tedaj dobili podporo osebe?

Dragi moji, vse te osebe so bile poslane v pravem trenutku, ko ste bili pripravljeni in ste jih poklicali. S svojo vibracijo po┼íiljate sporo─Źila, in ko ste pripravljeni, vam bo poslana energija za premik. To so zame angelska sporo─Źila in zavedam se, da se jih marsikdo ne zaveda, zato pi┼íem ta ─Źlanek. Ni pomembno toliko, kdo vam prina┼ía sporo─Źilo, pomembno je predvsem, da ste odprti za sprejemanje.

Zdi se vam, da spoznate osebo po popolnem 'naklju─Źju', ki ni naklju─Źje, nakar se pove┼żete in vidite, da vam ta oseba prina┼ía pomembno sporo─Źilo. Videla bosta nekaj, kar vaju povezuje, opazili boste, da je sporo─Źilo, ki vam ga prina┼ía oseba, prav tista spodbuda, ki ste jo v tem tenutku potrebovali.

Angel pride, ko ga potrebuje┼í, da ti ponudi podporo, ustvari podporno okolje, da se pove┼że┼í in odstrani┼í, ─Źesar ne potrebuje┼í.

Ob premiku                                                           

Ko v sebi ─Źuti┼í, da prihaja novo, se dogaja proces, a prav v tem vsemogo─Źnem procesu te lahko obi┼í─Źe dvom. Lahko te je strah novih ob─Źutkov, ki jih ne pozna┼í, in podvomi┼í o sebi, o svoji lastni vrednosti. Takrat ti bo zvesti univerzum, ki vse vidi in sli┼íi, poslal angelsko podporo ÔÇô da si doka┼że┼í, da si vreden vsega bo┼żanskega, da odpre┼í vrata ─Źude┼żem!

Kadar na tvojo pot stopi angel, je to z namenom podpore, ker se umikaš ...

Ko pride nekdo, ki ti prina┼ía znanja, da ozavesti┼í orodja, ki jih ima┼í v sebi in jih potrebuje┼í, da gre┼í naprej, sprejmi. Ko tako za─Źuti┼í in si pripravljen, pusti fizi─Źno, opusti potrebo po opredeljevanju ... Odgovori bodo za─Źeli prihajati, a bodi pozoren, ker ti bo um ponujal ne┼íteto vpra┼íanj in ogromno izgovorov. V sebi lahko za─Źuti┼í celo neke vrste odpor do te osebe, a pomisli, da je vse z namenom in prav ta du┼ía je bila poklicana k tebi, saj ti prina┼ía pomembno sporo─Źilo.

Sprejmi odgovornost zase in za svoj proces, zato ne ─Źakaj ─Źarovnika, ki bo s klikom spremenil tvoje ┼żivljenje, ker ta klik si ti!

Ko ti je pokazana pot, stopi nanjo in vedi, da ti bo vedno ponujena mo┼żnost, da ostane┼í na mestu. Le sam lahko sprejme┼í odgovornost in gre┼í naprej!┬á

Angel je zame oseba, ob kateri rasteš in se razvijaš

Bodite pozorni na prepametne nasveti ljudi, ki bi radi iz va┼íega ┼żivljenja naredili svoje ┼żivljenje.

Za─Źnite prebujati energije v sebi in se pove┼żite s tistimi, s katerimi ─Źutite, da greste naprej po svoji poti, in ne nazaj.

Univerzum ustvarja popolno okolje in nam daje neverjetno podporo za spremembo. Prav vsi smo del tega procesa. ┼Żivimo v tem krasnem obdobju prena┼íanja znanj, prevzemanja odgovornosti zase in spoznavanja fizi─Źne iluzije.

Narava in vesolje nam dajeta smernice in odpirata vrata do stika z Vsemogo─Źnim. Ja, pove┼żimo se in ostanimo povezani! Smo v mo─Źnem preboju ... prav vsi, pa tudi ─Źe se tega ┼íe ne zavedate. Svet se preobla─Źi v novo preobleko in nam vsem daje neprecenljivo mo┼żnost, da vstopimo v ta ─Źarobni tok. Z ljubeznijo in vero. Pustimo, kar ni na┼íe ter vse, s ─Źimer si ustvarjamo omejitve na fizi─Źni ravni za sprejemanje sebe kot pomemben del te popolne celote. Vsi smo del tega ─Źarobnega procesa preboja, ozave┼í─Źanja in zdravljenja.┬á

Bodimo odprti za sprejemanje in zaznavanje ─Źude┼ża!┬áNaredi korak in stvari bodo stekle ... Dovoli, naj se zgodi!

Kako se pa tebi zdi? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj ra─Źun 3 ┼żarke (za tvoj 1. komentar)!
Liljana
  komentiral 10 mesec nazaj
Napisano lahko razumem in nekako sprejmem. ─îe pogledam nazaj, bi lahko kaj takega res na┼íla. Zdaj, ko se bolj poglabljam v duhovnost, pa se mi to ve─Ź ne dogaja. I┼í─Źem resnico, prosim vesolje za resnico, ki je ne dobim. Zakaj? Preve─Ź dvomi? Me je preve─Ź strah? Po┼íiljam strah in dobim strah. Kako naj to spremenim...to potrebujem.
Anka
  komentiral 2 leto nazaj
Zelo lepo napisano.Hvala.
Nalagam...