Jana Špeh

Kako spoznati angela?

piše: Jana Špeh
27. september 2017    3021 ogledov

V življenju sem se marsikdaj ob srečanju z neznano osebo nenadoma počutila, kot da je prav ta oseba zdaj tukaj ob meni z nekim posebnim namenom.

  • Se vam je že zgodilo, da ste začutili osebo, ki ste jo šele spoznali, kot nekoga, ki ga v resnici že od nekdaj poznate?
  • Se vam je že zgodilo, da ste izbrali zaupanje do nekoga, ki ga še ne poznate, ker ga čutite?

Življenje je čarobno potovanje

Danes si upam trditi, da je v resnici to potovanje energij in vibracij. Ko ste v svojem toku, nenehno pošiljate sporočila univerzumu in v svojo vibracijsko polje vabite vse, kar potrebujete, oziroma vse, na kar se osredotočate. Tako je tudi z osebami, ki kot darilo pridejo, kadar jih potrebujete,

  • Se vam je že zgodilo, da je v trenutku, ko ste potrebovali podporo, prišla oseba, ki je s pravimi besedami v vas spodbudila razmislek?
  • Se vam je kdaj zgodilo, da ste ob 'naključnem' srečanju ozavestili pomembno sporočilo?
  • Ali se vam je zgodilo, da ste si tako močno želeli podpore pri tem, da bi nekaj spremenili, in ste tedaj dobili podporo osebe?

Dragi moji, vse te osebe so bile poslane v pravem trenutku, ko ste bili pripravljeni in ste jih poklicali. S svojo vibracijo pošiljate sporočila, in ko ste pripravljeni, vam bo poslana energija za premik. To so zame angelska sporočila in zavedam se, da se jih marsikdo ne zaveda, zato pišem ta članek. Ni pomembno toliko, kdo vam prinaša sporočilo, pomembno je predvsem, da ste odprti za sprejemanje.

Zdi se vam, da spoznate osebo po popolnem 'naključju', ki ni naključje, nakar se povežete in vidite, da vam ta oseba prinaša pomembno sporočilo. Videla bosta nekaj, kar vaju povezuje, opazili boste, da je sporočilo, ki vam ga prinaša oseba, prav tista spodbuda, ki ste jo v tem tenutku potrebovali.

Angel pride, ko ga potrebuješ, da ti ponudi podporo, ustvari podporno okolje, da se povežeš in odstraniš, česar ne potrebuješ.

Ob premiku                                                           

Ko v sebi čutiš, da prihaja novo, se dogaja proces, a prav v tem vsemogočnem procesu te lahko obišče dvom. Lahko te je strah novih občutkov, ki jih ne poznaš, in podvomiš o sebi, o svoji lastni vrednosti. Takrat ti bo zvesti univerzum, ki vse vidi in sliši, poslal angelsko podporo – da si dokažeš, da si vreden vsega božanskega, da odpreš vrata čudežem!

Kadar na tvojo pot stopi angel, je to z namenom podpore, ker se umikaš ...

Ko pride nekdo, ki ti prinaša znanja, da ozavestiš orodja, ki jih imaš v sebi in jih potrebuješ, da greš naprej, sprejmi. Ko tako začutiš in si pripravljen, pusti fizično, opusti potrebo po opredeljevanju ... Odgovori bodo začeli prihajati, a bodi pozoren, ker ti bo um ponujal nešteto vprašanj in ogromno izgovorov. V sebi lahko začutiš celo neke vrste odpor do te osebe, a pomisli, da je vse z namenom in prav ta duša je bila poklicana k tebi, saj ti prinaša pomembno sporočilo.

Sprejmi odgovornost zase in za svoj proces, zato ne čakaj čarovnika, ki bo s klikom spremenil tvoje življenje, ker ta klik si ti!

Ko ti je pokazana pot, stopi nanjo in vedi, da ti bo vedno ponujena možnost, da ostaneš na mestu. Le sam lahko sprejmeš odgovornost in greš naprej! 

Angel je zame oseba, ob kateri rasteš in se razvijaš

Bodite pozorni na prepametne nasveti ljudi, ki bi radi iz vašega življenja naredili svoje življenje.

Začnite prebujati energije v sebi in se povežite s tistimi, s katerimi čutite, da greste naprej po svoji poti, in ne nazaj.

Univerzum ustvarja popolno okolje in nam daje neverjetno podporo za spremembo. Prav vsi smo del tega procesa. Živimo v tem krasnem obdobju prenašanja znanj, prevzemanja odgovornosti zase in spoznavanja fizične iluzije.

Narava in vesolje nam dajeta smernice in odpirata vrata do stika z Vsemogočnim. Ja, povežimo se in ostanimo povezani! Smo v močnem preboju ... prav vsi, pa tudi če se tega še ne zavedate. Svet se preoblači v novo preobleko in nam vsem daje neprecenljivo možnost, da vstopimo v ta čarobni tok. Z ljubeznijo in vero. Pustimo, kar ni naše ter vse, s čimer si ustvarjamo omejitve na fizični ravni za sprejemanje sebe kot pomemben del te popolne celote. Vsi smo del tega čarobnega procesa preboja, ozaveščanja in zdravljenja. 

Bodimo odprti za sprejemanje in zaznavanje čudeža! Naredi korak in stvari bodo stekle ... Dovoli, naj se zgodi!

Kako se pa tebi zdi? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Liljana
  komentiral 1 leto nazaj
Napisano lahko razumem in nekako sprejmem. Če pogledam nazaj, bi lahko kaj takega res našla. Zdaj, ko se bolj poglabljam v duhovnost, pa se mi to več ne dogaja. Iščem resnico, prosim vesolje za resnico, ki je ne dobim. Zakaj? Preveč dvomi? Me je preveč strah? Pošiljam strah in dobim strah. Kako naj to spremenim...to potrebujem.
Anka
  komentiral 2 leto nazaj
Zelo lepo napisano.Hvala.
Nalagam...