Jana ҆peh

Kako spoznati angela?

piҰe: Jana ҆peh
27. september 2017    2845 ogledov

V Ňĺivljenju sem se marsikdaj ob sreńćanju z neznano osebo nenadoma pońćutila, kot da je prav ta oseba zdaj tukaj ob meni z nekim posebnim namenom.

  • Se vam je Ňĺe zgodilo, da ste zańćutili osebo, ki ste jo Ň°ele spoznali, kot nekoga, ki ga v resnici Ňĺe od nekdaj poznate?
  • Se vam je Ňĺe zgodilo, da ste izbrali zaupanje do nekoga, ki ga Ň°e ne poznate, ker ga ńćutite?

ŇĹivljenje je ńćarobno potovanje

Danes si upam trditi, da je v resnici to potovanje energij in vibracij. Ko ste v svojem toku, nenehno poŇ°iljate sporońćila univerzumu in v svojo vibracijsko polje vabite vse, kar potrebujete, oziroma vse, na kar se osredotońćate. Tako je tudi z osebami, ki kot darilo pridejo, kadar jih potrebujete,

  • Se vam je Ňĺe zgodilo, da je v trenutku, ko ste potrebovali podporo, priŇ°la oseba, ki je s pravimi besedami v vas spodbudila razmislek?
  • Se vam je kdaj zgodilo, da ste ob 'nakljuńćnem' sreńćanju ozavestili pomembno sporońćilo?
  • Ali se vam je zgodilo, da ste si tako mońćno Ňĺeleli podpore pri tem, da bi nekaj spremenili, in ste tedaj dobili podporo osebe?

Dragi moji, vse te osebe so bile poslane v pravem trenutku, ko ste bili pripravljeni in ste jih poklicali. S svojo vibracijo poŇ°iljate sporońćila, in ko ste pripravljeni, vam bo poslana energija za premik. To so zame angelska sporońćila in zavedam se, da se jih marsikdo ne zaveda, zato piŇ°em ta ńćlanek. Ni pomembno toliko, kdo vam prinaŇ°a sporońćilo, pomembno je predvsem, da ste odprti za sprejemanje.

Zdi se vam, da spoznate osebo po popolnem 'nakljuńćju', ki ni nakljuńćje, nakar se poveŇĺete in vidite, da vam ta oseba prinaŇ°a pomembno sporońćilo. Videla bosta nekaj, kar vaju povezuje, opazili boste, da je sporońćilo, ki vam ga prinaŇ°a oseba, prav tista spodbuda, ki ste jo v tem tenutku potrebovali.

Angel pride, ko ga potrebujeŇ°, da ti ponudi podporo, ustvari podporno okolje, da se poveŇĺeŇ° in odstraniŇ°, ńćesar ne potrebujeŇ°.

Ob premiku                                                           

Ko v sebi ńćutiŇ°, da prihaja novo, se dogaja proces, a prav v tem vsemogońćnem procesu te lahko obiŇ°ńće dvom. Lahko te je strah novih obńćutkov, ki jih ne poznaŇ°, in podvomiŇ° o sebi, o svoji lastni vrednosti. Takrat ti bo zvesti univerzum, ki vse vidi in sliŇ°i, poslal angelsko podporo ‚Äď da si dokaŇĺeŇ°, da si vreden vsega boŇĺanskega, da odpreŇ° vrata ńćudeŇĺem!

Kadar na tvojo pot stopi angel, je to z namenom podpore, ker se umikaŇ° ...

Ko pride nekdo, ki ti prinaŇ°a znanja, da ozavestiŇ° orodja, ki jih imaŇ° v sebi in jih potrebujeŇ°, da greŇ° naprej, sprejmi. Ko tako zańćutiŇ° in si pripravljen, pusti fizińćno, opusti potrebo po opredeljevanju ... Odgovori bodo zańćeli prihajati, a bodi pozoren, ker ti bo um ponujal neŇ°teto vpraŇ°anj in ogromno izgovorov. V sebi lahko zańćutiŇ° celo neke vrste odpor do te osebe, a pomisli, da je vse z namenom in prav ta duŇ°a je bila poklicana k tebi, saj ti prinaŇ°a pomembno sporońćilo.

Sprejmi odgovornost zase in za svoj proces, zato ne ńćakaj ńćarovnika, ki bo s klikom spremenil tvoje Ňĺivljenje, ker ta klik si ti!

Ko ti je pokazana pot, stopi nanjo in vedi, da ti bo vedno ponujena moŇĺnost, da ostaneŇ° na mestu. Le sam lahko sprejmeŇ° odgovornost in greŇ° naprej!¬†

Angel je zame oseba, ob kateri rasteŇ° in se razvijaŇ°

Bodite pozorni na prepametne nasveti ljudi, ki bi radi iz vaŇ°ega Ňĺivljenja naredili svoje Ňĺivljenje.

Zańćnite prebujati energije v sebi in se poveŇĺite s tistimi, s katerimi ńćutite, da greste naprej po svoji poti, in ne nazaj.

Univerzum ustvarja popolno okolje in nam daje neverjetno podporo za spremembo. Prav vsi smo del tega procesa. ŇĹivimo v tem krasnem obdobju prenaŇ°anja znanj, prevzemanja odgovornosti zase in spoznavanja fizińćne iluzije.

Narava in vesolje nam dajeta smernice in odpirata vrata do stika z Vsemogońćnim. Ja, poveŇĺimo se in ostanimo povezani! Smo v mońćnem preboju ... prav vsi, pa tudi ńće se tega Ň°e ne zavedate. Svet se preoblańći v novo preobleko in nam vsem daje neprecenljivo moŇĺnost, da vstopimo v ta ńćarobni tok. Z ljubeznijo in vero. Pustimo, kar ni naŇ°e ter vse, s ńćimer si ustvarjamo omejitve na fizińćni ravni za sprejemanje sebe kot pomemben del te popolne celote. Vsi smo del tega ńćarobnega procesa preboja, ozaveŇ°ńćanja in zdravljenja.¬†

Bodimo odprti za sprejemanje in zaznavanje ńćudeŇĺa!¬†Naredi korak in stvari bodo stekle ... Dovoli, naj se zgodi!

Deli svoje mnenje! 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj rańćun 3 Ňĺarke (za tvoj 1. komentar)!
Liljana
  komentiral 3 mesec nazaj
Napisano lahko razumem in nekako sprejmem. ńĆe pogledam nazaj, bi lahko kaj takega res naŇ°la. Zdaj, ko se bolj poglabljam v duhovnost, pa se mi to veńć ne dogaja. IŇ°ńćem resnico, prosim vesolje za resnico, ki je ne dobim. Zakaj? Preveńć dvomi? Me je preveńć strah? PoŇ°iljam strah in dobim strah. Kako naj to spremenim...to potrebujem.
Anka
  komentiral 2 leto nazaj
Zelo lepo napisano.Hvala.
Nalagam...