Jana Špeh
Life coach

3 zahval     1283 ogledov

Sem Jana Špeh, Avtorica, Life Coach in motivacijska svetovalka v procesu usmerjanja in sprejemanja sprememb na poti osebne rasti. Spodbujam in pomagam posameznikom pogledati nase, tako da v sebi lažje poiščejo odgovore ter da skozi samozavedanje skupaj ustvarimo boljše pogoje za učinkovit osebni razvoj.

Pri svojem delu izhajam iz svojih življenjskih izkušenj. Ukvarjam se tudi s terapijo Access Counsciousness in skozi proces mentorstva usmerjam pozornost na možnost spoznavanja sebe tudi skozi pogled “Teorije izbire”, ki odpira nove možnosti zaznave ter vzpostavljanja učinkovitega nadzora nad svojim življenjem in to je hkrati odlična priložnost za izboljšanje odnosov. Sem pa tudi avtorica dveh knjig,Odločitev za spremembo – na poti do vaše srečein Koraki vzpona.

Skozi delo spoznavam, da je mogoče doseči vse, kar si posameznik res želi.

“Kdor hoče, ta zmore.«

S pomočjo odprte komunikacije, želim vsakemu približati učinkovit prevzem nadzora nad lastnim življenjem ter izboljšanje kakovosti vsakdana. Tako se lahko ponotranji prepričanje, da je vsak v sebi tisti pravi aktivni prispevek pri lastni spremembi.

Zelo pomembna je vzpostavitev zaupnega odnosa za sodelovanje skozi celotni proces mentorstva. Ključni dejavnik za doseganje rezultatov ste ravno vi sami!

Ste pripravljeni na odkrivanje novih možnosti iz dnevnih priložnosti?

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Jana Špeh

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...