Marjanca Vergan

Kakšno hrano izbiraš in kako hraniš svojo Dušo?

27. november 2019    930 ogledov

Naše TELO za energijo in vsakodnevno delovanje potrebuje kvalitetno hrano, naša DUŠA pa se hrani z ljubeznijo in radostjo. Kljub obilju, ki ga imamo, pa se v današnjem času dogaja, da je naša Duša večkrat lačna kot sita. Zase sem naredila enostaven izračun: Koliko časa, denarja in energije potrošim za hrano, fizično vadbo, izobraževanje, obleko, kozmetiko in za vse tisto v kar me mediji prepričujejo, da še potrebujem za Srečo, za moje dobro počutje in koliko časa, denarja in energije vlagam v ljubezen in radost, s katero se hrani moja Duša?

Rezultat izračuna je bil seveda v prid telesa in če si mi vsaj malce podobna, potem verjetno tudi ti nenehno iščeš in raziskuješ, da bi le našla »tisto čarobno reč«, ki bi ti dala občutek sreče, radosti in ljubezni. Ne bom rekla, da telesne nege, lepih oblek in kozmetike ženske ne potrebujemo, ravno nasprotno, lahko pa trdim (glede na svoje izkušnje…. 55 let sem praznovala letos), da nam ljubezni, radosti in sreče zunanji svet ne bo nikoli dostavil. Zakaj ne? Ker občutkov ni mogoče naročiti, kupiti in dostaviti, ker občutki  niso zloženi na trgovskih policah, niso naprodaj, nimajo privlačnih embalaž in nimajo cene.

Ker Sreča se ne nahaja tam nekje izven nas, ampak znotraj nas ali kot pravi Mali Princ »Bistvo je očem nevidno!«

In tega bistva ni moč videti, ker se nahaja na nasprotni strani tistega kar vidijo naše oči. To bistvo živi znotraj vsakega od nas, zato so občutki našim očem nevidni. Da bi postali SREČNI je potrebno odpreti  srce in »gledati s Srcem«.

 

Vem kaj zdaj razmišljaš: In kako naj gledam s Srcem?

Povem ti, ni skrivnost in je zelo enostavno! Le odločitev je potrebna, da si tega res želiš in da verjameš, da je Sreča že v tebi. Če verjameš, beri dalje….. Vsako stvar v življenju, na katero se fokusiraš, ji daješ pomen, vrednost in jo skrbno neguješ se veča in ostaja v tvojem življenju. Če posvečaš trud in čas svojemu telesu, ga neguješ in zanj skrbiš, ti bo hvaležno, bo zdravo, mladostno in ti bo dobro služilo. Prav tako je s tvojim Srcem, kjer se nahaja občutek Sreče. Hrani ga z ljubeznijo, rada ga imej, posvečaj mu pozornost, neguj ljubeče misli in čustva do njega. Takšna čustva so prvovrstna hrana za tvoje Srce, za tvojo Dušo. In poglej, nič te ne stane in vedno je na razpolago. Duša ti bo Hvaležna, ti pa boš Srečna. Tako simpl je to!

Če se kljub temu ne znajdeš in ne veš kako naj hraniš svojo Dušo, ti je zdaj na voljo spletni tečaj.

»HRANA« ZA SREČNO DUŠO

V 16 tedenskem tečaju »Hrana za srečno dušo se boš naučila:

  • Sprostiti blokirano čustveno energijo
  • Odpreti odpuščanju, sočutju in ljubezni
  • Povrniti vibracijo svoje srčne čakre v njeno prvinsko stanje
  • Preobraziti svoj odnos do sebe
  • Kako odpustiti stare spomine, zapise in jih nadomestiti z novimi, ljubečimi
  • Katera »hrana« je najboljša zate in ti da največ strasti, energije in življenja
  • Kako se imeti rada z vsemi »napakami« vred
  • Kateri je najpomembnejši korak k osebni svobodi
  • Kateri koraki vodjo od žalosti do radosti

V ta namen se boš srečala s  praktičnimi vajami, meditacijami, s tapkanjem, s tehnologijo zavesti, video posnetki in mojim vodenjem skozi 16 tedenski proces. In še najpomembnejše….. Namen tvoje Duše in kako jo lahko najbolje hraniš, boš spoznala, skozi svojo astrološko karto. Astrološki reading izvedemo na začetku, z vsako od udeleženk posebej. Ker je vsaka od nas unikat in vsaka Duša ima svoj unikaten elektromagnetni zapis.

Si pripravljena na veliko spremembo v letu 2020, ki je leto z izjemno močno transformativno energijo?

V 16 tedenskem tečaju se boš praktično naučila kako hraniti svojo Dušo, katera »hrana« ji je najbolj všeč tako, da boš pridobila njeno naklonjenosti in  podporo. Dobila boš veter v svoja jadra, saj boš potovala v pravo smer in s pravo družbo, pot pa bo kljub vsemu lahkotna in prijetna. In še presenečenje….spletni tečaj vključuje še osebni 30 minutni astro coaching.

S tečajem začnemo takoj po novem letu, 6.1. 2020, saj leto 2020 prinaša energijsko izjemenpretok za vse, ki si želijo opustiti stare navade, preživele vzorce, okvirje, načine delovanja ter željo pogumno zakorakati v nove začetke, v novo življenje. Čas dela za nas…

Prijava v spletni tečaj – »HRANA« ZA SREČNO DUŠO, na mail: marjanca@@gmail.com 

p.s. srčno vabljena v spletni tečaj, na vpis do 15.12.2010 te čakajo izjemno dobri pogoji:))

Spletni tečaj vodim Marjanca Vergan, profesionalna astrologinja z mednarodno priznanim certifikatom ISAR, energijska astrologinja, astroterapevtka z diplomo Inštituta Johannes Kepler iz Beograda, intutive & success coach in certificiran Hooponopono praktik.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...