Alenka Šironjič

Kdo so mediji in kako komunicirajo?

15. marec 2017    5013 ogledov

Medijstvo je pogovor z onostranstvom, pri katerem medij prek svojega širokega znanja, danih sposobnostih in intuicije ter ob pomoči duhovnega vodstva povezuje duhovni svet oziroma svet preminulih z našo zemeljsko dimenzijo.

Ko se povežeta medij in duša v onstranstvu, se zgradi most med fizičnim in duhovnim svetom

Medij se prek višjih dimenzij energijsko poveže z dušo preminulega in tako pride do čudežnih, ljubečih snidenj, ki za svojce kot tudi za preminulo dušo vedno pomenijo enkratno in neponovljivo srečanje.

Žalovanje je za marsikoga  zelo boleče, saj svojih bližnjih ne moremo več objeti, ne moremo se z njimi pogovoriti, ne vidimo jih več s fizičnimi očmi ...

Srečanje z medijem je tako le ena od možnosti, ki pomaga žalujočim, da se laže soočijo z bolečo izkušnjo in laže živijo naprej. Žalujoči namreč prek pogovora spozna, da je s pokojnikom vse v redu. Spozna, da še vedno misli na svoje bližnje ter da je z njimi več kot kadarkoli prej. Duša se po prehodu na drugi svet tudi zave višjega namena svojega zemeljskega potovanja in želi, da tudi mi spoznamo, kaj je v življenju resnično pomembno.

Kdo so mediji in kako komunicirajo z dušami preminulih?

Mediji so ljudje, ki imajo močno razvito intuicijo ter želijo premostiti prepad med fizičnim in duhovnim svetom. So kot telefončki, ki se povezujejo z duhovnim svetom. A ne morejo poklicati kar vsakogar, ki ga želijo, pokličejo lahko le tistega, ki je pripravljen z njimi komunicirati.

Medij lahko komunicira z dušami preminulih na različne načine:

Veliko medijev vidi duha preminulega, vendar pa ker imajo duše na drugi strani prav tako svobodno voljo, kot so jo imele na Zemlji, se lahko vedno same odločijo, ali se bodo voljne pokazati in komunicirati z medijem ali ne.
Medij lahko vidi duše skozi vizijo v svojem tretjem očesu ali pa vidi pokojnega na način, kot vidi druge ljudi na Zemlji, le da bolj v eterični obliki.

Nekateri mediji duše preminulih slišijo. Duše se lahko z njimi pogovarjajo tako, da medij sliši njihove besede v svojih mislih ali pa v obliki, kot bi se pogovarjal z vami. Ker pa vse duše niso ravno najboljši sogovorniki, se prej kot v jasnosti zvoka komunikacija sliši kot šumenje na radijski postaji. Nekatera srečanja so tako lahko zelo jasna in natančna, medtem ko morajo mediji pri drugih zelo pozorno poslušati, kaj jim želijo duše povedati. Zato ne bodite jezni ali razočarani, če vam medij v začetku kakšne stvari ne interpretira povsem natančno in jasno, z vašo pomočjo navadno vedno pridete do želenega zaključka.

Mediji lahko informacija prejemajo tudi telepatsko, v obliki notranjega vedenja in občutkov. Duša sporočila pošilja prek svojih misli v misli medija in enako poteka komunikacija v obratni smeri. Misli medija so za dušo kot nepogrešljiva zakladnica znanja in zemeljskih izkušenj. Na podlagi znanja in zavedanja o duhovnem in zemeljskem svetu se duša tako pogovarja z medijem na način, da ga ta tudi razume. Tako lahko duša npr. posreduje sliko mediju poznane osebe, ki mu je recimo ime Janez, in mu tako želi sporočiti, da je bilo duši tako ime v času zemeljskega bivanja.

Včasih mediji prejemajo informacije prek fizičnih in čustvenih občutkov v telesu. V tem primeru bo lahko medij občutil srečo ali pa žalost, če bo to sporočilo duha. V posameznem delu telesa lahko začuti tudi bolečino, če želi duh povedati, da je bil morda bolan in da je morda zaradi te bolezni tudi zapustil ta svet.

Kakšna je vloga udeleženca pri medijstvu?

Ko se udeležite srečanja z medijem, je zelo pomembno, da pristopite k srečanju odprtega duha, s širšim zavedanjem in sprejemanjem ter ljubeznijo v srcu. Če ste že na začetku pri tem skeptični ali imate prevelika pričakovanja, se lahko zgodi, da sporočila do medija ne bodo pritekala jasno in gladko. Duše namreč začutijo strah, jezo ali negotovost v prostoru in tako lahko komunikacija, ki jo medij sliši, zveni nerazločno, npr. kot žlobudranje.

Celotna komunikacija z onstranstvom namreč temelji na energiji. Kajti mi smo energija in vse, kar nas obkroža, je energija. Energija božje sile, ki preveva vse naše vesolje. Iz nje smo in iz nje izhajamo. Naša duša in telo vedno nihata na določeni frekvenci in s to frekvenco se medij tudi uglašuje. Če je frekvenca v prostoru nizka, potem ima medij večje težave, da se poveže z duhovnim svetom. Če je frekvenca visoka, medij lažje vzpostavi stik in prenaša jasna sporočila iz duhovnega sveta. Medij prav tako kot duša začuti podporo prisotnih in energija tako steče v lahkotni vibraciji. Vaša podpora je za medija resnično pomembna.

Namen medija namreč ni, da se dokazuje in prepričuje tiste, ki v tovrstno komunikacijo ne verjamejo, ampak da ponudi pomoč tistim, ki si te pomoči želijo in so do nje odprti. Prav tako ni namen medija, da dokazuje svojo naravno danost z odgovori na vprašanja, na katere mu onostranstvo ne da odgovora. Medij namreč prenaša le tista sporočila, ki so za naše življenje pomembna in nam dajejo oporo skozi življenje ter nam omogočijo višje zavedanje. Če nam medij ne more podati odgovora na vprašanje, kako je ime pokojnikovi mami, očitno to za dušo in vas ni ključno, saj vendar oba odgovor na to vprašanje že poznata. 

Prva izkušnja z medijem lahko pri marsikom prebudi nelagodje ali pa nervozo

Zaupajte mediju ter se poskusite na srečanju čim bolj sprostiti in se prepustiti. Medij je namreč prevajalec sporočil iz duhovnega sveta, ki pa so včasih precej zapletena, zato bi bilo napačno pričakovati, da bo medij vedno vse vedel in da bodo njegove informacije vedno stoodstotno pravilne. Predstavljajte si srečanje kot pogovor z nekom, ki ga niste videli že zelo dolgo in s katerim si imate toliko za povedati, medij pa je pri tem le posrednik. Veliko duš, ki so zapustile ta svet, namreč pravi, da jim je žal, da so življenje jemale tako resno in da se niso znale bolj zabavati, ko se še živele na Zemlji.

Ali ste vedeli, da se značaj duš ne spremeni, tudi ko preide na drugi svet?

Če je imel nekdo velik smisel za humor, bo tega izražal tudi pri pogovoru z medijem.

Po končanem srečanju lahko žalujoči po dolgem času spet začuti, da ga smrt ni oropala ljubezni. Rodi se upanje, da se bo nekega dne, ko bo napočil čas, s svojimi dragimi pokojnimi spet srečal, saj ti še vedno živijo. Vaša družina in prijatelji, ki so prešli na drugo stran, niso pozabili na nas. Še vedno se povezujejo z nami, vendar bolj na energetski ravni. In to, kar je bilo včasih neznano, sedaj ni več skrivnost.

Smo več kot samo fizično bitje na Zemlji. S spoznanjem, da smrti ni, lahko svobodneje zaživimo svoje življenje. Nihče ne bo nikoli sam. Saj duša je večna, ljubezen pa edina in najmočnejša sila, ki nikoli ne umre, tudi ko zapustimo ta svet.

Kaj pa ti praviš? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Doris
  komentiral 8 mesec nazaj
Pozna mogoče kdo res dobrega medija kje v Sloveniji? Hvala
Vera repse
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala
Nalagam...