Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

Čaka nas sončev mrk, ki nosi energijo tisočerih polnih lun!

13. maj 2022    17902 ogledov

25. oktobra ob 13.01 nas čaka sončni mrk v znamenju škorpijona, ki nosi energijo tisočih polnih lun! Če ste občutljivi na energijo polne lune ali sončeve izbruhe, bo ta mrk za vas kar velik energetski zalogaj. Njegovo energijo bomo čutili na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju, njegov učinek pa lahko traja tudi do mesec dni, okrepil pa jo bo še lunin mrk, ki ga pričakujemo 8. novembra.

Pod energijo mrka bomo torej izjemno senzibilni, zato je pomembno, da v teh dneh dodatno poskrbimo zase in za svoje potrebe, da smo nežni s seboj in si dovolimo izjemno veliko počitka in regeneracije.

Vsi mrki aktivirajo našo dušno pogodbo in v naše življenje privabijo dogodke, ki so nujni za njeno uresničitev, za našo rast in evolucijo. Čeprav prinašajo izjemno veliko izzivov, vedno poravnajo našo pot.

Pod tokratnim mrkom smo vodeni k zapiranju poglavij v svojem življenju, ki nam ne služijo več. Ta mrk predstavlja zaključke in zaključevanja.

Škorpijon nas vodi v preobrazbo

Ker mrk pade v znamenje škorpijona, nas bo energija vlekla vase, z namenom da odvržemo, kar nam ne služi več, in to preobrazimo v nekaj, kar nas bo podprlo. Škorpijon je simbol preobrazbe, podobno kot feniks nam ponuja priložnost, da se dvignemo iz svojega pepela in se prerodimo proti svojemu polnemu potencialu.

Škorpijonu  vlada energija vode, ki je fluidna, a hkrati lahko tudi nestabilna. Vleče nas vase in v refleksijo. V naše temne dele, v naša temna občutja, ki smo jih zakopali globoko – nestabilna energija jih bo razburkala na plano, zato si vzemimo dovolj časa zase in za to, kar pride na površje. Morda ne bi bila slaba ideja, da bi v svoj vsakdanjik uvedli večerno rutino meditacije ali umika.

Škorpijon je eden izmed treh zodiakalnih znakov, ki je hkrati predstavljen tudi kot arhetip razvoja zavesti: škorpijon, orel in feniks. A kako škorpijon preide v orla in nato v feniksa? Kako se majhna zemeljska žival prelevi v mogočnega orla, ki leti in ima pregled nad zemljo? Kaj se mu mora zgoditi?

Da doživi tako mogočno preobrazbo, mora brez vsakega dvoma spremeniti svoje življenje v svojem bistvu: popolnoma mora izgubiti svojo pot v življenju, da lahko na novo postavi svojo pravo in dovoli, da se preobrazba resnično manifestira in prežame vse njegovo bivanje.

Škorpijon predstavlja smrt, ponovno rojstvo in brezpogojno ljubezen

Predstavlja tudi prehod med stopnjami zavesti in lupljenje teh plasti – kot pri čebuli. Mrki v znamenju škorpijona so vedno globoko preobrazbeni in pod njegovim okriljem je najboljši čas za spuščanje nadzora.

 Ta mrk predstavlja zaključke in zaključevanja

Ko slišimo besedi zaključevanje in preobrazba, se velikokrat usmerimo zunaj sebe – kaj moram spremeniti, kaj me ovira, zakaj se ne premaknem – svojo pozornost usmerimo navzven, v ljudi in situacije okoli sebe, ki jih moramo 'popraviti'.

Ta mrk pa nas tokrat vleče VASE. Vabi nas, da se usmerimo v to, kar moramo spremeniti v sebi.

  • Katera prepričanja nas omejujejo?
  • Katera vsakodnevna dejanja nas ne podpirajo?
  • Kaj nam sporoča naše telo?

Saj veš, spremeni se in svet okoli tebe se bo spremenil.

Ker mrk nosi energijo zaključevanja, bomo morda odkrili, da želimo spremembo svoje poti, da želimo nekaj spustiti, da nam bo življenje bolje služilo. Nekatere bo energija končevanja okrepila in se končno zasidrala v njihov način življenja ter jim omogočila, da bodo projekte, ideje in manifestacije izpeljali do konca, in ne ostajali zgolj v idejnih fazah.

Energija zaključevanja ima izjemen potencial – ni nujno, da nam zgolj odnaša stvari, lahko nam tudi prinese izjemno veliko moči. Če le znamo izluščiti, kaj je tisto, kar kliče po naši pozornosti v nas.

Cikli smrti in življenja ter ponovnega rojstva so poudarjeni pod energijo mrkov

Vsak od nas ima svoje popotovanje pred seboj, ampak morda pod tem mrkom pomislite na svoje cikle smrti in ponovnega rojstva ter na to, kako je ta tematika aktivirana v vas.

Smrt je absolutna. Je edina stvar, o kateri ste lahko prepričani. - Jed McKenna

V večini živimo v strahu pred smrtjo. Ne želimo razmišljati o njej, nočemo se seznaniti z njo ali priznati dejstva, da nas čaka in je vedno ob nas. Tudi v tem trenutku, ne čez 30 ali 50 let. Svoje življenje želimo živeti tako, da imamo s svojo umrljivostjo čim manj opravka.

Kakšen odnos imate vi do smrti? 

Umik, regeneracija, počitek

Ko se bo energija mrka krepila, bomo čutili močno potrebo po umiku in po ohranitvi svojega energetskega prostora. Največ, kar lahko v tem času naredite, je, da se umaknete v tišino, da si dovolite obilo regeneracije in spanja ter da se prepustite navdihom, sporočilom, kako naprej, kaj je tisto v vas, kar potrebuje največ pozornosti …

Kaj se dviga v vas? Kaj čutite? Kaj potrebujete?

Preberi še: 

Vir: https://foreverconscious.com/
Kaj pa ti praviš? 12
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
  komentiral 10 mesec nazaj
Hvala za lepo napisano in Hvala za lepe želje. Naj se uresničijo.
Vesna
Katja
  komentiral 10 mesec nazaj
Natalija
  komentiral 10 mesec nazaj
Nastja, hvala za spodbudo k zavestnejšemu življenju.
Nives
  komentiral 10 mesec nazaj
Hvala
Karmen
  komentiral 10 mesec nazaj
Hvala
Brigita
  komentiral 10 mesec nazaj
Hvala :)
Matija
  komentiral 10 mesec nazaj
Hvala
Irena
  komentiral 10 mesec nazaj
Hvala
Ljuba
  komentiral 10 mesec nazaj
Prisrčna hvala
Debora
  komentiral 10 mesec nazaj
Hvala
Ivica
  komentiral 10 mesec nazaj
Hvala g.Nastja,na današnji dan ,sem izgobila moža,zato mi vaše sporočilo
zelo pomeni.Hvala iz srca Ivica lp
DARJA
  komentiral 10 mesec nazaj
❤ Hvala ❤
Nalagam...