Renata ReaDana

2018 - leto novih priložnosti

30. december 2017    105 ogledov

Pred nami je zanimivo leto. Leto obilja, novih priložnosti, selitve, poslovni uspehi in zdravljenja. Lahko bi se reklo leto Nemogoče postane mogoče. Leto, ko žanjemo vse kar smo zadnje tri leta sadili. Če imate uspehe v domačem okolju je velika verjetnost, da se bo uspeh širil tudi v tujino. Brez dodatnega napora. Zdravljenje bo uspešno, če boste sledili navodilom. Tako medicine kot svoje intuicije. Energija Zemlje in Božanska energija bosta z roko v roki še močneje povezana - povezava. Veliko ljudi se bo povezovala s samim seboj in v skupine isto mislečih. V letu 2017 smo se naučili oz začeli učiti, da se lahko podpiramo in se o tem počutimo varne in svobodne.

Januar  mesec počitka. Pisanja želja. Potreba po tem, da se ustavimo in ugotovimo kaj si resnično želimo v novem letu.

Februar mesec začetka novih podvigov. Pokazale se bodo priložnosti za nekaj novega ali pa spremembe v že obstoječem delu. Že premik pohištva v domu je lahko sprememba, ki jo potrebujemo.

Marec mesec priložnosti. Mesec ko bomo dobili priložnost za sodelovanje ali nove poslovne poti. Poslovno potovanje ali selitev. Selitev v nov dom ali pa zamenjava poslovnih prostorov.

April mesec oddiha. Mesec ko je potrebno zadihati. Posveti se telesu. Prehrani. Odnosom.

 Maj  mesec akcije. Zelo uspešen mesec za poslovne ideje. Sodelovanja. Pisanje pogodb. Mesec, ko lahko začnemo delo širiti. Mesec ko bomo razmišljali o novemu članu družine ali pa poroki.

 Junij  mesec ljubezni. Mesec ko bomo imeli občutek, da je vse ok. Vibracija ljubezni bo zelo visoko. Dogajali se bodo čudeži. Situacije se bodo reševale same po sebi. Čutili bomo močno podporo Univerzuma.

Julij  mesec, ko bo potrebno stopiti korak nazaj. Posveti se počitku. Vsega kar se bomo lotili bo šlo počasi in zdelo se nam bo, da ne pridemo nikamor. Odklop uma.

 Avgust  mesec - stari prijatelji. V naše življenje bodo vstopili prijatelji iz preteklosti. Prijatelji, ko so v nas prebijali najboljše in še ob srečanju z njimi se bomo prebudili in spomnili kod smo in od kod prihajamo.

 September mesec karme. Čiščenje starih vzorcev. Čiščenje vsega, kar ne potrebujemo. Mesec v katerem se bomo soočili svojimi strahovi in prepričanji.

 Oktober mesec sprememb. Mesec ko bo okolje govorilo o naši preobrazbi. O tem, da zagledamo in delujemo drugače. Možnost je zamenjave delovnega razmerja. Povišice. Večji pretok denarja.

 November  mesec obilja. Imeli bomo več energije. Vir dogodkov se bo povečal. Pravne zadeve se bodo rešile v našo korist. Samski bodo našli ljubezen - sorodno dušo.

 December  mesec harmonije. Mesec ko bomo hvaležni za vsako lekcijo. Hvaležni za nove poslovne priložnosti. Hvaležni za vsako osebo, ki je sodelovala z nami. Pisali bilanco in pisali želje. Ker zdaj vemo, da se čudeži dogajalo vsak dan.

Želim vam obilo veselja in smeha, sreče in radosti in misel: Sam kreiram svoje življenje.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...