Mojca Gotlib

Letos poleti sem se zaljubila

piše: Mojca Gotlib
29. avgust 2017    1939 ogledov

Letos poleti sem se zaljubila v oblekice, krila in vse, kar je ženstveno

Jaz, ki sem dolga leta nosila samo hlače, sem najprej iz svoje omare potegnila vse, kar diši po ženstvenosti. Našla sem čudovita oblačila, ki jih nisem še nikoli oblekla. Potem sem se spustila še v mamino omaro in ven potegnila čudovite kreacije, ki jih je ona nosila pred šestdesetimi leti in so kot nove. Tako čudovite so in zopet modne. 

Letos poleti sem se zaljubila v sonce

Tako kot letos mi še nikoli ni prijalo biti na soncu.  Jaz, ki sem se poleti vedno skrivala v senci, sem letos doživela pravi sončni preporod. Sončni žarki so me božali, greli in mi dajali neko posebno energijo, ki je pripomogla k moji poletni transformaciji, katere učinki bodo vidni še dolgo.

Letos poleti sem se zaljubila v svojo unikatnost

Sem taka, kot sem. Všeč mi je moja celota, točno taka, kot sem, ker vem, da ga ni človeka na svetu, ki bi bil točno tak kot jaz. GA NI!

Vem, da točno taka, kot sem, lahko najbolje pomagam in služim najprej sebi in potem še mnogo, mnogo ljudem. Zato se cenim, spoštujem in se imam rada točno taka, kot sem. 

Letos poleti sem se zaljubila v svojo ŠOLO LUČI

Njen program je zorel celo poletje in se oblikoval v čudovito celoto. S tem se uresničuje moja 40-letna želja, da postanem učiteljica. To, kar mi ni uspelo takrat, se uresničuje letos septembra. Vse to se mi zdi tako neverjetno, da mi prikliče solze v oči.  Jaz, ki najraje na svetu prenašam svoje znanje naprej, bom sedaj učila v svoji šoli.

Hvaležna in vesela sem do neba in nazaj.

Pridruži se mi na prvi dan ŠOLE LUČI in doživi njen utrip!

Letos poleti sem se zaljubila vase in v svoje življenje

Moje življenje se je v enem letu korenito spremenilo, vendar ne po naključju. Delala sem velike spremembe, upala sem si in sedaj žanjem, kar sem sejala. 

Uživam svoje življenje, izpolnjujejo se mi dolgoletne želje in vem, da vsega lepega še ni konec, ker si upam in grem naprej in si želim še več. ZASE, ker vem, da SI ZASLUŽIM ...

Upaj si tudi TI in se pridruži ŠOLI LUČI!

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...