Andreja Pancar

Junij bo kot maj v znamenju energije in akcije!

piše: Andreja Pancar
12. maj 2019    397 ogledov

Sedmega maja nas je doseglo obdobje, ki bo aktivno (najmanj) do vstopa v poletni letni ─Źas (poleg vseh drugih aktivnih energij, o katerih sem pisala v preteklih ─Źlankih), ko lahko pri─Źakujemo ve─Ź energije, volje, zagona, motivacije. Energije nas bodo silile v akcijo, vsakega na svojem podro─Źju, odvisno od postavitve planetov v na┼íi rojstni karti djoti┼í. Lahko nam prinese hitre napredke, uspehe, neustra┼íno se bomo podajali v nove akcije. Na┼í um bo izjemno gibljiv, delovanje hitro.

Bodimo pozorni na svoje delovanje

Vendar pozor, na┼íe akcijeÔÇôreakcije so lahko pretirane, nepremi┼íljene, usmerjenje zgolj v videnje svojega prav. Na┼ía 'glava', misli, um lahko pretirano delujejo, lahko si zadamo ve─Ź, kot v resnici zmoremo. Tako se lahko v nas aktivira pretirana borbenost, potreba po dokazovanju, kar zbuja v nas dodatno prepirljivost, konfliktnost. Zlasti v juniju bodimo pozorni na svoje delovanje. Poskusimo ohraniti zavedanje, da je treba ohranjati ravnovesje, saj se v nas krepijo ob─Źutki jeze, vodila nas bo ┼żelja po uporu, dominiranju, nadzoru, ob takem ─Źutenju in delovanju pa nas kaj hitro zanese v destrukcijo, potrebo po ma┼í─Źevanju, vr┼że nas iz ritma, krepita se ┼żiv─Źnost in nemir.

Ob tak┼ínem notranjem dogajanju postanejo zunanje posledice kaj hitro neprijetne. Zunanje dogajanje je ogledalo nas samih, ─Źustev, ─Źutenj in delovanj, ki so globoko v nas. Ogledalo je tu z namenom, da nam pomaga prepoznati, katerih ujetosti, prepri─Źanj, vzorcev (svojih ali od na┼íih prednikov) ┼íe nismo prepoznali, ozavestili, ozdravili.

Tako je lahko v tem ─Źasu prisotnih ve─Ź po┼íkodb, nesre─Ź, ve─Ź agresije, nasilja, napadov. Dogodki so lahko nepri─Źakovani, nenadni. Gnani bomo v skrajnosti, v nenehno preizku┼íanje na┼íe mo─Źi, poguma. Ob tem si sicer lahko obetamo tudi uresni─Źevanje vsega, kar se nam je do zdaj zdelo nemogo─Źe. Lahko bomo premikali meje verjetnega.

Marsikdo bo v sebi ─Źutil nenehen pritisk, boj, razkol

Na eni strani bo mo─Źno izra┼żena potreba po delovanju, na drugi strani pa umik iz posvetnega vsakdana v globlje sfere ┼żivljenja in nas samih. Glava bo ┼żelela eno, srce bo sililo v drugo, vpra┼íanje pa je, koliko bomo tega zavestni.

V tem obdobju lahko dose┼żemo velike preboje

V tem obdobju lahko dose┼żemo velike preboje, uvide, ─Źe bomo zavestno delovali in se ne prepu┼í─Źali impulzivnim ob─Źutkom, ki se bodo budili v nas. V tem obdobju bo ┼íe bolj pomembno za nas, da sku┼íamo ohranjati ravnovesje, notranji mir, da i┼í─Źemo notranjo stabilnost skozi meditacijo, jogo in druge prakse, ki vzpostavljajo ravnovesje med umom in telesom, kar bo za marsikoga v tem obdobju precej te┼żko. Pomembno je vztrajati! Povezujmo se z naravo, z Zemljo, z ┼żivalmi ÔÇŽ Zlasti ┼żivali nam lahko ogromno dajo, opazimo jih in jim pomagajmo, ─Źe vidimo, da potrebujejo na┼ío pomo─Ź.

Energijo, ki se budi v nas, usmerimo v ┼íport, ┼íportne aktivnosti nam bodo pomagale pri premagovanju destruktivnosti, agresije, prepirljivosti. ┼áportne aktivnosti ohranjajmo zmerne, v ekstremnih ┼íportih nas lahko dose┼żejo po┼íkodbe. Mo─Źnej┼ía bo tudi spolna energija, ki pa ne bo v domeni ne┼żnosti, laskanja, zapeljevanja, temve─Ź bo bolj groba, prvinska, zemeljska.

Ne morem re─Źi, da s poletjem la┼żje zadihamo, da nas dose┼żejo bolj prijetne in ugodne energije. Ne, ┼íe bomo pod vplivom energij leto┼ínjega leta, ┼íe se bomo u─Źili, rasli, ru┼íili staro, odslu┼żeno, da ustvarimo prostor za novo.

Nekateri bomo dogajanja ob─Źutili zelo osebno, zelo globoko, spet drugi gredo la┼żje skozi turbolentnej┼ía obdobja. Kako in na katerih podro─Źjih ob─Źutimo posamezna dogajanja, nam pove na┼ía rojstna karta.

In ponovno ÔÇô djoti┼í (vedska astrologija) ne napoveduje dogodkov, to je le orodje, ki nam pomaga prepoznavati, katere energije nas lahko dose┼żejo, kam usmeriti svojo pozornost in kako iz danega 'potegniti' najve─Ź. Zase, za lastno zorenje in doseganje ravnovesja.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...