Simona Vrhovec

Ritual: manifestacija vsega dobrega

15. januar 2019    619 ogledov

Manifestacija je možna, ko imamo jasno namero, energetsko pretočnost, smo fokusirani, ko zaupamo in nato tudi delujemo v tej smeri. Marsikdo izpusti zadnje korake, kot je zaupanje vase in v to, da se vedno uresniči v naše najvišje dobro. Ko pridejo ovire, so to le priložnosti, da preverimo, ali je to res nekaj, kar si želimo, je to dobro za nas in ali je ta pot resnično prava. 

Na duhovni poti se urimo v vztrajnosti, potrpežljivosti in za to potrebujemo še kanček poguma. Če pridejo izzivi, bomo lažje motivirani, če smo v svojem srcu, in zato ne bomo tako zlahka obupali. Pomembno je še delovanje. Znova in znova. Ni pomembno, kolikokrat se vam ni izšlo ali niste zmogli, pomembno je, da vedno znova vstanete in nadaljujete. 

Postanite mojstri svojega življenja in manifestirajte:

1. Očistite prostor fizične navlake (pospravljanje) in energetskih blokad. Sama najraje prižgem žajbelj ali palo santo.

2. Zapišite, kaj želite manifestirati. Bolje je zapisati kot samo o tem razmišljati. Tako se na neki način že materializira.

3. Poglejte v srce in preverite, ali so to res vaše srčne želje.

4. Naredite lotus mudro, ki odpira vaše srce in energijo vsemu dobremu. Dlani dvignite v višino srca. Dotikata se oba palca in mezinca. Ostali prsti so razprti in tvorijo obliko razprtih listov.

5. V mislih ali na glas izgovarjajte mantro Lakshmi, ki nosi energijo obilja. In govorimo o kateremkoli obilju. Lahko je to zdravje, transformiranje vzorcev, notranji mir. Zelo hitro občutimo, kako nas te besede pomirijo in napolnijo z radostjo, zaupanjem.

Om Sri Maha Lakshmiyei Swaha 

(izgovorjava: om šri maha lakšmijej suaha)

6. Pojdite v hvaležnost in zaupanje, da se uresniči v vaše najvišje dobro.

7. Delujte v tem fokusu. Iščite rešitve, raziskujte, nadaljujte. S tako energijo ste podprti in lažje ostanete v osredotočenosti.

8. Sledite intuiciji. Opazujte sinhronizem – povezanost dogodkov. In spomnite se. Morda ne morete v celoti vplivati na zunanje okoliščine, zagotovo pa to lahko naredite za lastno notranje doživljanje. Naj vas vodi obilje ljubezni, notranjega miru in zaupanja. Zmorete.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...