Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

Polna superluna v znamenju škorpijona (27. april)

piše: Tanaaz
6. maj 2020    5247 ogledov

Ne moremo zanikati, da ima luna izjemen vpliv na nas. Če samo opazujemo naravne pojave, vidimo, da energija lune vpliva na celotno življenje na tem planetu. Zgolj dejstvo, da dviga in umika mogočne oceane, nam lahko da misliti, kakšen vpliv ima šele na človeka, ki je sestavljen iz 70 odstotkov vode …  Vpliv lune je subtilen, a mogočen.  

Pred nami naj bi bila magična polna luna v znamenju škorpijona

27. april nam prinaša polno luno v znamenju škorpijona ter hkrati najmočnejšo polno luno celotnega leta. Njen močni vpliv bo mogoče čutiti ves prihajajoči teden.

Njena energija nas bo spodbujala, da počastimo zaključke.

Prinaša izjemno očiščenje in detoksifikacijo, ki nas bo pripravila na sezono mrkov, ki se nam približuje.

Polna luna v znamenju škorpijona je vedno globoko transformativna in pod njenim okriljem je najboljši čas za spuščanje nadzora ter stvari, ki nam ne služijo več.

Kot se nam zdi prečudovit jesenski gozd v vseh njegovih barvah, tako lahko tudi v drugih stvareh, ki se končujejo v naših življenjih, najdemo lepoto.

Na koncu bo vse imelo smisel, stvari bomo videli z druge perspektive, puzzli se nam bodo sestavili. Prišla bo mirnost, spokojnost, saj bomo vedeli, da se je to obdobje končalo.

Kot je jesen čas oddiha in smrti narave, je hkrati tudi čas novega začetka. Ko drevesa odvržejo svoje liste, se pripravijo na nov začetek in novo rast, ki prihaja v prihodnjih mesecih po daljšem počitku.

Konci so na neki način zelo iluzorni.

Kot pravi Rumi: Ne obžaluj, vse, kar ljubiš, se bo vrnilo v drugi obliki.

Globoko vdihni, izdihni olajšanje. S čimerkoli si se boril/-a, je zdaj končano. Konec je.

Poskusi se prepustiti temu, kar je, brez upora sprejmi tako bolečino kot lepoto, ki ju prinaša zaključek.

Polna luna v znamenju škorpijona je izjemno očiščevalna in na površje lahko potegne stvari, ki ti več ne služijo, ki te obtežujejo in ki ti ne dovolijo premika naprej.

V tem času je prav zaradi tega izjemno pomembno, da nameniš nekaj več časa sebi in introspekciji, da boš te občutke zaznal/-a in jih predelal/-a.  

Polna luna v škorpijonu je vedno magičen čas ter prinaša velik potencial preobrazbe in preskoka na višjo osebno zavest.

Prav tako kot škoprijon zamenja svoj oklep, lahko tudi mi začnemo popolnoma znova, če si le vzamemo čas zase in ugotovimo, kaj bi želeli in kam bi želeli usmeriti svojo energijo.

Energija škorpijona je zelo intuitivna in transformacijska ter hkrati tudi izjemno zaščitniška. Zato bi bilo dobro, da v tem času posvetimo nekaj časa tudi detoksifikaciji energijskega polja in energijskemu čiščenju doma.

Ne skrbi, energija polne lune v škorpijonu je zelo globoka. Dotaknila se te bo, kjer se te mora dotakniti. Spremenila bo, kar mora spremeniti, in prebudila, kar mora prebuditi. Vse, kar se moraš spomniti, je, da se ji predaš, jo sprejmeš.

Ne pozabi pa: vedno lahko najdeš lepoto in ljubezen, tudi v najhujšem trenutku, če ju le poiščeš.

Meditacija na polno luno

Vir: https://foreverconscious.com/scorpio-super-full-moon
Deli svoje izkušnje! 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Jure
  komentiral 11 mesec nazaj
deluje preverjeno
Irena
  komentiral 11 mesec nazaj
Super. Začnem pospravljati povsod...♥️
Nalagam...