Aleksandra Rehar

Napoved meseca marca

1. marec 2017    2334 ogledov

Že dolgo nisem pisala napovedi po mesecih, ste jih verjetno kar malce pogrešali, kajne ;)?

Kaj nam prinaša ta mesec?

Ja mesec marec bo mesec povezovanja. Mesec združevanja, ko bo potrebno pokazati vse znake sodelovanja in solidarnosti. Mesec, ko bi bilo potrebno, da ljudstvo in predvsem navadni ljudje združijo moči in se uprejo celotnemu sistemu. Energije so pričele delovati tako, da ni več dovolj, da delujemo samo na osebni in duhovni rasti le zase, temveč je treba nad vse pogledati celostno - bolj poglobljeno in za dobrobit vseh. Da povežemo ljudi skupaj in ego se mora tukaj povsem umakniti. Le tako bo moč ustvariti blaginjo za vse. Čas, ko je bil individualizem prisoten, se izteka. V kolikor ne boste delovali celostno, potem boste naleteli na vse več preprek v vašem življenju.

Mesec marec prinaša tudi, da vas bodo vaša nepremišljena dejanja in odločitve stale več, kot sicer. Zato je nujno priti do spoznanja, da uravnovesite svoje energije in se odvadite starih navad, vzorcev, ki vas držijo nazaj ali v statusu quo. Kar pomeni, da tudi harmonizirate vaša telesa z energijami planeta. Tudi hrana naj bo čim bolj lahka oz. več tekočine in hrane, ki vsebuje veliko vode. Tako boste pripravili vaša telesa na lažji energijski prehod in vaše utrujenosti bo vse manj, kar je bilo večino časa v februarju.

Kaj nas čaka v prvem tednu marca?

Prvi teden se bo ogromno dogajalo na področju komunikacij, telefonskih klicev, poti, sodelovanj. In vse kar povezuje takšno ali drugačno komuniciranje. V tem tednu se uspejo zaključiti posli zelo uspešno ali podpis pogodb. Skratka v prvem ednu nikakor ne boste razočarani, saj se bodo dobre novice kar vrstile. V tem tednu boste tudi prekipevali od energije, saj se bo znotraj vas zbudil element ognja, ki vam bo prižgal iskro in dal nov elan in zagon za naprej. Izkoristite ga maskimalno.

Drugi teden marca....

V tem tednu boste nekoliko bolj čustveni tudi morda razdražljivi ali nekoliko bolj občutljivi, še posebej tisti, ki ste morda samski. A to ne pomeni, da je konec sveta, saj ravno marec prinaša na področju ljubezni ogromno priložnosti in druženja, tako utegnete spoznati svojo sorodno dušo. Vezani pa boste znova poglobili vaš odnos ali pa si privoščili oddih v dvoje. Kar pomeni v tem tednu bo naklonjen ljubezni in odpiranju vaših src.

V tretjem tednu marca....

V tem tednu nas čakajo energije "prizemljevanja" skratka vse kar ste delali prej bodisi poslovno ali na področju ljubezni ali kakorkoli drugače boste morali utrditi vse aspekte in prizemljiti energijo tako, da dobi trdno zasnovo. Tako se boste počutili bolj varne in pridobili znova zaupanje vase. Tisti, ki se pa morda ukvarjate z investicijami pa boste sedaj v tem času prišli na zeleno vejo ali pa se  vaše naložbe končno stabilizirajo.

Zadnji teden marca....

V zadnjem tednu marca bo na finančnem področju še bolj zanimivo, saj se vam določeni vložki, trud ali čas povrne nazaj v materialni obliki. Lahko tudi prejmete določene nagrade, ki so lahko povezane z vašim delom. Skratka nepričakovani prihodki na vseh ravneh.

Pa uspešno v mesecu marcu, ki prinaša toliko radosti in energije, da bi bilo škoda, da ne bi izkoristili te plodnosti, ki vam jo prinaša.

Vir: Aleksandra Rehar - Flying Wings
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...