Romana Črček

Nekaj je v zraku ...

28. oktober 2017    2856 ogledov

Imate tudi vi občutek, da vse razpada, da se vse ruši in da se dogaja nekaj čudnega? Da se je ves svet zarotil proti vam? Da so ljudje nesramni, zlobni in sovražni? Kaj se zares dogaja? Kot da je nekaj v zraku ...

Ruši se vse, kar se mora zrušiti

Dogaja se točno to, kar se mora. Ruši se vse, kar se mora zrušiti. Vsa nezavest se ruši, vse, kar nima vsebine, se ruši, vse, kar nosi maske, se ruši ... Vse, kar ni avtentično, se ruši. In čas je že! Čas je, da se dokončno zruši vsa iluzija in resnica zasije v vsej svoji moči. Prihajajo nove energije in vibracije, ki dvigajo vse stare vzorce, sprožilce in spomine, da se končno soočite z njimi in jih predelate.

Ljudje pritiskajo na vaše gumbe, ker kljub nežnim opozorilom vesolja niste prisluhnili sporočilom

Niste prisluhnili sebi in niste (še) razrešili vzorcev, ki jih nosite v sebi. In hočete ali nočete slišati tega, tako je in tako bo, dokler pri sebi ne boste nečesa spremenili. Ker če bi te vzorce razrešili, v vas ne bi več sprožali reakcij. Ne bi bilo več naboja, in tudi ko bi nekdo poskušal, se ne bi odzvali. Le mislili bi si svoje in šli dalje. Dokler pa vas rani, imate še stvari za podelati. In bolj ko se tega držite in oklepate, bolj vas drma.

Vesolje in karma ne kaznujeta!

Nekateri mislijo in vas skušajo prepričati, da vas vesolje kaznuje, da vas karma kaznuje! NE, ne kaznujeta vas, to ni res! Oba vam le odsevata to, kar nosite v sebi. Če se nenehno pritožujete čez druge, da so drugi krivi, da se vam godi krivica, imate vso pravico do tega. To je vaša izbira.

Vendar v vesolje oddajate 'naročilnico', da želite še več tega, in vesolje vam le potrjuje to, kar naročate oz. kamor usmerjate energijo. Če si nenehno potrjujete, da ste žrtev, boste priklicali še več tega. Dokler ne boste imeli dovolj vsega in nekaj spremenili PRI SEBI! Kadar kažete na druge s prstom, so trije prsti uperjeni nazaj v vas! Ko spremenite vzrok pri sebi, tudi ogledalo (vesolje, karma, dogodki ali drugi ljudje) ne odseva več tega nazaj.

Vi ste soustvarili prav vsako situacijo, v kateri ste se znašli. Vi ste edina skupna točka vseh dogodkov, ki so se vam zgodili, ker ste bili prisotni v dogajanju (fizično, čustveno, miselno ali samo energetsko). Čas je, da prevzamete odgovornost za svoje 'sranje' in počistite za seboj.

Vesolje vas je opozarjalo na lepe načine, pa ste bili gluhi

Še vedno se oklepate vzorcev, ljudi in stvari, ki ste jih že zdavnaj prerasli. Šli ste čez sebe in popolnoma pozabili nase in na svoje potrebe. Ali pa ste šli v drugo skrajnost, kjer ste podlegli Egu, in ste pripravljeni pohoditi vsakega, ki vam ni všeč ali menite, da vam je grožnja. Vse samo za to, da dvignete sebe nad druge! In ko ima vesolje dovolj, ima zares dovolj.

Čas je, da si priznate, da ste dobri Kreatorji, kajti šele ko si boste priznali to, boste lahko kaj spremenili. Kar je odslužilo namenu, naj gre. Kar ste prerasli, spustite. Pride nekaj boljšega.

Lahko vztrajate v vlogi žrtve in si pripovedujete pravljice, da ste ubogi in nemočni. Ali pa poslušate druge, ki vam to potrjujejo. To je vaša izbira. Samo na koncu ne jamrati, ko vam vesolje primaže zadnjo klofuto. Ker vesolje ne izbira. Zemlja ne želi več te energije na sebi. Lahko se zbudite na miren ali krut način. Izbira je vaša. Kaj boste izbrali?

In ja, res je nekaj v zraku ... To, kar smo že dolgo čakali – čas resnice in pravice!

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...