Jure J.

Notranji glas

piŇ°e: Jure J.
19. julij 2018    300 ogledov

Zaupajmo vase in posluŇ°ajmo svoj notranji glas

¬ĽDa bi se v Ňĺivljenju pravilno odlońćali,¬†morate stopiti v stik s svojo duŇ°o. Da bi vam to uspelo, morate doseńći samoto‚Ķ kajti¬†v tiŇ°ini zasliŇ°ite resnico¬†in prepoznate reŇ°itve.¬ę
‚Äď Dr. Deepak Chopra

Odpiranje poti komunikacije

Mnogi med nami smo navajeni, da vedno, kadar se moramo odlońćiti glede ńćesa, divjamo naokoli in vsakogar spraŇ°ujemo, kaj naj naredimo, pri tempa pozabljamo, da vedno dobimo zanesljiv odgovor, kadar se ustavimo in vpraŇ°anje zastavimo sebi.

Kadar posluŇ°amo svoj notranji glas, se naravnamo na nekaj veńćjega od nas samih. Ta notranji glas lahko spraŇ°ujemo o¬†smislu svojega Ňĺivljenja, o odnosih, o sluŇĺbi, o odlońćitvah ‚Äď o vsem, kar Ňĺelimo vedeti. Ko bomo v sebi¬†izkusili mir¬†in popolno neustraŇ°nost ob odgovorih, ki jih bomo prejeli, bomo vedeli, da smo res vzpostavili stik s svojim notranjim vedenjem.

Obstaja veńć tehnik takŇ°nega posluŇ°anja:

Odgovore lahko zapiŇ°emo.¬†Kadar imamo kakŇ°no vpraŇ°anje, se umirimo, vpraŇ°anje zastavite svoji notranjosti, nato pa zapiŇ°emo, kar nam sporońća notranji glas oziroma, kar pride na misel, ne da bi to zapisano ocenjevali. Nihńće drug, razen nas, ne bo videl teh zapisov. Naj nam spregovori najgloblji del naŇ°e biti.

Odgovor lahko poiŇ°ńćimo v knjigi. V roke primemo knjigo, ki nas pritegne in jo na slepo odpremo in pogledamo, kakŇ°no sporońćilo najdemo. Pogosto je lahko izjemno primerna in v veliko pomońć.

PoiŇ°ńćemo lahko znamenja. Spremljajmo okolico, dogajanja in razpletanja okoli nas‚Ķ.

Pogledamo lahko v karte.¬†Veliko ljudi poiŇ°ńće reŇ°itve pri jasnovidcih in astrologih. Nekateri pa s pomońćjo kart odpirajo smernice in nato posluŇ°ajo svoj notranji glas.

Vaja ‚Äď Kako posluŇ°ati notranji glas:

  1. PoiŇ°ńćemo¬†miren in udoben prostor, sedemo in pred seboj pripravimo¬†papir in pisalo.
  2. Na vrhu strani¬†zapiŇ°emo vpraŇ°anje ali teŇĺavo, za katero bi radi dobili navodila ali reŇ°itve. Misel ali vpraŇ°anje naj bo ńćim bolj jasna in natanńćna.
  3. Zapremo ońći in¬†dihamo malo globlje od normalnega. Po nekaj globokih vdihih in izdihih si v mislih postavimo zapisano vpraŇ°anje. Tako se bodo naŇ°e misli laŇĺje osredotońćile na vpraŇ°anje in naŇ° notranji glas bo priŇ°el do izraza. To lahko doŇĺivljamo v slikah, filmih, zvoku in telesnih obńćutkih.
  4. Morda bo trajalo nekaj trenutkov, a,¬†ko bomo zańćutili, bodo zańćeli odgovori prihajati sami od sebe.¬†Ko sliŇ°imo smiselne reŇ°itve, odpremo ońći in¬†zańćnemo pisati, kar nam pride na misel. PiŇ°imo dokler nam roka ne omaga. Med pisanjem nikakor ne berimo, kaj smo zapisali.
  5. Ko konńćamo se ustavimo in umirimo in preberimo zapisano. Po vsej verjetnosti boste preseneńćeni nad modrostmi, ki ste jih ubesedili. Celo ena sama beseda ali stavek vas utegne pripeljati do pravega odgovora ali reŇ°itve.
Vir: Sreńćni kar tako -¬†Marci Shimoff
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 Ňĺarke!
Nalagam...