Mojca Gotlib

Odprt je Afroditin tempelj meditacij s prostim dostopom

piše: Mojca Gotlib
9. februar 2021    93 ogledov

Draga ─Źudovita bo┼żanska ┼żenska,

zate skupaj z boginjo Afrodito sva pripravili poseben prostor, kjer so zbrane meditacije, ki so ustvarjene s posebnim ob─Źutkom za ┼żenske. Z njihovo pomo─Źjo bo┼í prebudila ─Źutno ┼żensko naravo, se imela bolj rada, sprejela vse dele sebe in zdravila ranjene dele sebe....

Kdo sploh je boginja Afrodita?

Boginja Afrodita je boginja lepote, ljubezni in ┼żenstvenosti.

Je duhovno, torej nefizi─Źno bitje. Je energija, je zavest, ki je vseprisotna povsod okoli tebe, okoli vseh nas.

Ne more┼í je videti in prijeti, lahko pa jo ─Źuti┼í in sli┼íi┼í njena sporo─Źila, vidi┼í njeno barvo.

Jaz sem z izobra┼żevanjem, na─Źinom prehranjevanja in ┼żivljenja pri┼íla do to─Źke, da lahko sli┼íim njena sporo─Źila, da jo mo─Źno ─Źutim in vse to prena┼íam naprej tebi.

Afrodita si mo─Źno ┼żeli priti do tebe s svojimi sporo─Źili, napotki, s svojo ne┼żno, a hkrati mo─Źno in izjemno zdravilno energijo.

┼Żeli te popeljati v tvojo ─Źutno ┼żensko energijo, ┼żeli, da odkrije┼í bo┼żansko ┼żensko v sebi, da za─Źne┼í u┼żivati v ┼żivljenju in se imeti rada.

┼Żeli ti toliko lepega predati in te voditi po najbolj┼íi poti zate.

Pozna te bolje, kot ti pozna┼í sama sebe, saj zaznava tvojo energijo, vse kar ti si. Bolje kot ti sama pozna vse tvoje strahove, dvome, ob─Źutke, vse, kar ima┼í potla─Źeno, neizra┼żeno.

Vidi tvojo bole─Źino in blokade, ki jih ima┼í znotraj sebe, kar te omejuje in ovira, da bi pri┼íla tja, kamor si ┼żeli┼í.

Velika ┼żelja boginje je, da dose┼że ─Źim ve─Ź ┼żensk in jih vodi na pot osvobajanja, kajti od ┼żenske in njene energije je odvisna energija in stanje njene dru┼żine, njene bli┼żnje okolice in celega sveta.

S to ┼żeljo in namero, da Afrodita s svojo zdravilno energijo, jasnostjo in modrostjo najde pot do ─Źim ve─Ź ┼żensk, sva skupaj pripravili poseben prostor meditacij, ki je dostopen vsem ┼żenskam.

To je moje in njeno darilo TEBI draga ─Źudovita bo┼żanska ┼żenska.

Zbrane so skupaj v Afroditinem templju meditacij.

>>> Afroditin tempelj je odprt in vanj vstopiš tukaj <<<

Ob prvi prijavi se registriraš s svojim mailom in geslom ter v nadaljevanju vpišeš svoje ime. Ob vsakem naslednjem vstopu pa se prijaviš z registracijskim mailom in geslom.

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...