Simona Vrhovec

Ritual MANIFESTACIJE: opusti staro, da posije novo

piše: Simona Vrhovec
20. junij 2020    1233 ogledov

Ker smo v obdobju izredno mo─Źnih dni za manifestacijo, vam res priporo─Źam, da si vzamete ─Źas za razmislek in naredite preprost ritual. Manifestirajte svoje sr─Źne ┼żelje, in ─Źe je le mo┼żno, si naslednje ┼ítiri tedne poglobljeno prizadevajte za to manifestacijo.

Osvetlimo vsa podro─Źja na┼íega ┼żivljenja

Energija Univerzuma nas res mo─Źno podpira. Spodaj je nekaj ritualov, ki jih lahko izvajate. Za bolj eteri─Źne du┼íice in tiste malo manj, a klju─Źnega pomena je prav to, da ozavestite, kdo ste v tem trenutku. Kaj niste ve─Ź in kaj si dopu┼í─Źate zdaj, v tem ┼żivljenjskem obdobju.

─îe se boste kadarkoli med ritualom za─Źeli po─Źutiti nelagodno ali vas bodo prevzeli neprijetni ob─Źutki, se za trenutek ustavite. Razmislite, od kod prihajajo ti ob─Źutki. Kaj vam sporo─Źajo? In ni pravega ali napa─Źnega na─Źina, ─Źe imate le iskreno namero, da ┼żelite raziskati, kaj vas morda ovira pri tem, da se premaknete naprej. V ┼żivljenju, v na─Źinu razmi┼íljanja ... Katere so morebitne blokade, ki ste jih prevzeli od prednikov, drugih ljudi, okolice ali le zaradi ┼żivljenjskih izzivov, ki ste jih prestali?

Naj vam bo torej ─Źim bolj prijetno in udobno. Vzemite si ─Źas zase. Nekaj kakovostnih minut. Veste, ─Źe si jih ne morete vzeti, je morda ─Źas, da pogledate tudi to podro─Źje. Zakaj menite, da vam ni dovoljeno imeti ─Źasa zase?

Ozavestite, kako zelo pogumni ste, da se soo─Źate z resnico. Odlo─Źite se, da z vso ljubeznijo in hvale┼żnostjo pogledate svoje vzorce, prepri─Źanja in 'staro verzijo' vas samih ter se odlo─Źite za rast. Naj se pretekla bole─Źina preobrazi v svetlobo. ─îas je, da za┼żivite ┼żivljenje, ki vam je namenjeno. Naj vas vodijo pogum, notranja mo─Ź in sr─Źnost na tej poti.

Ritual MANIFESTACIJE:

Pripravite si udoben in prijeten prostor, svoj duhovni koti─Źek. Lahko je ─Źisto preprosto, kak┼ína ro┼żica, kadilo, sve─Źka. Lahko postavite oltar─Źek. Po ob─Źutku, delajte s tistim, kar imate zdaj. Potrebujete zvezek in pisalo.

Zaprite o─Źi in nekajkrat globoko vdihnite in izdihnite. Predihajte vsak trenutek, vsa ob─Źutenja, ki so v tem trenutku. Spomnite se, da je ─Źas poletnega solsticija in konkretno tudi tega, da spustite tisto, za kar je ─Źas, da odide. Da naredite prostor tistemu, za kar je ─Źas, da se razcveti. Spomnite se, da izvajate ritual v svoje najvi┼íje dobro in seveda v najvi┼íje dobro vsega sveta.

Seveda se lahko obdate tudi s kristali, ─Źe imate mo┼żnost, in jih za─Źutite kot svoje pomo─Źnike. Sama imam tokrat ob sebi ┼íungit, ─Źrni kianit in ─Źrni turmalin. Tako tema─Źno so videti, a verjemite mi, ko pogledate prek te ─Źrnine, so to kamni, ki vam lepo pomagajo pri tem, da ozavestite svetlobo. Zelo dobro tudi za┼í─Źitijo in o─Źistijo morebitne blokade na energetskih centrih.┬á

Ozavestite energijo ljubezni, ki je prisotna v vas. In ne glede na to, ali ste zdaj v tem trenutku utrujeni, zmedeni, imate razli─Źne izzive, je ta ljubezen vedno prisotna. Le poglejte v srce.

V zvezek zapišite vprašanja:

  • Komu in ─Źemu v tem trenutku dajem svojo pozornost (─Źas, denar, energijo)?
  • Kje ─Źutim, da so ves ─Źas ovire, blokade? Katera podro─Źja v svojem ┼żivljenju sem trenutno zapostavil/-a (stik s svojo ┼żensko naravo, partnerstvo, zdravje, duhovna rast, kariera ...)?
  • Kaj je ─Źas, da ponovno podprem v ┼żivljenju? Kateri bodo moji naslednji konkretni koraki proti uresni─Źitvi?
  • Kako se bom po─Źutil/-a, ko to dose┼żem?

 

Nato odgovorite na vsa ta vpra┼íanja. Kratko, dolgo, po ┼żelji, kot trenutno ─Źutite. Brez posebne analize.

Ko zapi┼íete odgovore, ┼íe enkrat preberite in po ┼żelji dopolnite.

Okoli 5. julija odgovorite na ta vpra┼íanja ┼íe enkrat. Preverite, kaj se je spremenilo. Kak┼íne so razlike, kaj je prav, da ostane, in za kaj je pri┼íel ─Źas, da se preobrazi.

Spomnite se, da se ves ─Źas razvijamo. Dovolite si to narediti v svojem ─Źasu in tempu.

V tem ─Źasu si resni─Źno naklonite ve─Ź nege in pozornosti. Morda s kopeljo, prakso ljube─Źih afirmacij, metta meditacijami ...

V zvezek zato zapišite tudi vsaj tri stvari, ki jih boste izvajali v prihodnjih tednih (ekološko pridelana hrana, razstrupljanje, delavnice ...):

1.

2.

3.

 

In dobro je vedeti tudi, da ─Źeprav opu┼í─Źamo neki neprijetni vzorec, odnos in se u─Źimo postavljati meje, je mo┼żnost ob─Źutenja ┼żalovanja. Dopustite si tudi to. To je pomemben del v ┼żivljenju. Nato spustite in se predajte novemu ┼żivljenju.

Vztrajajte, manifestirajte in se vra─Źajte k zastavljenim ciljem. ─îe se vam kateri ne uresni─Źi, je ponovno ─Źas za introspekcijo. Je to res nekaj, kar si sr─Źno ┼żelite? Kaj si v resnici ┼żelite?

V─Źasih se je treba tudi le predati. Uravnove┼íenost. Mo┼íki in ┼żenski princip. Delovanje in zaupanje. Pri zaupanju vam lahko pomaga sveta mantra: OM NAMO NARAYANAYA.

Sre─Źno in zaupajte vase. ─îe sledite srcu, je to va┼ía prava pot.

Kaj pa ti praviš? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj ra─Źun 3 ┼żarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala
Mojca
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala
Nalagam...