Simona Vrhovec

Ritual MANIFESTACIJE: opusti staro, da posije novo

20. junij 2020    943 ogledov

Ker smo v obdobju izredno močnih dni za manifestacijo, vam res priporočam, da si vzamete čas za razmislek in naredite preprost ritual. Manifestirajte svoje srčne želje, in če je le možno, si naslednje štiri tedne poglobljeno prizadevajte za to manifestacijo.

Osvetlimo vsa področja našega življenja

Energija Univerzuma nas res močno podpira. Spodaj je nekaj ritualov, ki jih lahko izvajate. Za bolj eterične dušice in tiste malo manj, a ključnega pomena je prav to, da ozavestite, kdo ste v tem trenutku. Kaj niste več in kaj si dopuščate zdaj, v tem življenjskem obdobju.

Če se boste kadarkoli med ritualom začeli počutiti nelagodno ali vas bodo prevzeli neprijetni občutki, se za trenutek ustavite. Razmislite, od kod prihajajo ti občutki. Kaj vam sporočajo? In ni pravega ali napačnega načina, če imate le iskreno namero, da želite raziskati, kaj vas morda ovira pri tem, da se premaknete naprej. V življenju, v načinu razmišljanja ... Katere so morebitne blokade, ki ste jih prevzeli od prednikov, drugih ljudi, okolice ali le zaradi življenjskih izzivov, ki ste jih prestali?

Naj vam bo torej čim bolj prijetno in udobno. Vzemite si čas zase. Nekaj kakovostnih minut. Veste, če si jih ne morete vzeti, je morda čas, da pogledate tudi to področje. Zakaj menite, da vam ni dovoljeno imeti časa zase?

Ozavestite, kako zelo pogumni ste, da se soočate z resnico. Odločite se, da z vso ljubeznijo in hvaležnostjo pogledate svoje vzorce, prepričanja in 'staro verzijo' vas samih ter se odločite za rast. Naj se pretekla bolečina preobrazi v svetlobo. Čas je, da zaživite življenje, ki vam je namenjeno. Naj vas vodijo pogum, notranja moč in srčnost na tej poti.

Ritual MANIFESTACIJE:

Pripravite si udoben in prijeten prostor, svoj duhovni kotiček. Lahko je čisto preprosto, kakšna rožica, kadilo, svečka. Lahko postavite oltarček. Po občutku, delajte s tistim, kar imate zdaj. Potrebujete zvezek in pisalo.

Zaprite oči in nekajkrat globoko vdihnite in izdihnite. Predihajte vsak trenutek, vsa občutenja, ki so v tem trenutku. Spomnite se, da je čas poletnega solsticija in konkretno tudi tega, da spustite tisto, za kar je čas, da odide. Da naredite prostor tistemu, za kar je čas, da se razcveti. Spomnite se, da izvajate ritual v svoje najvišje dobro in seveda v najvišje dobro vsega sveta.

Seveda se lahko obdate tudi s kristali, če imate možnost, in jih začutite kot svoje pomočnike. Sama imam tokrat ob sebi šungit, črni kianit in črni turmalin. Tako temačno so videti, a verjemite mi, ko pogledate prek te črnine, so to kamni, ki vam lepo pomagajo pri tem, da ozavestite svetlobo. Zelo dobro tudi zaščitijo in očistijo morebitne blokade na energetskih centrih. 

Ozavestite energijo ljubezni, ki je prisotna v vas. In ne glede na to, ali ste zdaj v tem trenutku utrujeni, zmedeni, imate različne izzive, je ta ljubezen vedno prisotna. Le poglejte v srce.

V zvezek zapišite vprašanja:

  • Komu in čemu v tem trenutku dajem svojo pozornost (čas, denar, energijo)?
  • Kje čutim, da so ves čas ovire, blokade? Katera področja v svojem življenju sem trenutno zapostavil/-a (stik s svojo žensko naravo, partnerstvo, zdravje, duhovna rast, kariera ...)?
  • Kaj je čas, da ponovno podprem v življenju? Kateri bodo moji naslednji konkretni koraki proti uresničitvi?
  • Kako se bom počutil/-a, ko to dosežem?

 

Nato odgovorite na vsa ta vprašanja. Kratko, dolgo, po želji, kot trenutno čutite. Brez posebne analize.

Ko zapišete odgovore, še enkrat preberite in po želji dopolnite.

Okoli 5. julija odgovorite na ta vprašanja še enkrat. Preverite, kaj se je spremenilo. Kakšne so razlike, kaj je prav, da ostane, in za kaj je prišel čas, da se preobrazi.

Spomnite se, da se ves čas razvijamo. Dovolite si to narediti v svojem času in tempu.

V tem času si resnično naklonite več nege in pozornosti. Morda s kopeljo, prakso ljubečih afirmacij, metta meditacijami ...

V zvezek zato zapišite tudi vsaj tri stvari, ki jih boste izvajali v prihodnjih tednih (ekološko pridelana hrana, razstrupljanje, delavnice ...):

1.

2.

3.

 

In dobro je vedeti tudi, da čeprav opuščamo neki neprijetni vzorec, odnos in se učimo postavljati meje, je možnost občutenja žalovanja. Dopustite si tudi to. To je pomemben del v življenju. Nato spustite in se predajte novemu življenju.

Vztrajajte, manifestirajte in se vračajte k zastavljenim ciljem. Če se vam kateri ne uresniči, je ponovno čas za introspekcijo. Je to res nekaj, kar si srčno želite? Kaj si v resnici želite?

Včasih se je treba tudi le predati. Uravnovešenost. Moški in ženski princip. Delovanje in zaupanje. Pri zaupanju vam lahko pomaga sveta mantra: OM NAMO NARAYANAYA.

Srečno in zaupajte vase. Če sledite srcu, je to vaša prava pot.

Kako se pa tebi zdi? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala
Mojca
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala
Nalagam...