sabina janežič

Osebna rast

16. februar 2019    25 ogledov

Vam je kaj znano, ko doživljamo neko življenjsko nalogo lahko govorimo o spremembi sebe in osebni rasti. Včasih se to dogaja spontano in sploh nimamo zavedanja. Ko pa rastemo v globino in duhovno pa se srečamo z različnimi pogledi in občutki, ki nas spremljajo v našem življenju tako v službi kot doma. Seveda spremembe občutimo tudi na našem telesu. Tako psihično kot fizično. Včasih se nam lahko zdi, da smo ponovno na začetku, vendar kmalu ugotovimo, da smo s to izkušnjo ponovno zrasli in dobili nekaj dobrega.

Nihče si ne želi, da bi se mu življenju dogajale čudne in jaz pravim malo manj dobre stvari, ampak dejstvo je, da le tako zrastemo v globino in dosežemo boljšo osebno rast, ki jo potrebujemo. 

Ste se kdaj vprašali, pa zakaj se to dogaja meni??

To je del vaše naloge, lahko karme in bolj, ko boste delali na tem, kar vas bremeni lažje se boste soočali sami s seboj in bolje se boste počutili v svojem telesu. 

Enostavno vse, kar boste pri sebi popravili oziroma pozdravili, lahko pozdravite tudi pri svojih prijateljih, znancih,  ki še imajo to težavo. Iskreno vam povem bodite hvaležni sami sebi, da si dovoliti sprostiti ter pozdraviti ter se imejte radi. 

Sama sem veliko naredila na sebi vendar dela nikoli ne zmanjka. Vedno dobimo nalogo, ki smo jo zmožni opraviti. 

Prvo kar moramo storiti je da spustimo upor in delujemo z ljubeznijo  

Vse je rešljivo,  zaupajte sebi in ne dovolite umu, da ima glavno besedo. Poslušajte svoje srce.  Prvi odgovor je vedno pravi in le zanesite se na ta občutek. 

Vsi smo zdravilci samemu sebi, dovolite si te izkušnje. Bodite eno s seboj, uživajte v tem trenutku, tako lepo je biti tukaj in sedaj. Občutite se, res je vredno saj to ste vi sami. Dovolite si čutite to ljubezen, v svojem srcu si zamislite svojo hiško. Kaj vse bi radi imeli notri. Opremite si jo. Vam je všeč?

To je zdaj vaše novo orodje. Če se kdaj počutite v stresu, izvn ravnovesja, čustveno slabi ali brez volje. Potem pojdite v to svojo hiško in živite lepoto, ki ste si jo sami naredili. Občutite to srečo, radost, mir, veselje. Kaj vse imate tu, poglejte naokoli. Občutite in razširite ta občutek po vsem svojim telesu. Naj vaše celice zavibrirajo v tej pozitivni energiji, uživajte in si dovolite. 

Vedite, vse je tako kot mora biti in vse je izraz nas samih. 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...