dr. Kristina  Knific

Osebnostna rast in Nauk dr. Grigorija P. Grabovoja

9. februar 2024    8 ogledov

ÔÇť─îlovek je sposoben z lastno zavestjo spremeniti informacijo, ter tako upravljati z dogodki na vseh podro─Źjih svojega ┼żivljenja. Svojo zavest dvigujemo skozi dojemanje.ÔÇŁ ÔÇô Grigorij Petrovi─Ź Grabovoj


Ruski znanstvenik, jasnovidec, izumitelj in prejemnik mednarodnih nagrad za svoje delo, dr. Gregorij Grabovoj, je v Sloveniji trenutno najbolj poznan po t.i. ┼ítevil─Źnih nizih, s katerimi si lahko pomagamo tudi pri zdravstvenih te┼żavah, se pomladimo in dose┼żemo druge svoje cilje.

Njegov nauk je obse┼żen in druga─Źen od naukov, ki se jih danes u─Źimo v ┼íolah. Obravnava celotno ─Źlovekovo osebnost, ki vklju─Źuje poleg fizi─Źnega telesa tudi du┼ío, duha in zavest. V svojem nauku razlaga in u─Źi, kako upravljati resni─Źnost s celotno osebnostjo.

Jedro upravljanja vsakega posameznika predstavlja najprej vzpostavitev norme v svojem ┼żivljenju, kar pomeni doseganje svojega zdravja, pomladitve in uresni─Źitve svojih ustvarjalnih ciljev na harmoni─Źen na─Źin. Vse to pa znatno hitreje dose┼żemo, ─Źe upravljamo po zgledu Stvarnika (to je Bog, ki je ustvaril vse, kar obstaja) za makro re┼íitev vseh in prepre─Źitev morebitnih globalnih in lokalnih katastrof.

Njegov nauk vsebuje razlage, zakaj je ─Źlovek ustvarjen za ve─Źno ┼żivljenje. Razlogov, zakaj se tega danes ne nau─Źimo ┼że od star┼íev in v izobra┼żevalnih ustanovah, je verjetno ve─Ź. Med prvimi pa je danes verjetno prav to, da tega ve─Źina sploh ne pozna. Zato menim, da je pomembno, da se o tem pi┼íe in ┼íiri znanje.

Danes se ve─Źini zdi normalno, da zbolevamo za gripami, virozami, se staramo in umiramo. V zadnjem desetletju tudi sodobna znanost odkriva, da razvoj na┼íih genov in celic vplivajo zunanji dejavniki in mi sami (npr. epigenetika).

Sodobna medicina je danes odli─Źna na podro─Źju diagnostike fizi─Źnega telesa, to je stanja, ko je nek vpliv na telo (npr. bolezen, okvara organa ipd.) ┼że manifestiran Z upravljanji po tehnikah in tehnologijah dr. Grabovoja pa se u─Źimo delovati na nivojih nad fizi─Źnim, to je na informacijskem in energijskem nivoju.

V Sloveniji so najbolj poznane mentalne tehnike koncentracij na t.i. ┼ítevil─Źne nize. ┼átevil─Źni nizi so zaporedja ┼ítevk, ki zajemajo t.i. stanje norme. Norma je t.i. stanje zdravja, harmonije, ljubezni ÔÇô prvotne matrice ─Źloveka s strani Stvarnika (Boga). Stvarnik je po nauku dr. Grabovoja ustvaril vso resni─Źnost za ve─Źen razvoj, kajti to je sestavni del Njegovega razvoja. S koncentracijami na izbrani ┼ítevil─Źni niz upravljamo oz. normiramo npr. svoje odstopanje od zdravja v stanje norme zdravja, se pomlajujemo in dose┼żemo svoje ustvarjalne cilje.

Dr. Grabovoj pravi, da je naloga ─Źloveka, da se ve─Źno razvija na ustvarjalen in harmoni─Źen na─Źin ter pri tem upravlja s celotno resni─Źnostjo. Po besedah dr. Grabovoja je vsak od nas s tem sogla┼íal tri leta pred svojim rojstvom.

Danes smo pri─Źa naglemu razvoju znanosti in tehnologije, ki se odvija z vedno hitrej┼íim tempom. ─îe si postavimo vpra┼íanje: kaj pa se dogaja s samim ─Źlovekom? Ali se tudi on razvija? In ─Źe se razvija, v ─Źemu se sestoji ta razvoj? S ─Źim je potrebno povezati razvoj ─Źloveka, njegov napredek, njegovo evolucijo?

Dr. Grabovoj navaja, da je ─Źlovekov razvoj, njegovo izpopolnjevanje, povezano z razvojem njegove zavesti. Za ta namen je sestavil tudi priro─Źnik ┬╗Metode koncentracij┬ź, ki vsebujejo vaje, s katerimi lahko vsak sam razvija svojo zavest. Ve─Ź o tem lahko izveste v posnetku: kliknite tu

Celotno Biografijo dr. Grabovoja si lahko preberete v slovenskem jeziku:kliknite tu Prevod je narejen iz knjige Biografija Gregorija Petrovi─Źa Grabovoja, ki jo je izdala zalo┼żba Etalon leta 2014 v Beogradu. Vsekakor se vsem priporo─Źa branje originala.

┼Żelite ÔÇťPriro─Źnik za uporabo ┼ítevilskih nizov po u─Źenju dr. Gregorija GrabovojaÔÇŁ?Kliknite tu

Vir: dr. Gregorij Grabovoj
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...