Bojan Ahlin

Palo Santo – Sveti les

piše: Bojan Ahlin
9. januar 2020    32 ogledov

Palo Santo se uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glavobola in vnetij. Uporabljamo ga lahko tudi pri ritualih, ker čisti negativne energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj.

Priprava

Za prižiganje palčke uporabite svečo ali vžigalnik. Držite palčko pod kotom 45 stopinj ter usmerite konico navzdol proti plamenu. Pustite, da gori približno 30 sekund do 1 minute, in ogenj nato upihnite, iz taleče palčke pa se bo sprostil gost, aromatičen dim.

Čiščenje energijskega polja

Pred ritualom se sprostite in se osredotočite na svojo namero. Nato z dimom tleče palčke in namero očistite svojo energijsko polje. Palčko pomikajte okoli svojega telesa in se dlje čas zadržite na tistih mestih, kjer začutite, da bi bilo to potrebno.

Čiščenje prostorov

S palčko se pomikajte po svojem delovnem prostoru, domu, avtomobilu, spalnici ali kjerkoli, kjer bi radi opravili obred energetskega čiščenja.. Bogat vonj vas bo navdal z občutkom miru in notranje jasnosti. Hkrati pa je Palo Santo tudi čudovita dišava za prostor.

 Zaključek

Ko končate, odložite palčko Pala Santa v ognjevarno posodo iz kovine, stekla ali keramike, ali bolj tradicionalno, morsko školjko. Ugasnila se bo sama.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...