* Izbrisan Uporabnik *

Po naravni poti do ravnovesja s Thermie refleksno terapijo

1. december 2016    129 ogledov

Na trgu boste našli različne kreme in preparate, ki naj bi vam pomagali ohranjati mladosten videz kože, odpravljati celulit in strije. A žal ni tako zelo preprosto, saj dobro počutje in sijaj prihajata od znotraj.

Naravna pot vzdrževanja telesnega ravnovesja in homeostaze

Pestra izbira terapevtskih metod nam pogosto ne olajša odločitve. Z navdušujočimi rezultati vas bo gotovo pritegnila Thermie refleksna terapija SorensensistemTM, ki je vsekakor edinstvena terapevtska metoda v Slovenskem prostoru. Temelji na kombinaciji refleksne terapije, mišične in nevronske stimulacije in akupunkture na različnih točkah obraza, stopal in dlani. Terapevt izvaja terapijo s segrevanjem izbranih telesnih točk. Pri tem uporablja japonska zelišča, ki so oblikovana v aromatizirano palčko, vstavljeno v poseben terapevtski pripomoček Reionki. Z zelišči in toploto dosegamo terapevtski učinek, aromatični vonj pa predstavlja blagodejno aromaterapijo.

UČINKI NISO SAMO LEPOTNI, TEMVEČ VPLIVAJO TUDI NA ZDRAVJE

Poleg stimulacije točk, živcev in akupunkturnih točk, torej deluje Thermie terapija odlično tudi na živčni in endokrini sistem ter tako aktivira imunski sistem in krvni pretok. Zdravljenje ima tudi protivnetni učinek in takoj lajša bolečine po celem telesu, v sklepih, mišicah in kosteh.

S Thermie refleksno terapijo lahko:

Izboljšamo metabolizem.
Pomagamo pri edemih.
Izboljšamo prehrano na celičnem nivoju.
Izboljšamo hormonalno ravnovesje.
Zmanjšamo stres.
Zmanjšamo bolečine v sklepih.
Pospešimo regeneracijo tkiv po operaciji.
Pospešimo celjenje brazgotin, tudi zastarelih.
Izboljšamo telesno ravnovesje, dobro počutje in splošno zdravje.
Upočasnimo proces staranja.
Vplivamo na obrazne linije in globoke gube.
Izboljšamo mišični tonus.
Zmanjšamo zabuhlost.
Zmanjšamo podbradek.
Povečamo proizvodnjo kolagena in elastina.
Dvignemo povešene veke.
METODA ZDRUŽUJE ZDRAVILSKA ZNANJA IZ KOREJE IN JAPONSKE. Njena avtorica je Lone Sorensen iz Danske, ki je tudi ustanoviteljica in vodja mednarodnega Inštituta za refleksno terapijo v Barceloni, največje šole refleksoterapije v svetu.

14. in 15. januarja 2017 se v Ljubljani lahko udeležite seminarja Thermie refleksna terapija, modul 1, kjer boste prejeli osnovna znanja za opravljanje te terapije. Modul 2 sledi  jeseni 2017 z Lone Sorensen.

Modul 1 vodi Nataša Kos Križmančič, refleksoterapevtka in edina licencirana učiteljica terapevtskih metod Sorensensistema TM v Sloveniji.

Vabljeni terapevti vseh vrst, kozmetičarke, zdravstveni delavci, maserji in tudi začetniki.

Več informacij tudi na spletni strani: www.obraznarefleksoterapij.si

Vir: Mojca Koprivnikar
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...