Tanja Sekirnik

Portal 10/10 – portal popolnoma novih začetkov

9. oktober 2019    2172 ogledov

Desetega oktobra svoja vrata na široko odpira eden najmočnejših letošnjih portalov – portal 10/10. To je kozmični portal, ki se odpre na točno določen datum; odpirati se začne nekaj dni pred 10. oktobrom, najmočneje sije ravno 10. oktobra, zapre pa se 15. oktobra.

Kaj prinaša portal 10/10?

V vsem tem času, ko je portal odprt, na Zemljo sidra čudovito energijo novih priložnosti, možnosti, projektov, odnosov in začetkov na splošno. Njegova energija je izredno močna in na zelo visoki vibraciji, zato bo omogočila res izjemne začetke in številne nove priložnosti.

Torej, prav vsak izmed nas ima v tem trenutku izjemno priložnost in močno podporo za povsem nove začetke – takšne, ki si jih želite.

Dejstvo pa je, da portal sidra na Zemljo energijo peto, šesto in sedme dimenzije, kar pomeni, da moramo tudi sami dvigniti svojo vibracijo na to raven, da bomo lahko dosegli ter sprejeli njegove darove in podporo.

V veliko pomoč pri tem so vam lahko meditacije, kristali in mantre.

Pomembno je, da odprete srce, se dvignete na nivo čiste ljubezni in svetlobe ter se povežete s portalom.

Pa vendar nismo sami. Ogromno bitij svetlobe nas podpira in nam pomaga dvigovati zavest ter sprejemati številne blagoslove portala, da se sidrajo v vsa naša življenjska področja. Izredno intenzivno bodo v času odprtega portala 10/10 z nami delali svečeniki/-ce in mojstri/-ce Avalona.

Ta mogočna bitja svetlobe nam bodo omogočila tudi, da prejmemo njihove kvalitete, kot so samozavest, pogum, notranji mir, jasnost, doslednost, notranja moč, ter jih začnemo uporabljati v svojem vsakdanu.

Če se želite z Avalonci še močneje povezati, uporabite kristal; mavrični fluorit, malahit in pirit.

Čudovita moč portala je tudi v tem, da nam omogoča, da laže, hitreje in uspešneje naredimo spremembe tam, kjer si jih želimo oz. potrebujemo, ter začnemo na novo; naj bo to na področju kariere, zdravja, odnosov, financ …

Portal 10/10 je izjemen za to, da naredite velik korak naprej in tako dvignete svojo zavest ter kakovost svojega življenja.

Da boste energijo, darove in blagoslove portala 10/10 laže in intenzivneje zasidrali v svoje življenje, v meditacijah uporabite kristal karneol, ki je kristal za prebujanje strasti, kreativnosti in delovanja.

Ritual ob portalu 10/10

Predajam vam tudi čudovit ritual, ki vas bo močno podprl pri prepoznavanju in sprejemanju novih priložnosti. Naredite ga med 10. in 13. oktobrom.

Ritual ob portalu 10/10, ki odpira vrata novim možnostim:

 1. Najdi miren in prijeten prostor.
 2. Prijetno se namesti.
 3. Zavrti mirno glasbo.
 4. Prečisti svoj osebni prostor (avro) s kristalno esenco.
 5. Zapri oči in v mislih pokliči svoje vodnike in angele.
 6. Prižgi svečko.
 7. Na list papirja napiši, na katerem področju želiš spremembo, kaj si želiš spremeniti – konkretno in na kratko, nato list zloži.
 8. Na prazen list nariši krog.
 9. Svečko in popisani list postavi v krog.
 10. Vsaj 10 minut vizualiziraj in začuti, kako spremembe prihajajo v tvoje življenje.
 11. Pusti, da svečka dogori.

Pomembno je, da v času portala 10/10 prebudite duhovne talente in darove, naredite prostor za nove možnosti, spremembe in priložnosti ter predvsem zaživite zavestno življenje.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...