Tanja Sekirnik

Portal 8/8 – magnet za obilje

31. julij 2019    2040 ogledov

Skozi vrata portala 8/8 začne na Zemljo teči zlata energija, s pomočjo katere lahko kreirate in manifestirate vse svoje srčne želje, cilje in vizijo.

Pred dnevi sem govorila s prijateljico, kako sama vse bolj postajam magnet za obilje. Ona pa mi je odgovorila: »Jaz pa magnet za težave.«

Dejstvo je, da tisto, čemur posvečamo pozornost, raste. Zato bodite še posebej v tem času okoli portala 8/8 izredno pozorni na svoje misli, saj te ustvarjajo vašo prihodnost in kakovost celotnega življenja. V času portala 8/8 pa se manifestacija vaših misli izredno močno okrepi.

Skozi vrata portala 8/8 začne na Zemljo teči zlata energija ...

Vsako leto se v avgustu odprejo prav posebna energijska vrata, vrata portala Obilja, Kreacije in Neskončnosti.

Ta zlata vrata so najširše odprta 8. avgusta in na ta dan je izredno pomembno, da ste umirjeni, jasni glede svojih želja in ciljev ter da so vaše misli pozitivne.

Skozi vrata portala 8/8 začne na Zemljo teči zlata energija, s pomočjo katere lahko kreirate in manifestirate vse svoje srčne želje, cilje in vizijo.

V vsakdanjem življenju se to kaže v ogromno novih priložnostih, v vitalnosti in zdravju fizičnega telesa, harmoniji medsebojnih odnosov pa tudi kot povečana finančna pretočnost in materialno obilje, obilje izpolnjenih želja in ciljev. Skratka, portal 8/8 vam v življenje prinese točno tisto, kar potrebujete.

Zlata energija portala 8/8 se na Zemljo sidra iz samega središča centralnega Sonca. In prav te energije omogočajo čarobno manifestacijo, kar preprosto pomeni, da nam omogočijo, da resnično stopimo na pot svojega življenjskega poslanstva, da ga prepoznamo in začnemo živeti ter sami kreirati svoje življenje.

Da zaživimo življenje, kot si ga želimo, da delamo stvari, ki nas veselijo, da hodimo v službo, ki nas izpopolnjuje, da imamo v življenju odnose, ki nas negujejo, da je naše telo zdravo in vitalno, da smo pretočni tako finančno kot energijsko itn.

Portal 8/8 svoja vrata najširše razpre 8. avgusta in na ta dan se na Zemljo zlije ogromno zlate energije Obilja, ki je obogatena s svetimi kodami in se zliva na vsa področja življenja. Vse, kar morate narediti, je, da sprejmete to čudovito energijo ter ji dovolite, da se zasidra v vse kotičke vašega življenja.

Zaradi vseh darov portala 8/8 oz. portala Obilja ljudje 8. avgusta po vsem svetu množično meditirajo in tako v svoje življenje povabijo nove možnosti ter obilje na vseh področjih.

Posebna kvaliteta portala 8/8 v letu 2019

Letošnji portal nam prinaša tudi čisto posebno kvaliteto, to je magnetizem. :)

Magnetizem za vse, kar v življenju potrebujemo, da lahkotno in brezkompromisno hodimo po svoji poti. Ta kvaliteta portala nam omogoča, da resnično postanemo magnet za obilje in se končno zavemo, da smo mi kreatorji svojega življenja.

Torej eden izmed glavnih namenov letošnjega portala 8/8 je, da vsi postanemo magnet za obilje, pa ne le za finančno, ampak obilje na vseh nivojih in področjih v življenju. Posledično pa s pomočjo energije Obilja začnemo zavestno kreirati svoje življenje ter živeti svoje potenciale.

Preprosta vaja za sidranje energij portala 8/8

Za vas sem pripravila tudi čudovito in preprosto vajo, s katero se dotaknete portala 8/8 in sidrate njegove mogočne energije v svoje življenje. Priporočam vam, da jo izvajate celoten avgust.

1.       Na list papirja zapišite tri srčne želje.

2.       Nato si vsak dan v avgustu vzemite 5 minut, stopite v prho zlate svetlobe portala 8/8 in si vizualizirajte, kako se je vaša želja že uresničila.

3.       Pri tem s celotnim telesom začutite vse občutke in čustva, ki vas prevzamejo ob izpolnitvi želje.

Če povzamem; energija portala 8/8 se je že začela sidrati na Zemljo, najmočnejša bo okoli 8. avgusta, njene kvalitete pa boste lahko sidrali vse do 15. avgusta.

Avgusta nas bodo torej objemale energije Obilja, na vas pa je, kam boste to energijo usmerili; v pozitivno ali negativno obilje (obilje uspeha ali obilje izzivov). Predlagam, da naravnate misli na svoje srčne želje in dvignete kakovost svojega življenja.

Da boste lahko resnično močno začutili in predvsem zasidrali energijo portala Obilja v svoje življenje, sem za vas iz središča portala skanalizirala 3 meditacije – Jaz, magnet za obilje, ki jih prejmate na svoj e-naslov in za vedno ostanejo vaše. :)

3 vodene meditacije – Jaz, magnet za obilje:

  • 1. meditacija – aktivacija pretoka obilja na vseh nivojih in področjih ter vpogled v dušno pogodbo z namenom uskladitve želja, ciljev in vizije
  • 2. meditacija – sidranje energij portala 8/8 ter prepoznavanje in aktivacija lastnih potencialov
  • 3. meditacija – Jaz, magnet za obilje in sidranje svetih kod portala 8/8
Kaj pa ti praviš? 4
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala, ter globok poklon!
ERVINA
  komentiral 3 leto nazaj
hvala,za vse informacije.
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala za lepo razlago in opozorilo.
Vesna
Irena
  komentiral 3 leto nazaj
Čudovito. Hvala za opomnik in vaje. Semkar lotim.
Nalagam...